icon

Odporúčania na odstránenie pigmentových škvŕn v Nitre

weronkaa
10. jan 2024

Ahojte, absolvovali ste odstránenie pigmentových škvŕn laserom? Hľadám vhodnú kliniku 🙂 Dermacenter, Avelane..atď. Nejaké skúsenosti? Odporúčania? 🙂 ďakujem krasne

zasnubena
10. jan 2024

Pripnem sa ak môžem

tinnky
10. jan 2024

Ja som bola v ba, ale mne sa to nesvedčí,na chvíľku boli škvrny bledsie,ale asi o mesiac rovnaké ako pred tým.mam mastnú pokožku,tak možno aj pre to.Mne sa pigmentové škvrny podarilo odstrániť jedine tretinoinom a vitamínom C a každodenným.spf 50

malinovka333
11. jan 2024

@tinnky mozem poprosit do spravy ktore vyrobky presne? Dakujem

weronkaa
autor
11. jan 2024

@tinnky Mne chem. peeling na škvrny nepomohol vôbec za práve preto som rozmýšlala nad laserom, že by to mohlo viac pomoct 😔

tinnky
11. jan 2024

@weronkaa ale ja som bola na laseri ani to nepomohlo vobec,dost ma to sklamalo

vakatko
11. jan 2024

Pigmentové škvrny sa tvoria aj pri Stukovatenej pečeni, tu pomôže očista pečene a zdravá strava.

konulka20
23. jan 2024

@weronkaa odstranila mi kozna laserom na nose min.rok vo feb, zatial ok b

tinnky
26. jan 2024

@vakatko to je mýtus,mam vysetrenu pecen a je max zdravá bez tuku.mozu za ti hormóny a tie neviete ovplyvniť

vakatko
26. jan 2024

@tinnky
Tiež som mala pigmentové škvrny na tvári, po zmene stravy, Detoxe pečene a Prerušovanom pôste, ktorý dodržiavam dodnes mi úplne zmizli a nezostala mi tam ani škvrnka 🙂
Zdravotný stav pečene ovplyvňuje funkciu štítnej žľazy a Hormonov, tak ako Strava vplýva na zdravie pečene a črevnú floru.
Takže hormony a naše zdravie sa dajú ovplyvniť stravou aj športovaním, žiadny mýtus 🙂

tinnky
28. jan 2024

@vakatko pecen aj črevnú mikroflóru mam v poriadku, mne škvrny vyšli počas tehotenstva, už sa mi podarilo zbaviť sa ich, nie však zmenou stravy ale retinoidmi. A dám vám radu ako si udržať zdravú pecen a črevnú mikroflóru-domáci kefir robený z tibetských húb.. to je zázrak na všetko

vakatko
30. jan 2024

@tinnky
Dakujem za radu, hubu máme už roky v chladničke a odporúčala som ju na koníku už viac krát na tráviace problémy.
Tiež poradím nahradiť makronky za ovocie na lepšiu funkciu pečene a črevnú floru, aby sa vám tie škvrny nevrátili.

26ka
30. jan 2024

nedávno to riešila aj @momoftwo , ale teda laser asi nebude 100% cesta ako sa pigmentových škvŕn zbaviť

momoftwo
30. jan 2024

@vakatko ja mam pecen uplne v poriadku a 8 mesiacov som drzala prerusovany post a skvrny su este vacsie. Ale to pripisujem aj k tomu ze som bola na frakcnom laseri, celu tvar a odvtedy nemam ze jednu malu skvrnu na lici ale na oboch velke a na cele tiez dalsiu obrovsku😬 Testujem krem expigment, zatial to vyzera slubne, mne totiz nezabral ani retinol

tinnky
30. jan 2024

@vakatko makronky jem tak 2x za rok,nie som veľmi na sladké...

zuzkabeuty
25. feb 2024

@vakatko hlavne obmedziť cukry a alkohol

vakatko
25. feb 2024

@zuzkabeuty
súhlasím, pomohlo mi obmedzenie sacharidov. Vylúčila som cukor a múčne jedlá, hlavne Lepok + zdravotná hladovka.
Neznesiem chuť alkoholu, nepijem ho, tam problém nebol.