icon

Ako uspať bábätko, ktoré chce spať len v nosiči?

Dnes o 08:16

Ahojte, mam 2 mesacne dietatko a 2 rocnu. Cele dni mam to male v nosici, nechce spavat v kociku, nevie zaspat na prsniku, nic sa jej nepaci, len proste nosic :(. Uz zacinam byt z toho frustrovana, stale ju musim natriasat v tom nosici.. a ani tam nie je vzdy spokojna. Uz sa citim akoby ma nemala rada, ze jej nijak neviem vyhoviet… prva bola kocikova , stale spokojna, usmiata…..

katkaseiner
Dnes o 08:33

neber si to k srdcu, ja som mala prvu nespacku... proste ak nebola v kociku alebo na rukach, stale bola nespokojna. Syna som naucila na nosic a mne sa ulavilo... sice chrbtica si to vytrpela, ale ruky som si uvolnila... Ono je to len obdobie... skusaj kocik aj dalej, pripadne uspi a vloz do kocika. Dokonca pri synovi (nosenemu) sa mi jedine podarilo ho prelozit do kocika spiaceho a na brucho... Ked niekto pozrel do kocika, tak vlastne nic nevidel, len obratene dieta, ale on fakt lepsie spal na brusku.
Jedine skusat a pevne nervy.

anonym_c772fe
Dnes o 08:37

@anonym_autor úplne ta chápem my mame zas opacny problém zaspí len na prsníku alebo v kočíku aj to len na prechádzke. Takze ju nikto iný okrem mna nemôže uspať a to už má 8 mesiacov.. každé dieťa je iné ja som zo začiatku tiež sa snažila to zmeniť ale nebolo spokojne dieťa a vlastne ani ja bolo to trápenie tak som sa s tým zmierila že zaspí len na prsníku a je to už ok.

babina_33
Dnes o 08:42

Je to len obdobie. Nakoniec ti to bude chybat. Ale rozumiem, niekedy to je asi aj otravne, ked to tak poviem. Uspat v nosici a potom prelozit, najst nejaku vhodnu alternativu. Na kociky su tie rakety take, co hontrlaju kociar, alebo hojdavak by mozno siel, treba poskusat.

martinka13
Dnes o 10:05

Ja teda neviem, ale dieťa si samo nevypýta na spanie ani nosič, ani prsník, ani kočiar. Naše deti spali v postieľke. Áno, niekedy to bolo sprevádzané plačom, ale mám len jeden chrbát, ktorý ešte potrebujem a pre svoje deti.