Vadilo by vám, keby váš partner ide na akciu bez vás?
Mame vzťah na diaľku a za čas, čo sme spolu už bol na viacero akciách s kamaratmi. Nemám s tým žiadny problém. Teraz sa cítim akási nesvoja lebo ma byt akcia, festival na viac dni a stretáva sa tam veľa partii rôznych ľudí. Jeho kamaráti, frajerky niektorých a ich rôzne partie nezadaných kamosiek, zase ďalšie kamosky tých kamosiek a takto. Ja sa zúčastniť nemôžem a popravde na takéto akcie ani nechodím. Určite nechcem, aby zostával doma ale som z toho nejak nesvoja, viem aj ako tam chodia hlavne ženy oblečené, koľko sa tam pije atd. Toto je poprve od doby čo sme spolu a preto neviem čo od toho čakať . Nikdy som takéto veci neriešila nebol dôvod
Viac by mi prekazal vztah na dialku.
To, ze chodi a bude chodit na akcie aj bez Teba je uplne normalne, a navyse v pripade ze je to "vztah na dialku".
ak sa nemozes zucastnit, tak neries, co by si mu to chcela zakazovat ? ale obcas ak mozes by som s nim sla partneri by mali zdielat aj zaujmy a aktivity
Viac by mi prekazal vztah na dialku.
To, ze chodi a bude chodit na akcie aj bez Teba je uplne normalne, a navyse v pripade ze je to "vztah na dialku".
@anonym_27a12c to nie je nastalo. Áno chodí na akcie ako píšem nevadí mi to iba táto jedna akosi
Nerieš,toto aj tak dlho nevydrží. Mna by nič nezastavilo,aby som tam nebola,nie kvoli tomu,aby som ho stražila,ale byť spolu pár dní na super akcii by som si nenechala ujsť,hlavne pri vzťahu na diaľku.
Nie, nevadilo. Predpokladám, že by sme si dôverovali, ak by sme mali vzťah na diaľku. A nemáme guľu na nohe.
Nerieš,toto aj tak dlho nevydrží. Mna by nič nezastavilo,aby som tam nebola,nie kvoli tomu,aby som ho stražila,ale byť spolu pár dní na super akcii by som si nenechala ujsť,hlavne pri vzťahu na diaľku.
@janinah nevydrží ako vzťah? Mame iné spoločne záujmy. Ja takéto akcie naozaj neobľubujem a ako píšem, nemám problém že on chodí. To že nechodím ja, neznamená že nemá chodiť on. Píšem len o jednej konkretnej, kde ten problém trochu mám a pri ničom doposiaľ som nemala. Len neviem či správne chápem, že nás vzťah dlho nevydrží lebo ja nemám rada akcie?
@janinah nevydrží ako vzťah? Mame iné spoločne záujmy. Ja takéto akcie naozaj neobľubujem a ako píšem, nemám problém že on chodí. To že nechodím ja, neznamená že nemá chodiť on. Píšem len o jednej konkretnej, kde ten problém trochu mám a pri ničom doposiaľ som nemala. Len neviem či správne chápem, že nás vzťah dlho nevydrží lebo ja nemám rada akcie?
@anonym_autor vôbec nie kvôli akciám, dlho nevydrží kvôli diaľke. Čo je úplne normálne.
Mne takéto veci nevadia. Ja som skôr introvert, zabaviť sa idem rada raz za čas ale nepotrebujem to pravidlne. Radšej si zájdem na wellness, kino, výlet. Partner je zase extrovert, má rád zábavu, ľudí a keď je možnosť tak neváha. Ja partnerovi verím. Všeobecne ale zastávam názor že ak niekto podviesť chce tak to spraví a je úplne jedno kde.
@anonym_autor vôbec nie kvôli akciám, dlho nevydrží kvôli diaľke. Čo je úplne normálne.
@a0 aha, vďaka. Ja tiež nie som za vzťah na diaľku, je to ale dočasná situácia na ktorej sa už pracuje
Polovice žien by to nevadilo.co myslíš koľké z nich partner podviedol na podobnej akcii?ale čo oči nevidia,srdce nebolí
Mne takéto veci nevadia. Ja som skôr introvert, zabaviť sa idem rada raz za čas ale nepotrebujem to pravidlne. Radšej si zájdem na wellness, kino, výlet. Partner je zase extrovert, má rád zábavu, ľudí a keď je možnosť tak neváha. Ja partnerovi verím. Všeobecne ale zastávam názor že ak niekto podviesť chce tak to spraví a je úplne jedno kde.
@anonym_41d2d4 mame to veľmi podobne. Ja mu verím ale je to pre mna strašne nove a ini partneri takto nechodili. Mrzelo by ma keby tam s niekym flirtuje keď tak bude plno polonahych nezadaných pripitych báb
Ak by chcel podvádzať, je úplne jedno aký typ akcie to je…
@anonym_autor nevadilo, obaja chodíme občas osamote. Či už akcie, chata, dovolenka s kamošmi/ s kamoškami, drink....
@anonym_autor ked je normalny, tak ho nejake polonahe pripite baby na festaku nebudu zaujimat. Co akoze myslis, ze sa tam stane?
Nevadia ti tam skor tie frajerky, co spominas? 🙃
V kazdom pripade, ked by ho lakalo robit nieco nekale, tak ti poviem ze zahnut na festaku ti moze aj keby si tam bola s nim.
Takze doporucujem rozobrat si, preco ti prave toto a teraz vadi. To zavana niecim hlbsim.
@anonym_autor veríte mu vôbec ???
@anonym_41d2d4 mame to veľmi podobne. Ja mu verím ale je to pre mna strašne nove a ini partneri takto nechodili. Mrzelo by ma keby tam s niekym flirtuje keď tak bude plno polonahych nezadaných pripitych báb
@anonym_autor podľa mňa vám to dlhodobo klapať nebude. On je zjavne extrovert a ty si radšej doma. To je dosť podstatné, že sa vám rozchádza predstava voľného času.
@anonym_autor To mu vlastne ako doverujes, ked myslis, ze ho budu zaujimat nejake cudzie polonahe opite zeny? 😀 Mna by toto ani len nenapadlo. Moj partner chodieva pravidelne, s kamosmi a kamoskami, verim mu.
Nevadilo.Sme obaja extroverti, chodíme aj kazdy zvlášť.Ale vztah extrovert-introvert bude plný kompromisov a prispôsobovaní v živote.S tým počítaj, teraz ti to nevadí ale čo bude neskôr?! Čo poznam také vztahy sa vacsinou rozpadli, on potreboval spoločnosť a ľudí, ona radsej doma, knihu, nechcelo sa jej moc chodiť, trávili malo času až sa odcudzili.Az by ta chcel podviezst alebo flirtovať, stačí mu ist do obchodu a nemusí ist ani na festak.Ked mu neveris, niečo vo vasom vztahu nieje v poriadku.
tak buď ti to vadí alebo nie, rozhodni sa. Buď mu veríš alebo nie. ak áno, nestresuj, ak nie, zváž, či má taký vzťah zmysel. A len tak mimochodom, nie "keby ide", ale keby išiel
Polovice žien by to nevadilo.co myslíš koľké z nich partner podviedol na podobnej akcii?ale čo oči nevidia,srdce nebolí
@anonym_e2af94 a co myslis, kolko muzov podviedlo zeny, aj ked s nimi na akcie chodili? Alebo muzi, ktori na akcie nechodia, ti nepodvadzaju? Mozno aj ten tvoj.

@anonym_autor je to zvyk, bude to v poriadku.