icon

Používate Mounjaro oficiálne cez lekárku?

leneonora
13. jún 2026

Prosím je tu niekto kto je oficiálne cez lekárku na mounjare ?

anonym_fe4523
13. jún 2026

áno

leneonora
autor
13. jún 2026
@anonym_fe4523

áno

@anonym_fe4523
Prosim viete mi poslat súkromnú správu ?

anonym_fe4523
13. jún 2026

čo potrebuješ?

anonym_93547d
13. jún 2026

A ako inak by si ho chcela uzivat, ked nie oficialne? Ved je to liek na predpis, nie lentilka.

babushkaem
13. jún 2026

teraz je plno lekarov, co to robi

nikuskaa92
13. jún 2026

Kazdy druhy lekar to uz predpisuje,

marika5555
23. jún 2026
@babushkaem

teraz je plno lekarov, co to robi

@babushkaem napr? vsade citam, ze musia byt predikcie na to. bez toho sa to nepredpise. tak neviem

babushkaem
24. jún 2026
@marika5555

@babushkaem napr? vsade citam, ze musia byt predikcie na to. bez toho sa to nepredpise. tak neviem

@marika5555 ved MJ je aj na obezitu, ak mas vysoke BMI tak je to ok. k nemas, tak nemas dovod to pouzivat. predpisuju ho rozne aj esteticke kliniky, kde je normalne lekar a robia sa aj odbery na to, a aj v petrzalke je klinika vsetobcneholekara, co ti aj krvne testy urobi, ak chces aj sono brusnej dutiny voli zlcniku a pankreasu. a ak mas vysoke BMI tak predpisu. nie je to iba liek na cukor, ale normalne liek na obezitu,

marika5555
26. jún 2026
@babushkaem

@marika5555 ved MJ je aj na obezitu, ak mas vysoke BMI tak je to ok. k nemas, tak nemas dovod to pouzivat. predpisuju ho rozne aj esteticke kliniky, kde je normalne lekar a robia sa aj odbery na to, a aj v petrzalke je klinika vsetobcneholekara, co ti aj krvne testy urobi, ak chces aj sono brusnej dutiny voli zlcniku a pankreasu. a ak mas vysoke BMI tak predpisu. nie je to iba liek na cukor, ale normalne liek na obezitu,

@babushkaem to viem. ale bere to tolko zien,ze pochybujem, ze ma kazda tretia obezitu. preto ma zaraza ak niekto tvrdi, ze kazdy to predpise.