Detská chirurgia Nitra

lule987
24. mar 2024

Ahojte. Dcérke budú operovať v nr pruh. Nemá niekto skúsenosti ako to tam prebieha a aké sú izby? Teda hlavne postele...ja alebo manžel tam budeme s nou. Dieťa na postieľku? Rodič prístelku? Ďakujem za každé info

riskoh
24. mar 2024

Rodic nema narok na lozko, na noc si moze lahnut k dietatu 22.00-06.00, inak je pri dietati na stolicke, nadstandardne izby na detskych odd. nie su. Predpokladam, ze teda budete lezat na detskom oddeleni.

sonidloz
31. júl 2024

@lule987 Ahoj, ma uz dcerka po operacii? Mam podobne otazky, dnes sme dostali termin na november, ale bolo nam povedane, ze budeme lezat na chirurgii, nie na detskom 🤷‍♀️

sonidloz
31. júl 2024

@riskoh Mate prosim osobnu skusenost? Alebo odkial mate informacie, ze by mal rodic spat spolu s dietatom?

riskoh
31. júl 2024

@sonidloz syn bol na detskom hospitalizovany 3krat,3.rocny a 2krat 9rocny, narok na postel ani pristrlku rodic nemal, bola som rada, ze tam s nim mozem byt…

sonidloz
31. júl 2024

@riskoh dakujem za odpoved. Syn bol hospitalizovany kvoli pruhu? Lebo nam bolo povedane, ze budeme na chirurgii a s dcerkou (3 r) budem moct byt cely cas. Kedze budem mat v case jej operacie mesiac pred porodom, bez postele tam neviem ako vydrzim. To mi pride az nerealne.. 🫣

nikha2809
31. júl 2024

@sonidloz my sme boli s dcérou vlani, je to tak ako píše mamička vyššie, môžeš tam byť nonstop ale nárok na lôžko nemáš.Ja som mala skladací matrac na zemi

sonidloz
31. júl 2024

@nikha2809 Zacinam mat vacsi strach o seba ako o malu 🫣 A predpokladam, ze narok na stravu tiez ziadny.. je tam niekde aspon chladnicka a mikrovlnka? 😂

nikha2809
31. júl 2024

@sonidloz ja som to riešila woltom aj dcére som objednávala, lebo to čo dostala tam veru jesť nechces.Jedine plus na oddelení sú lekári a sestry, za mňa precízny a milý, a naozaj začali riešiť dcerine problémy, a neodbili nás ako v nemocnici v ZH.Inak do bufetu môžeš chodiť kľudne

nikha2809
31. júl 2024

@sonidloz teraz čítam že budete ležať na chirurgii, nie na detskom, tak toto veru neviem, my sme boli na detskom.Kazdopadne, ta strava bude asi všade rovnaka

riskoh
31. júl 2024

@sonidloz my sme ale neboli na chirurgii, boli sme na detskom, co ja viem, tak operantov(deti, co boli operovane) odviezli na oper. Salu ale potom ich doniesli spat na detske, nie na chirurgiu

riskoh
31. júl 2024

@sonidloz a ano , na tom detskom je chladnicka aj konvica, veci si trena oznacit

sonidloz
31. júl 2024

@riskoh teraz sama neviem.. alebo to lekar myslel, ze na chirurgii do operacie a potom presun na detske? 🤷‍♀️ Skusim tam najblizsie dni zavolat a pozistovat detaily. Nech viem ako sa zariadit..

lule987
autor
1. aug 2024

@sonidloz ahoj. Dcérka má už po. My sme mali nadštandardnú izbu.30e/noc,nech ma dcerka pokoj a vedela sa vyspat....tam bola aj telka,kanvica, mikrovlnka....dcérke doniesli postieľku a tatino mal postel...doktori,sestričky úplne super....ponosili sladkosti,balónik dostala akože za odmenu 🙂 ani na jedneho nemozme povedat nic zle....je tam jedna detská izba tam boli 3 postele,pár hracie,tiež tv a USB rozprávkami...na tej izbe bol tatino so synčekom len...tak každý mal svoju postel...neviem ako je to keď je tam viac detí ale asi mali aj oni aj my šťastie, že sme boli takto...lebo aj postieľku som videla len jednu...držím palce nech všetko dobre dopadne 🙂 co sa lekárov týka tak za nás spokojnosť a co sa týka posteli asi je to o šťastí koľko detičiek tam bude

lule987
autor
1. aug 2024

@sonidloz ja som tiež bola pred pôrodom tak tam išiel tatino s malou ale bola som tam skoro nonstop a nikto ma nevyhodil 🙂 prvý deň keď išli na príjem som išla s nimi aj na izbu odskočila domov najesť a vrátila som sa a druhy deň keď ju operovali som išla hneď ako my zavolali,ze sú na izbe a išla som preč už po navstevnych hodinách:D inak vážne odporúčam ak môže nech ide muž... dcérku musel prvé razy na záchod zobrať na rukach aj keď zachod je hneď na izbe aj na klasickej ale tak ľahká už neni ;) teda naša ma 3r a 17 kil to by som s bruškom nedala...aj po operacii ju bral na rukach z pooperačné izby ale to sa ho opýtali, že či.maju doniesť postieľku

lule987
autor
1. aug 2024

@sonidloz ak má pruh budete na chirurgii celý čas🙂 naša tam bola 3 dni...operovali jej pupocny pruh

sonidloz
1. aug 2024

@lule987 Dakujem za odpoved, konecne som trosku kludnejsia 🙏 Pozeram, ze nas caka presne rovnaka situacia akou ste si presli vy, preto asi zvazime aj moznost, ze by s malou isiel tatino, kedze tiez nie je najlahsia a neviem si predstavit ako by som ju prenasala.. a na nadstandardnu izbu sa budem pytat, dcerka potrebuje mat svoj klud aj doma pri zaspavani, nie este v novom prostredi pri inych detoch.
Este raz dakujem za odpovede a zelam vela vela zdravicka detom, aj vam, nech sa uz ziadna z nas nemusi v podobnej situacii ocitnut ❤️🍀

lule987
autor
1. aug 2024

@sonidloz zavolajte bárs už aj zajtra na chirurgiu a oni si Vás zápisu,že žiadate nadštandardnú izbu...my sme mali šťastie ze v ten deň prepustili pacienta ....ale oplatí sa skúsiť šťastie🙂 aj my držíme palce nech všetko dobre dopadne 🙂 aj dcérke aj vám 🙂

ella199230
19. máj 2025

@lule987 ahoj 🙂 a kto vás prosím operoval ? Nás to čaká onedlho tiež .