Ako uspať bábätko, ktoré chce spať len v nosiči?
Ahojte, mam 2 mesacne dietatko a 2 rocnu. Cele dni mam to male v nosici, nechce spavat v kociku, nevie zaspat na prsniku, nic sa jej nepaci, len proste nosic :(. Uz zacinam byt z toho frustrovana, stale ju musim natriasat v tom nosici.. a ani tam nie je vzdy spokojna. Uz sa citim akoby ma nemala rada, ze jej nijak neviem vyhoviet… prva bola kocikova , stale spokojna, usmiata…..
@anonym_autor úplne ta chápem my mame zas opacny problém zaspí len na prsníku alebo v kočíku aj to len na prechádzke. Takze ju nikto iný okrem mna nemôže uspať a to už má 8 mesiacov.. každé dieťa je iné ja som zo začiatku tiež sa snažila to zmeniť ale nebolo spokojne dieťa a vlastne ani ja bolo to trápenie tak som sa s tým zmierila že zaspí len na prsníku a je to už ok.
Je to len obdobie. Nakoniec ti to bude chybat. Ale rozumiem, niekedy to je asi aj otravne, ked to tak poviem. Uspat v nosici a potom prelozit, najst nejaku vhodnu alternativu. Na kociky su tie rakety take, co hontrlaju kociar, alebo hojdavak by mozno siel, treba poskusat.
Ja teda neviem, ale dieťa si samo nevypýta na spanie ani nosič, ani prsník, ani kočiar. Naše deti spali v postieľke. Áno, niekedy to bolo sprevádzané plačom, ale mám len jeden chrbát, ktorý ešte potrebujem a pre svoje deti.

neber si to k srdcu, ja som mala prvu nespacku... proste ak nebola v kociku alebo na rukach, stale bola nespokojna. Syna som naucila na nosic a mne sa ulavilo... sice chrbtica si to vytrpela, ale ruky som si uvolnila... Ono je to len obdobie... skusaj kocik aj dalej, pripadne uspi a vloz do kocika. Dokonca pri synovi (nosenemu) sa mi jedine podarilo ho prelozit do kocika spiaceho a na brucho... Ked niekto pozrel do kocika, tak vlastne nic nevidel, len obratene dieta, ale on fakt lepsie spal na brusku.
Jedine skusat a pevne nervy.