icon

Je táto farba nosiča vhodná pre chlapca?

18. apr 2026

Ahojte, je podľa vás táto farba nosiča vhodná pre chlapca ? 🙂

Je táto farba nosiča vhodná pre chlapca?
mullerova46
18. apr 2026

Jasné 🙂 nosí to mamina takže čo sa jej páči a k tomu je to vraj mega príjemná látka 😁

anonym_548669
18. apr 2026

coze? jasne, ze ano.. chlapec, dievca, pes, kohut, uplne jedno, koho v tom budes nosit

lia2022
18. apr 2026

@anonym_autor
Ja by som asi nedala pri chlapcovi , veď je toľko iných krásnych farieb,vzorov. Samozrejme to neni zakázané , kto sa v čom cíti dobre..mne osobne by to vadilo.

anonym_c535f4
18. apr 2026

@anonym_autor Ak to mas doma po starsej, tak to nos. Ak to mas teraz kupit, tak vyber iny vzor.

anonym_93b14e
18. apr 2026

Nie, ja by som ju chlapcovi nedala. Sú snáď aj v inej farbe ako ružovej

sara07
18. apr 2026

tehlova farba mne vychadza. nosila by som
okolie do toho nič ,

a0
18. apr 2026

Úplne normálna farba, mala som ju pri 2 chlapcoch. Je to škoricová/tehlová. Fotka ešte trošku skresľuje. Doslova je to hnedočervená tlmená farba 🙂

amonet
18. apr 2026

je to doplnok pre matku

oceanahory
18. apr 2026

To je uplne jedno, ved to nosis ty 😁. Otazne je, ci ty chces naozaj na sebe nieco so zajacikmi 🫣, ja som nosic kupovala, taky, aby sa mne hodil, co najviac k beznemu obleceniu, ale tak to som ja...

ivanaks
18. apr 2026

Ja som mala pre syna ružový zimný overal s bielymi sovičkami, keď mal 2 mesiace. Dostala som ho od sestry, takže som už nekupovala iný. Bábätku je farba úplne jedno, deťom v jeho veku tiež (ešte sa mu vysmievať nebudú) a dospelých a ich primitívne názory neriešim. Keď sa Ti páči, kúp si ho, aj keby bol hneď ružový, a nie škoricový.

beata_k
18. apr 2026

@anonym_autor Ruzovy? Nie.

januska12323
18. apr 2026

Dieťaťu je to úplne jedno.

michaela329
18. apr 2026

Ja svojho nosím v žltom a teda o jeho budúcu mužnosť sa nebojím 😂 To fakt netreba riešiť, kúp si, čo vám vyhovuje.

jablkovastrudla
18. apr 2026

Mala som presne tento isty pre syna 🙂

mullerova46
18. apr 2026
@oceanahory

To je uplne jedno, ved to nosis ty 😁. Otazne je, ci ty chces naozaj na sebe nieco so zajacikmi 🫣, ja som nosic kupovala, taky, aby sa mne hodil, co najviac k beznemu obleceniu, ale tak to som ja...

@oceanahory ja mám na nosiči ovečky 😁 niekto má donuty, poprsie a iné hlúposti a mne sa teda mega páčia infantilne veci na takých nezvyčajných pomôckach

oceanahory
18. apr 2026
@mullerova46

@oceanahory ja mám na nosiči ovečky 😁 niekto má donuty, poprsie a iné hlúposti a mne sa teda mega páčia infantilne veci na takých nezvyčajných pomôckach

@mullerova46 A to je v poriadku, kazdy nech nosi, co sa mu paci 😉👍.

jablkovastrudla
18. apr 2026
@beata_k

@anonym_autor Ruzovy? Nie.

@beata_k to nie je ruzova,to je taka ako vyprata tehlova farba. Maju to oznacene tusim ako skoricovu. Obliecky mam ruzove 🙂

milanemila
18. apr 2026

Ja som si nosic aj kocik kupivala podla toho ake oblecenie som nosila ja a aby mi to islo co najlepsie zladit a aby mi bolo prijemne sa na tu farbu pozerat 🤷🏼‍♀️ podla mna kludne moze tento nosic byt pre chlapca….

petamich
18. apr 2026

Nosic je pre mamu a nie pre dieta 🙂 ja som mala krasny fialovy pre toddlera, pred tym prevazujuca farba ruzova. K tomu fialovemu som si kupila aj fialovu nosicsku bundu. No velku radost mi to robilo.

svokrinjazykmonika
18. apr 2026

@anonym_autor podľa mňa nie. Ak by som to mala z druhej ruky zadarmo tak prečo nie, ale nekúpila by som to keby mám chlapca.

kitycat
18. apr 2026

Hlavne aby bil vhodny na nosenie

majlo1234
18. apr 2026

Je krasny. Kludne. Farba nema rod

belllinka
19. apr 2026

Ja nechapem tieto nazory, ze preco pre chlapca nie. On to vnima ? Bude sa stazovat, ze sa mu ta farba nepaci? Aj ked si bola tehotna, tak si cez brucho nosila iba chlapcenske farby?

lasona
19. apr 2026

Dieťaťu je to úplne jedno. A za mna je to unisex.

katulienka160
19. apr 2026

Syn ma 5,5 roka a jeho obľúbená farba je teraz ružová. Nikdy sme mu doma nehovorili hlúposti typu chlapčenské a dievčenské farby... Proste sa mu páči a hotovo. A ked to tu citam, že koľké napisu ze takato farba sa nehodi pre chlapca,je proste vidno, že tieto predpotopne nazory na chlapčenské a dievčenské farby maju deti vstepene od dospelych. Deti to vidia ako pekne farby a ani ich nenapadne delit na nejake dve skupiny prepana...
A ked sa jedná o nosic 🤦 ja by som skor riešila, či je kvalitný a pohodlný (co v tomto prípade splna na 100%). A vzor a farbu nech si vyberie mama podla vkusu. Ja som prvý kupila bledunko modrý s bielymi bylinkami, lebo som sa don zaľúbila na prvý pohľad a vynosila som v ňom najprv syna a potom dcéru. A teda nemyslím, že by sa jej z toho zdvihla hladina testosterónu alebo neviem 🤷
A áno, tento na foto od autorky je v skutočnosti skôr škoricový, nie je ružový. Švagriná ho mala.... veľmi pekná farba v reali.