icon

Vztahy

tina356
Dnes o 12:17

Bojím sa vychádzať uz len ako kolvek s matkou. Do kopy toho nič nehovorí hovorí so mnou len obrazne. Citim sa ignorovana aj u otca i ked ten je na mna ako tak chápavý, dobrák to mám po ňom.Skor citim ignor zo strany matky. Stale sa len jeduje i ked som sa snažila obhajovať ale prišlo mi to také že je to zbytočne niekedy sa da na vecí aj vykašľať, počúvam ju na slovo všetko sa snažím som vyčerpaná. Furt akiby bolo s matkou nejaky pocit že mám problém.podla otca sa doma len nudím lebo som na dôchodku. Matka to berie akoby som im to vyčítala,ja uz neviem nájsť v ničom vychodisko všetko akokoľvek sa snažím je len chyba a hanba. Často rozmýšľam nad smrtou lebo mi pride lepší ako život niekedy. Radili mi aj ma napadlo aby som sa odstahovala ale z dochodku ledva vyzijem. Totálne mám pocit ze na mne nezalezi

anonym_01f8ac
Dnes o 12:31

Myslim,ze problem je v tom,ze sa vobec snazis. Neviem,kolko mas rokov,ale peedpokladam,ze si dospela a na slovo posluchat matku,len aby sa nehnevala a aj tak sa hneva,je zbytocne. Vyrastala som v podobne chorom prostredi a doslo mi to asi az v strednom veku. Odstahovat sa,je to to nejrozumnejsie,co mozes,aj keby si mala priserne setrit. Skus si nejako privyrabat. Ako vsetko stoji za to,aby si zmizla z takeho prostredia,uvidis ako sa ti ulavi. A pamataj si,ty nie si ta zla!

anonym_8818ec
Dnes o 12:53

To kolko tu mas profilov?

anonym_881b19
Dnes o 12:55
@anonym_8818ec

To kolko tu mas profilov?

@anonym_8818ec minimalne tri podla mna

anonym_4ee9f1
Dnes o 13:10

@tina356 Čiže ty si psychiatrický pacient na invalidnom dôchodku, celý život doma vyjedáš a nasieraš svojich rodičov a este sa na nich aj sťažuješ na internete. Moj ty Bože! 🤣🤣🤣

anonym_c0c900
Dnes o 13:29

@tina356 nechápem

anonym_c0c900
Dnes o 13:33
anonym_178fa6
Dnes o 13:40

@tina356 Mám známu, ktorá celý život bola doma s rodičmi,ale to neznamenalo, že nič neurobila.Vzdy.si našla činnosť, ktorá ju bavila Najviac sa vyzívala v tom, keď jeden druh zakuska urobila v rôznych chuťových aj tvarových variáciách.Experimentovala aj so zdobením

tina356
autor
Dnes o 14:48
@anonym_4ee9f1

@tina356 Čiže ty si psychiatrický pacient na invalidnom dôchodku, celý život doma vyjedáš a nasieraš svojich rodičov a este sa na nich aj sťažuješ na internete. Moj ty Bože! 🤣🤣🤣

@anonym_4ee9f1 nemáte pravdu

tina356
autor
Dnes o 16:34
@anonym_01f8ac

Myslim,ze problem je v tom,ze sa vobec snazis. Neviem,kolko mas rokov,ale peedpokladam,ze si dospela a na slovo posluchat matku,len aby sa nehnevala a aj tak sa hneva,je zbytocne. Vyrastala som v podobne chorom prostredi a doslo mi to asi az v strednom veku. Odstahovat sa,je to to nejrozumnejsie,co mozes,aj keby si mala priserne setrit. Skus si nejako privyrabat. Ako vsetko stoji za to,aby si zmizla z takeho prostredia,uvidis ako sa ti ulavi. A pamataj si,ty nie si ta zla!

@anonym_01f8ac ano lenze nemam kam do kopy,matka kontroluje skor peniaze. Hľadám niečo scim by sa dalo privyrábať mala som aj ponuku na kozmetiku ale to je o ničom s kozmetikou......

tina356
autor
Dnes o 16:36
@anonym_178fa6

@tina356 Mám známu, ktorá celý život bola doma s rodičmi,ale to neznamenalo, že nič neurobila.Vzdy.si našla činnosť, ktorá ju bavila Najviac sa vyzívala v tom, keď jeden druh zakuska urobila v rôznych chuťových aj tvarových variáciách.Experimentovala aj so zdobením

@anonym_178fa6 zdobim aj ja ale je to v podstate len na vianoce... skôr robím sperky s bavnlkami ma zacalo akoby aj bavit ale nemám teraz bavlnky musim si kupit...medzi tym sa zaujimam o svoju životosprávu....chcela som aj s modelovanim nieco zatrhli proste ...... výšku som nechala..psychiatricka mi aj povedala ze s mojou diagnozou by som asi ani pracovat nemohla a mam strednu depresiu .......hej je to tu obcas choré na to som prisla aj ja.....

tina356
autor
Dnes o 16:37
@anonym_4ee9f1

@anonym_4ee9f1 velmi vtipne som rada ze som vas pobavila!

anonym_178fa6
Dnes o 16:53
@tina356

@anonym_178fa6 zdobim aj ja ale je to v podstate len na vianoce... skôr robím sperky s bavnlkami ma zacalo akoby aj bavit ale nemám teraz bavlnky musim si kupit...medzi tym sa zaujimam o svoju životosprávu....chcela som aj s modelovanim nieco zatrhli proste ...... výšku som nechala..psychiatricka mi aj povedala ze s mojou diagnozou by som asi ani pracovat nemohla a mam strednu depresiu .......hej je to tu obcas choré na to som prisla aj ja.....

@tina356 Vieš, trochu domácich prác sa tiež zmestí do tvojho časového rozvrhu+aktivity o ktorých píšeš a deň prejde ani nebudeš vedieť, že ako

tina356
autor
Dnes o 17:30
@anonym_178fa6

@tina356 Vieš, trochu domácich prác sa tiež zmestí do tvojho časového rozvrhu+aktivity o ktorých píšeš a deň prejde ani nebudeš vedieť, že ako

@anonym_178fa6 tak ja vysavam umyvam niekedy utieram riady, beriem vajíčka drhnem kúpeľňu niekedy som ako robot

anonym_178fa6
Dnes o 17:34
@tina356

@anonym_178fa6 tak ja vysavam umyvam niekedy utieram riady, beriem vajíčka drhnem kúpeľňu niekedy som ako robot

@tina356 👍

domkakvet
Dnes o 18:13

@tina356 najlepsie si najst pracu.