icon

Vzťah a problémy

vannyl
Dnes o 19:48

Ahojte, prosím vás potrebujem sa niekomu vyrozprávať lebo ma to uz zožiera a mám pocit že nemám komu…
Je to niečo málo vyše roka čo s mužom a synom bývame v dome hneď vedľa mojich svokrovcov. Áno, viem že už to začína dobre ale pri kupé domu sme nemali veľmi na vyber keďže som bola tehotná a nechceli sme ostávať u mojich rodičov aj s dieťaťom a taktiež sme dom kúpili od kamarátov za cenu, ktorú by sme nikde inde nedostali. A keďže nie sme milionári, tak sme neváhali.
Zhruba po pól roku ale začali väčšie problémy než som čakala. Hádky s mužom, ktoré boli a sú vždy o tom istom a to sú jeho rodičia …
Jeho mama sa rada do nás stará, rada ohovára a rada si prikrášľuje veci tak ako sa jej to hodí.
Vidí to aj moj muž ale vždy sa snaží všetko hodiť na mňa a že vlastne jeho mamička má na to nejaký dôvod. Ani raz si ma nezastal keď si niečo o mne vymyslela alebo sme sa dopočuli že ma niekde ohovara. Ani raz neprišiel za ňou a nepovedal jej “mami nestaraj sa do nás”.
A hádky za to sú u nás pravidelne každý druhý-tretí deň. Prevažne končia vetami “môžeš sa zbaliť a odísť k mame”
“Môžeme sa rozviesť”
“Skončila si u mňa ako manželka”
“Nie si vôbec dobrá mama ani žena”
A podobne. Som už z tohto strašne unavená, cítim že som na pokraji síl a neviem čo s týmto robiť. Ja so svokrou hádky nevyvolavam, celkovo som nikdy ani nebola typ človeka čo sa s niekým háda. Som veľký introvert a tiež mám rada čistý vzduch v rodine ale moja svokra je moj presný opak.
Ak ste venovali čas prečítaniu si mojich problémov, mali by ste pre mňa nejakú radu ako s týmto žiť a vyriešiť to? Poprípade mohla by som vám napísať a pohovoriť si? Ďakujem

anonym_1c9a09
Dnes o 19:56

…..môžeme sa rozviesť”
“Nie si vôbec dobrá mama ani žena ….tak po týchto výrokoch by on skončil u mna a mal by rozvod na stole

tundra
Dnes o 19:57

@vannyl v ramci zachovania svojho zdravia,odporucam svokru ignorovat,povzniest sa nad to vsetko alebo odist,co podla situacie nie je to,co by si chcela.Chcem ti napisat,ze sa to nezmeni a casom to môze eskalovat este viac,podla toho co si napisala.Svokru nezmenis,asi ani manzela,cize jedine,co je v tvojej moci,zmenit je tvoj pristup...Drzim palce🍀

tinka3435
Dnes o 20:00

V prvom rade sa nemôžeš opúšťať kvôli tomu lebo neviem prečo by taký ľudia mali nad tebou vyhrat a za druhé ak je tvojmu mužovi viac matka ako jeho rodina ,teda jeho dieťa a žena tak nech si ostane maminkinim maznáčikom a ako hovorí tvoj "úžasný"muž rozvedte sa .Stoho čo si napísala to vyzerá že to nieje chlap ktorý by pri tebe v ťažkých chvíľach a problémoch stál

anonym_5a1dae
Dnes o 20:05

Ak sa ťa chlap nezastane tak una by skončili na plnej čiare. Toto je debil
Kamoška mala muža ktorý jej aspoň raz za čas dal za pravdu, ona s spakovala a dala mužovi ultimátum, muž uzemnil matku a ona sa vrátila.potom si našli vlastne bývanie.
Ale pri tvojom ani toto nepomôže

anonym_47f8f2
Dnes o 20:19

Dakedy som veľmi riešila podobne veci hádkou. Ani neviem, kedy a ako sa to zmenilo. Teraz mám totálne v ťažkom péčku, čo a kto o mne rozpráva za chrbtom, pretože je v tej najlepšej pozícii mi olizat zadok. 😂 je to jej vizitka osierať si vlastnú rodinu🤷‍♀️ ja by som sa hanbila na jej mieste, nijak inak by som to neriešila. Ticho je najlepšie na otvorenie očí. Ak by si to neriešila, muž by prišiel sám za tebou a povedal by ti, že ta jeho mama osiera?😂🙈 hádam by ju poslal do teplých krajín, nie teba. A ak by ti to dakto hovoril vonku, sucho okomentuj, že svokra si ohovara vlastnú rodinu🤷‍♀️

luccys
Dnes o 20:52
@anonym_1c9a09

…..môžeme sa rozviesť”
“Nie si vôbec dobrá mama ani žena ….tak po týchto výrokoch by on skončil u mna a mal by rozvod na stole

@anonym_1c9a09 Tiez neviem, o com tu debatujeme. Manzel ma ocividne jasno. Co sa tu da riesit??

majus2323
Dnes o 21:02

@vannyl RUN

janinah
Dnes o 21:11

Raz by mi povedal,ze možem sa zbaliť a ze so mnou skončil...beriem syna a odchadzam..K rodičom alebo do podnájmu.