Ako zistím, či ma partner využíva?
dobry den no kde by som asi zacala som mlada baba mam 22 rokov priatel ma 30 mam problem s ktorym by som potrebovala poradit no nemam nikoho koho by som poprosila o nejaku subjektivnu radu co robit…
moj priatel nic nerobi o nic sa nestara nestara sa omna v tom slova zmysle ze uz budeme spolu rok a nikde som snim este nebola na jednej veceri a jeden krat v kine stale sme doma zavrety kazdy den je taky isty on byva umna nastahoval sa kumne mozno po par tyzdnoch ako sme sa spoznali
nechodi do prace o nic sa nezaujima nema ziadne zaujmy konicky je strasne lenivy vzdy aj ked ho niekam zavolam nikdy sa mu nikam nechce napriek tomu ze sa mu snazim dookola vysvetlovat ze som mlada baba a ze nechcem presediet polovicu zivota doma zacne namna utocit vyhovarat sa na peniaze
potom ked uz mame peniaze vsetky prehra uz dlhu dobu sa mu snazim vysvetlit ze nechcem zit dalej takto
musim si poziciavat peniaze od znamych stale nato aby som mala vobec na nakup na jedlo platim sama najom a vlastne vsetko je iba na mojej hlave vsetko musim riesit ja vsetko co mu poviem odignoruje uzavrie sa a namiesto riesenia nasich problemov odide do kuchyne a cumi iba do telefonu to je vlastne asi jedine co on kazdy den robi aj rano ked sa zobudime neda mi ani pus ani nic necitim sa byt milovana chapana
pride mi ze su mu kamarati prednejsi vo vsetkom nez ja a ja som len taky jeho privesok co vyuziva… utoci namna ze som precitlivena alebo hystericka ked sa snazim riesit situaciu vsetko co poviem zpochybni vyvrati ze to nieje pravda on nieje zly len sa nevie zaclenit do normalneho zivota nez sa nastahoval kumne byval u rodicov ja som byvala sama na byte chodila do prace odkedy som snim vyrazne sa mi zhorsil psychicky financny stav sebavedomie za nic ma nikdy nepochvali iba ma kritizuje ja ho lubim aj jeho rodina ma rada mna vsetko ohladom toho je v poriadku
ale on sa nesnazi v nicom zmenit ani len spravanie aj ked ho oto ziadam mam pocit ze ma nema ani trochu rad nic si nevazi a je somnou iba kvoli tomu aby mal kde byvat lebo jeho rodicia ho uz nevezmu naspat domov
pri kazdej prilezitosti byt s kamaratmi vzdy odide povie ze pride za hodinu dve a pride domov rano o 6-7 niekedy aj neskor nerobi to casto ale v poslednej dobe sa to coraz viac opakuje
ja uz neviem ako dalej uz som ho skusala vyhodit odtialto no nikdy nejde prec lebo nema kam pravdepodobne nechce odist odtialto odomna ale pritom o nic sa nesnazi nevenuje mi pozornost som prenho otravna neviem sa snim porozpravat v nicom nemam podporu od neho ani uznanie
neviem ci je chyba aj vomne ze prilis riesim vsetko no ja sa citim ako keby som si adoptovala 30 rocne nezodpovedne dieta ktore len lezi s telefonom v ruke na instagrame alebo automatoch
uz rozmyslam nad tym ze sa sama zo svojho bytu odstahujem a necham ho tu len nech mam klud citim sa strasne zle psychicky
pomohla by mi hocijaka rada veta dakujem
To je vtip? Nepracuje, lenivý, gembluje peniaze. Je to vtip, že?
"Ja ho ľúbim, jeho rodina ma má rada, v tomto je všetko vporiadku."😱
Preco by si sa mala zo svojho bytu odstahovat? Nechat ho tam, aby neplatil a este Ti vyrobil dalsie problemy? Co mas v hlave?
Ved ho posli prec a vymen zamok.
@zuzana4385_ nie, samozrejme, ze ta nevyuziva... omg🤦♀️
vyhod ho, kym je tu hodinu dve - do 7 rana s kamaratmi. pobalit igelitku, nechat vo vchode, zamocnik nech ti vymeni zamok a vybavene.
Boze udri🙏
Neveriiiiiim
Jasne, odstahuj sa zo svojho bytu, ale mala by si mu tam dalej platit ucty a davat mu aj vreckove, lebo ved odkial bude mat peniaze? Musis sa onho postarat, ina moznost jednoducho neexistuje.
