icon

Kde kúpim chlieb bez droždia?

mirkasmile
3. feb 2022

Ahojte, prosím Vás, dá sa niekde v reťazcoch ako je Tesco, Lidl a pod. kúpiť chlieb bez droždia? Na nete som našla nejaký v sekcii obrázky/produkty. Viem,že si môžem aj upiecť, no radím sa v tomto smere skôr medzi lenivých ľudí 😀
Ak by ste mi nejaku značku vedeli poradiť, na ktorú sa môžem v obchode pýtať, našla som jeden bio obchodík, tam ho majú, no je v NZ, no ja hľadám v NR - TO okolí 😀
Budem za každú radu vďačná 🙏

Strana
z2
ivet1371
4. feb 2022

Tu by mohli mat

mirkasmile
autor
5. feb 2022

@ivet1371 vďaka skúsim tam ísť pozrieť

anos18
12. feb 2022

@76california ahoj,ten veľký jogurt,to je 400 g?

brigit8
12. feb 2022

@mirkasmile v lokálnych skupinach na FB ste skúšali? Tak ako niekto pečie doma koláče/zákusky, tak som videla, že pečú aj kvaskove chlebiky😉

76california
12. feb 2022

@anos18 ano 🙃

mirkasmile
autor
12. feb 2022

No ahojte 😂 v NR tam tie Potraviny nie Otraviny, takýto chlebík vôbec nedržia. Bezlepkové áno, ale bez droždia nie :/ takže vyskúšam ten Írsky chlebík 🙏
Ďakujem krásne všetkým ❤️

76california
12. feb 2022

@mirkasmile ja som ho dokonca robila aj ako vianocku - pridala trosku viacej cukru a hrozienka namiesto semien bol super... este som zabudla napisat, ze dat do formy - takej tej, co sa pouziva na metrovy kolac, taky obdlznik podlhovasty...

mirkasmile
autor
22. feb 2022

Kúpila som si v tescu chlieb kvaskovy bez droždia...no ale poviem Vám, hrôza 😂😂😂😂😂 tak sa mi po ňom grga a ide mi kyselina, jak po chlebe, v ktorom to droždie je.
No tak asi skúsim upiecť ten Írsky

monikazs
22. feb 2022

@mirkasmile v jednote kupis

mirkasmile
autor
23. feb 2022

@monikazs ja som tento kupovala, ale už ho jesť nebudem 😀 fakt mi bolo dosť blbo

mirkasmile
autor
23. feb 2022

@ivet1371 tu nemali :/ iba bezlepkové

Strana
z2