Vzťahy
Cítim sa totalne ignorovana ako kolkvek sa snažím celkovo akoby som zlyhala. Uz som sa prestala aj obhajovať, však načo neobhajuj sa tam kde ta nechcu počúvať. Som často unavená ,podla ostatných leniva nech si každý myslí čo chce je mit o uz fuk radšej by som bola nevydidelna neviem niekedy mi to nepride akoze az tak fuk ..ale čo robím zle?Podľa matky som len klamárka do kopy si nic nepovieme iba sa rozprávame jednoslovne. Citim ignor a odpor zo strany matky sestri a sestrinho frajera. Jediny kto ma tu drží je oco je to dobrák. Bojím sa matky. Som doma na dochodku ledva vyzijem. Mám stredne depresie ,do kopy žiadnych kamarátov nechce sa mi žiť niekedy fakt myslím že smrt je lahsia aj zivot ,aj mi radili aby som sa odstahovala, bývam často sama neviem vo robit stratila som motiváciu. Snažím sa . Podla ocina sa doma len nudím už mám toho vážne dosť ako počúvať stále len na seba
ty trpíš na disociatívnu poruchu identity?
Koľko tu máš profilov????
https://www.modrykonik.sk/forum/nezaradene/vztahy-84/
@erniholdovakristin Otec má pravdu, skús sa niečím zamestnať.Pre niekoho môže byť zmysluplným vyplnením času háčkovanie/strikovanie/šitie...pre iného pestovanie kvetov/zeleniny.Iny nachádza zmysel vo varení/pečení.Najdi si niečo, čo ťa bude baviť a napĺňať.Zaroven si myslím, že ak by si napr.nieco dobré uvarila,aj mama by sa zmenila,videla by snahu byť užitočnou
@erniholdovakristin Tak odíď z domu a živ sa sama. Rodičom aj sestre sa uľaví a ty môžeš ukázať, či ozaj nie si neschopná. Mať doma celý život dospelého človeka, psychiatrického pacienta, ktorý nerobí nič užitočné, len sa poneviera a vyčerpáva celú rodinu, je extrémne náročné.
@erniholdovakristin Otec má pravdu, skús sa niečím zamestnať.Pre niekoho môže byť zmysluplným vyplnením času háčkovanie/strikovanie/šitie...pre iného pestovanie kvetov/zeleniny.Iny nachádza zmysel vo varení/pečení.Najdi si niečo, čo ťa bude baviť a napĺňať.Zaroven si myslím, že ak by si napr.nieco dobré uvarila,aj mama by sa zmenila,videla by snahu byť užitočnou
@anonym_557b98 snažím s acitam knihy cvicim,dalej neviem co by mohlo byt
@erniholdovakristin a prečo nepracujem aspoň pár hodín týždenne?
@zmrzlinka2021 nemám takú stabilnu pracu na to
@anonym_557b98 snažím s acitam knihy cvicim,dalej neviem co by mohlo byt
@erniholdovakristin Ak si zručná manuálne, tak nejaká manuálna činnosť.Priklady som síce písala,ale aj sama môžeš nieco vymyslieť.Znamej dcéra má ťažkú dg, ale sa snaží umyť riad, udržiavať kúpeľňu a toaletu.V prípade, že máš umelecké nadanie, skús si niečo nájsť v tejto oblasti

@erniholdovakristin a prečo nepracujem aspoň pár hodín týždenne?