icon

Je na doma lepšie vajíčko alebo lehátko?

mimi21mimi
19. aug 2010

Myslite si, ze lehatko pre babatka je nejako extra lehttps://www.modrykonik.sk/forum/nosenie-deti/je-na-doma-lepsie-vajicko-alebo-lehatko/ od vajicka, ked tam sem tam davame babo aj doma? Zatial mame len to klasicke vajicko do auta a uvazujeme, ci kupit lehatko, alebo nie.

nini78
•
19. aug 2010

Ahoj, podľa mňa je to lehátko ďaleko lepšie, mimino v ňom nie je také pokrčené ako vo vajíčku, a na neskôr je aj polohovatelné.

zuzana12345
•
19. aug 2010

lehatko je lepsie, zatial je podlozeny s vankusikom z postielky aby nebol taky pokrceny a paci sa mu tam viac ako vo vajicku 🙂

katarina.banska
•
19. aug 2010

ahoj. my mame tiez lehatko a nedam nam dopustit. strasne pomoc, ked si nieco potrebujem porobit... mala sa mi v nom pekne prehra. vo vajicku je dost dieta pokrcene, takze ja by som urcite kupila lehatko. predsa len, vajicko nie je lehatko....
v lehatku je babatku urcite pohodlnejsie... 🙂)

katka512
•
19. aug 2010

Jednoznacne Lehatko

brinzulka
•
19. aug 2010

nas v lehatku vydrzal chvilocku, sem tam vo vajicku "vydrzal" hojdanie...vyuzili sme viac kolisku, ruky a manducu...

katkas1
•
19. aug 2010

my mame tiez lehatko, do 13 kg a bez toho by sme boli v minulosti strateni. Cele dni mi v nom presedela a prespala, lebo nikde inde nechcela byt a aj sa pekne zahrala, a aj som ju v tom krmila, kym sme nekupili stolicku.Len odporucam

lenocka84
•
19. aug 2010

pripajam sa, lehatko je super vec, aj ked nas maly zboznuje sediet vo vajicku, ked uz nemoze nikde zaspat, vo vajicku vzdy. lehatko nemame polohovatelne, ale maly sa v nom rad hra.

maruschka
•
19. aug 2010

aj pri prvej dcérke aj pri druhej sme kúpili lehátko Chicco, polohovateľné, aj na húpanie..Je to super vec a teda odporúčam aj ja.. 😉 😉 😉 😉 podľa mňa je vajíčko super na prenášanie, alebo cestovanie, ale určite nie na spanie alebo domáce dlhodobejšie používanie.. 😉 😉 😉 😉 😉

zuzkat1
•
19. aug 2010

my sme lehatko nekupovali, aj ked varim dam malu do vajka na stol a je to pohoda.. da sa aj hojdat a malej to vyhovuje.. beztak mi hocikde polozena kde sa jej nikto nevenuje dlhsie ako 10 minut nevydrzi takze pre mna lehatko zbytocna vec🙂

martinaho1
•
19. aug 2010

Mame lehatko fisher- price a absolutni spokojenost, vyuzili jsme ho od narozeni, tim ze se da houpat a ma zavesne hracky, tak ho ma malicky moooc rad a ted v nem i krmim, takze kazdodenni vyuziti .-)

tweetinkapp
•
19. aug 2010

my sme si vystacili s vajickom....dalo sa v nom dietatko hojdat, ale myslim, ze aj lehatko je super vec 😉

traktor
•
19. aug 2010

mali sme aj vajicko aj fishera...no fishera sme vyuzili zo zaciatku..mozno taky mesiac, viac nie, nechcel v nom byt, myslela som , ze ho vyuzijeme neskor, lenze to uz sa vedel pretacat a stvaral take kusky, ze sme lehatko radsej predali....vo vajicku zaspaval..a to som ho nehojdala, len sa mu tam skratka viac pacilo.../mali sme take väcsie vajicko/ tam mal zavesene hracky....niektore deti nechcu byt ani v lehatku ani vo vajicku, staci im hracia deka ....aj tak si myslim, ze je to u kazdeho dietata ine..co sa mojmu paci , tvojmu nemusi..treba len vyskusat...

adetka
•
19. aug 2010

Mirka zboznovala lehatko... dala som ho nalezato, deku don... a bola spokojna... mohla som ju v nom postavit na sedacku do kuchyne... a mohla som kludne varit, zehlit... v lehatku som neskor zacianala aj s prikrmami... kedze v styroch masiacoch nevedela sediet... a tak bola v takom polosede... vo vajicku bola ovela viac skrutena...

nice202
•
19. aug 2010

nedam dopustit na lehatko a hojdacku v jednom. najlepsi vynalez.

gabika7706
•
19. aug 2010

lehatko je super vec 🙂

azuz
•
19. aug 2010

urcite by som to lehatko kupila, je to naozaj dobra vec, vajicko ma sluzit na nieco ine a aj tak to dieta je velmi pokrcene vo vajku 🙂

lenuska11
•
19. aug 2010

lehatko mala ma 8 mesiacov a dodnes sa jej tam paci 😉 dokonca tam obeduje 😀

beruska.zuzanka
•
19. aug 2010

vajco na cestovanie, ale keď bolo najhoršie, uhojdala som ju v ňom k spánku 🙂 máme aj lehátko, to bolo využité skôr teraz, kŕmila som ju v ňom, už ho prerástla 😀 a máme aj Manducu a tú využijem dlho dlho a má ju asi aj najradšej 😵 😀

danielaviki
•
20. aug 2010

ja som lehatko nechcela, svokra aj tak kupila a neviem si ho vynachvalit, takze urcite ano

sabiatko
•
20. aug 2010

my lehatko nemame, maly je na posteli, ale pri druhom babatku kupime 🙂 ked tak je lepsie dat babatko do lehatka, ma lepsiu polohu. v autosedacke to asi moc pohodlne nebude. ja ju pouzivam tak na 2 hodky denne v kociku, ale na celodenne vylihovanie to nie je.

maryanna
•
20. aug 2010

@mimi21mimi no vajíčko je oka ale keď je dieťa večšie a silnejšie tak ľahko sa môže s ním prevrátiť, vypadnúť, lehátko má taký systém aby sa to nestalo...takže ak tak lehátko aj keď ja si myslím že je to zbytočnosť a zbytočné ničenie chrbátika....

brisilda
•
20. aug 2010

@mimi21mimi lehatko kazdopadne odporucam je to uzasna pomocka hlavne ak lehatko vibruje hraje melodie vtedy ma babo pocit ze sa kocikuje alebo jazdi v aute 😉 ja na lehatko nedam dopustit nakolko maly sa mi jeden cas naucil spavat v kociku a nie stale sa nam dalo ist von kocikovat ved aj varit treba 😀 😀 😀

jahodka11
•
20. aug 2010

my sme mali aj aj, ale na doma lehatko, vyuzili sme ho na 200% 🙂 super vec, pokial babo nelozi....naozaj.. 🙂