Prepáč,ty si takto kompletná? Veď kopni jeho do zadku a nech si ide,to na čo ti takú guľu na nohe?A ešte by si sa kvôli nemu sťahovala,no moje nervy!🙈🙈
Urobte si dieta, urcite sa zmeni (joke) 🙂
To sa vazne pytas? Nie on je (slovenský)Leprechaun a na konci duhy ma kotlik zlatych minci a urobi ta stastnou. Staci vydrzat. 🤦
Autorka, len pre zaujimavost, ako si konkretne ty prisla k svojmu vlastnemu bytu v 22 rokoch? Pri tvojich myslienkovych pochodoch a neschopnosti fungovat v realnom svete je to dost zaujimavy jav, bez urazky, zaujima ma to
hej ja viem ze som hlupa ale on sa kumne nesprava zle je kumne dobry ked som aj ja …
predtym som mala od 15stich chalana co ma mlatil dostala som rozum ked som mala 19
sem tam vie zohnat aj on nejake peniaze ale minimalne neviem nechcem ho vyhodit na ulicu ako psa niesom taka… neurobila by som to nikomu
Toto nemoze byt realne, nikto nemoze byt s prepacenim taky drbnuty 🤦
Autorka a čo je na ňom také úžasné , čo na ňom ľúbiš? Nikam nechodíte, nepracuje, o domácnosť sa nestará, gembluje a ty si musíš požičiavať na jedlo.... Prepáč máš 22 tak displej a nebuď hlupa, nezahadzuj život s 30rocnym capom, ktorý je k nicomu
Autorka, len pre zaujimavost, ako si konkretne ty prisla k svojmu vlastnemu bytu v 22 rokoch? Pri tvojich myslienkovych pochodoch a neschopnosti fungovat v realnom svete je to dost zaujimavy jav, bez urazky, zaujima ma to
@tenerifka som v prenajme ale predtym som tu byvala sama tak som to myslela
Tak trp ďalej,keď si taká dobrá,pardon blbá dusa
@tenerifka neznamena, ze ho vlastni, niekedy tak pisu ludia vtedy, ak ma zmluvu iba jeden na seba. Kto vie, ci vlastnik vie, ze su tam dvaja🫣
@tenerifka som v prenajme ale predtym som tu byvala sama tak som to myslela
@zuzana4385_ a vlastnik vie, ze ste 2? Vtedy musi byt na zmluve.
1. Nemiluje ta neprejavuje ti ziadnu lasku. Naopak,
2. Ignoruje ta
3. Vyciciava ta
4. Zneuziva ta
5. Nici ta psychicky
6. Si pre neho otravna.
Atd atd.
Co presne na nom lubis?
Neverim ze toto je real tema, to nemoze byt nikto az taky sprosty, ze by si takeho vola nechal uviazaneho na krku. A ak nahodou nejaka minimalna pravdepodobnost ze to real tema je, tak ti poradim, daj mu ultimatum ze do toho a toho datumu sa musi vystahovat. Napr. do konca mesiaca. Ked tak neurobi, pri najblizsom zatahu mu nechaj veci pred dverami, alebo este lepsie, odnes jeho rodicom. Odid z bytu aspon na tyzden, daj mu vediet co si urobila s jeho vecami a zablokuj si ho.
no bola chyba sem nieco pisat ale dakujem za urazky prajem vsetkym pekny den
@zuzana4385_ hlavna chyba je, ze ty sa musis pytat, ci ta vyuziva a on gambluje, nepracuje, nikam s tebou nechodi a este si musis poziciavat. Prepac, ale to je ako sa pytat ci svieti Slnko, ked je jasna modra obloha a je teplo.
1. Nemiluje ta neprejavuje ti ziadnu lasku. Naopak,
2. Ignoruje ta
3. Vyciciava ta
4. Zneuziva ta
5. Nici ta psychicky
6. Si pre neho otravna.
Atd atd.
Co presne na nom lubis?
Neverim ze toto je real tema, to nemoze byt nikto az taky sprosty, ze by si takeho vola nechal uviazaneho na krku. A ak nahodou nejaka minimalna pravdepodobnost ze to real tema je, tak ti poradim, daj mu ultimatum ze do toho a toho datumu sa musi vystahovat. Napr. do konca mesiaca. Ked tak neurobi, pri najblizsom zatahu mu nechaj veci pred dverami, alebo este lepsie, odnes jeho rodicom. Odid z bytu aspon na tyzden, daj mu vediet co si urobila s jeho vecami a zablokuj si ho.
@liv1 uz som nad tym uvazovala skusim to snim este na mesiac vydrzat porozpravat sa a urobim to tak
dakujem 🙂
@zuzana4385_ neurazaj sa, myslia to v dobrom. prosím ťa, vyhoď toho príživníka, ako ti radia. ❤️
@zuzana4385_ odstahovat sa z vlastneho bytu, co ti uplne preskocilo?!
Alebo je toto dalsi troll, nikto nemoze byt az takto sprosty
@vler no asi moze😀🤷🏾♀️
A co si cakala, pochvalu? Mas 22 rokov a na krku prizivnika, ktoreho zivis, poziciavias si kvoli nemu peniaze od rodiny/kamaratov a este uvazujes, ze ty odides z podnajmu a nechas mu ho.. a on ho bude z coho platit? Ako fakt nerozumiem, cim premyslas.. ma yam trvaly pobyt? Je na zmluve? Predpokladam, ze ani jedno. Zavolam policajtov a nech si panko ide kade lahsie.. , pockas mesiac? A naco? Ze sa zazracne zmeni? 🤦
@tenerifka podla coho si usudila ze nedokazem fungovat v normalnom svete?
Ešte je možné, že niekto ti ho nanútil do spoločného bývania a teraz ti drží devinu pri hlave aby si ho nevyhodila.

@zuzana4385_ odstahovat sa z vlastneho bytu, co ti uplne preskocilo?!
Alebo je toto dalsi troll, nikto nemoze byt az takto sprosty