icon

Hľadá sa stratený plyšový sloník v Nitre

21. júl 2025

dobry den prosim pekne syn ma od malicka tochto slonika je kupovany v tescu ako boli babetkovske veci dnes ho Nitre vytratil a velmi mu chyba kludne aj zaplatim nemate niekto doma prosim 😭

Hľadá sa stratený plyšový sloník v NitreHľadá sa stratený plyšový sloník v Nitre
simona20201309
21. júl 2025

@anonym_autor taky život... neboj určite to prezije.

taktotedanie
21. júl 2025

@anonym_autor hladaj na mamickovskych /tehotenskych forach, na inych platformach kde sa predavaju veci, zadaj fotku do google lens, na tesco bazaroch atd

slovakboy
21. júl 2025

@anonym_autor joj bože to mi pripomenulo ako náš syn plakal za krásnym žltým slonikom niekde sme ho u niekoho nechali a on si na neho spomenul po týždni. To ho vraj najviac rozosmutnilo, že na neho na týždeň zabudol. A to bol už väčší, mal možno 8-10 rokov. Ale slonika mal od malička.

autor
21. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor hladaj na mamickovskych /tehotenskych forach, na inych platformach kde sa predavaju veci, zadaj fotku do google lens, na tesco bazaroch atd

@taktotedanie bohuzial fotku nenajde google a pochybujem ze je tesco bazar

autor
21. júl 2025
@simona20201309

@simona20201309 clovek sa tu opytat moze nato stranka existuje

autor
21. júl 2025

@macatt zial mi to neotvori

taktotedanie
21. júl 2025
@anonym_autor

@taktotedanie bohuzial fotku nenajde google a pochybujem ze je tesco bazar

@anonym_autor je, staci pohladat na fb
Predavaju sa tam veci f&f co vies mozno motyka vystreli

autor
21. júl 2025
@taktotedanie

@anonym_autor je, staci pohladat na fb
Predavaju sa tam veci f&f co vies mozno motyka vystreli

@taktotedanie skusim sa pozriet vdaka za typ

janulik2008
21. júl 2025
@simona20201309

@simona20201309 prezije ale co by sme nespravili pre deti

monicazbb
21. júl 2025
didush27
22. júl 2025

@anonym_autor napíš na Facebook do miestnej skupiny.. isto má aj Nitra svoju skupinu a tam sa ukáže sila sociálnych sietí. V našom meste sa takto už veľa vecí našlo.

dusankomoj
22. júl 2025

Ak nenájdeš,tak mu urobím iného 🐘.daj vedieť.

aalt
22. júl 2025

Ja sm takto hladal plysaka na dvakrat. Dal som inzerat na bazos s fotkou. A zohnal som. Dcerka vedela, ze ked sa strati, je stratene a MOZNO sa najde. Aj vedela, ze to nie je presne ten strateny, ale potesila sa.

autor
22. júl 2025
@aalt

Ja sm takto hladal plysaka na dvakrat. Dal som inzerat na bazos s fotkou. A zohnal som. Dcerka vedela, ze ked sa strati, je stratene a MOZNO sa najde. Aj vedela, ze to nie je presne ten strateny, ale potesila sa.

@aalt Tak vidieť že bohužiaľ v Nitre sú asi ľudia ktorí nechcú moc vracať veci alebo to hodia do koša Bývame tu síce krátko ale mesto sa mi naozaj vôbec nepáči nevadí skúsime mu z Alzi objednať aj keď bohužiaľ neni taký sivý len biely príde zajtra tak dúfam že vydrží

dusankomoj
22. júl 2025
@anonym_autor

@aalt Tak vidieť že bohužiaľ v Nitre sú asi ľudia ktorí nechcú moc vracať veci alebo to hodia do koša Bývame tu síce krátko ale mesto sa mi naozaj vôbec nepáči nevadí skúsime mu z Alzi objednať aj keď bohužiaľ neni taký sivý len biely príde zajtra tak dúfam že vydrží

@anonym_autor ak syn nieje úplne maličký ( taký chce iba to svoje) tak mu slonika urobím. Alebo niečo aj mám hotové,ak by chcel.

ha_ha
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A skúsila si? Dala si to na Nitriansky FB? Opísala trasu, kde ste sa pohybovali? Požiadala o zdieľanie? Ten názor na ľudí z Nitry mi príde trochu zvláštny, ak by som bola Nitranka, možno by sa ma to aj dotklo. Nemyslím si, že ak niekto vidí výzvu na FB a následne nájde toho sloníka, tak si povie "Aha, to je ten hľadaný sloník, hodím ho do koša." 😒

autor
22. júl 2025
@ha_ha

@anonym_autor A skúsila si? Dala si to na Nitriansky FB? Opísala trasu, kde ste sa pohybovali? Požiadala o zdieľanie? Ten názor na ľudí z Nitry mi príde trochu zvláštny, ak by som bola Nitranka, možno by sa ma to aj dotklo. Nemyslím si, že ak niekto vidí výzvu na FB a následne nájde toho sloníka, tak si povie "Aha, to je ten hľadaný sloník, hodím ho do koša." 😒

@ha_ha Ja si myslím že nikoho sa to nedotkne lebo veľa Ľudí som videla že keď aj niečo našli tak to väčšinou hodili do koša ale chvalabohu jedna pani sa ozvala našli sme sloníka takého istého takže sme zachránený a áno Skúšala som dávať aj tam inzerát a bohužiaľ on mohol vypadnúť iba tu na Golianke nikde inde a verte ci nie ludia su tu zakerny

ha_ha
22. júl 2025
@anonym_autor

@ha_ha Ja si myslím že nikoho sa to nedotkne lebo veľa Ľudí som videla že keď aj niečo našli tak to väčšinou hodili do koša ale chvalabohu jedna pani sa ozvala našli sme sloníka takého istého takže sme zachránený a áno Skúšala som dávať aj tam inzerát a bohužiaľ on mohol vypadnúť iba tu na Golianke nikde inde a verte ci nie ludia su tu zakerny

@anonym_autor Som rada, že sa sloník našiel, teda, aspoň taký istý. Ale teda, nechce sa mi veriť, že za ten krátky čas, čo v Nitre bývate, si videla VEĽA ľudí, ktorí práve v tej chvíli niečo našli a hodili to do koša. Ja práveže často vidím napríklad v zime rukavice, alebo čiapky, vyložené na viditeľnom mieste, aby to ten, čo to stratil, ľahko našiel. Ale nežijem v Nitre, tam je možno bežná prax, že akonáhle niekomu niečo padne z rúk, hneď sa pri tom zbehnú ľudia a predbiehajú sa, kto to skôr hodí do koša. 😉