Je ťažké nájsť prácu po rodičovskej?
Chcem sa spytat, ci mate skusenosti s hladanim prace v Nitre a okoli. Mam znamu, ma dve male deti, najmladsia uz chodi do skolky, predtym pracovala v nitre na mestskom urade, ale po rodicovskej ju uz nevzali spat (asi mala zmluvu na dobu urcitu, neviem presne dovod). Teraz je viac ako rok bez prace, je dost nestastna, ze nenosi domov peniaze. Inu pracu nechce, len "teple" miestecko niekde na urade, v kancelarii. Ma vysoku skolu, ale neviem presne aku, nejaky humanitny obor.
Je to tazke teraz, najst taku pracu?
Jej manžel je s tým v pohode, že ona nezarába a on ju musí živiť? Zdravú, mladú osobu...
@anonym_c0024d Do hlavy mu nevidim.
@anonym_autor
Podľa mňa je pochopiteľné, že nechce robiť akúkoľvek prácu, veď práca vo fabrike asi nie je to, čo by si niekto vysníval. Hlavne keď má vysokú školu.
Je fajn, že na sebe pracuje a robí si kurz, tebe asi zostáva len držať jej palce.
@anonym_autor
Podľa mňa je pochopiteľné, že nechce robiť akúkoľvek prácu, veď práca vo fabrike asi nie je to, čo by si niekto vysníval. Hlavne keď má vysokú školu.
Je fajn, že na sebe pracuje a robí si kurz, tebe asi zostáva len držať jej palce.
@sss777 Jasne ze nie, ale ked nie je nic ine, tak nevyplakavam a vezmem co je. Ale tak to som ja takto nastavena.
@anonym_autor Prepáč, ale ty si dobre čudná. Nevieš, prečo prácu stratila. Nevieš, čo vlastne vyštudovala. Nevieš, či ovláda jazyky. Ale riešiš na nete.
@abbey1 "Znama"😉😉
@anonym_autor ak ma socialnu pracu, moze ist robit kuratorku alebo na ohrozene rodiny. Stale tam hladaju ludi, lebo to psychicky nedavaju. Plat cca 1000e.. pracovna doba fajn.

Jej manžel je s tým v pohode, že ona nezarába a on ju musí živiť? Zdravú, mladú osobu...