Úzkosť po vysadení Mounjaro: Ako sa prejavuje a čo robiť?
Ahojte chcem sa spýtať užívala som mounjaro mesiac potom som vysadila áno nemala som od lekára ale chcem sa spýtať aj keď ubehlo dva mesiace od vyradenia zostal mi taký zvladzny pocit, úzkosť, keď mám stres neviem ho ako leby prejaviť a vecer keď si ľahnem nemôžem zaspať zase úzkosť taký vnútorný stres znicoho. Mal to niekto podrobne ? Čo na to ? Prešlo to ?
Ešte nasádzaš tie antidepresíva? Vieš, že tieto lieky psychiatrické diagnózy zhoršujú?
Ešte nasádzaš tie antidepresíva? Vieš, že tieto lieky psychiatrické diagnózy zhoršujú?
Nie antidepresíva som vysadila tie mi robili veľmi zle neberiem už žiadne lieky a áno u doktora som bola aj som o tom hovorila môže to byt tým vraj ale aj nemusí len nejako mi stym nepomohla.
Nie antidepresíva som vysadila tie mi robili veľmi zle neberiem už žiadne lieky a áno u doktora som bola aj som o tom hovorila môže to byt tým vraj ale aj nemusí len nejako mi stym nepomohla.
@puli9 no tak asi na nejaký dôvod ti tie AD dali. A máš to tu zase.
Veď presne na toto lebo som pytala myslela som že z liekmi to prejde ale bolo to ešte horšie tak som vysadila ako lekárka kázala, zlepšilo sa ale neprešlo úplne.
@puli9 je možné že to s tým nemá nič spoločné. Keďže si mala brať ad zrejme máš nejaké problémy a tie nemajú suvis s injekciami

Čiže si si ho naordinovala sama, aj liek aj jeho dávku a počas užívania si bola bez lekárskeho dohľadu? No, gratulujem. Išla by som lekárovi, popísala mu problémy.