Nosič Richino verzus Be Lenka
Ahojte, ktorú značku nosiča pre novorodenca by ste mi odporučili viac?
Tiež rischino, nosič je aj od narodenia nakoľko je tam vložka novorodenecka.
Novorodenec do šatky. A nosič najlepšie vyskúšať. Každej sadne iný a aj deti vedia byť vyberavé. Ideálne nájsť vo svojom meste nosiacu skupinu, kde ti poradia a pomôžu poskusat. My sme tak skúsili 4 druhy, buď nesadol nosič mne, alebo sa malému nepáčil.. Ale do 3 mesiacov bol v šatke.
Aj švagriná používa Rischino..teraz nosí aj dvojmesačnú ,má novorodenecku vložku .Je veľmi spokojná .
@fifina75 pre novorodeniatko je idealna satka, ja som obe deti nosila v satke hned po pridchode z porodnice🙂 Ale Be Lenka ma nosic "mini" ten je od narodenia, odporucam. Treba vsak nosiče vyskusat,lebo mne osobne napriklad nesadli na nosici jednej znacky ramenne popruhy,tak som si zadovazila inu znacku a to uz bolo v pohode
Mne sedí Rischino. Lenku som sice neskúšala ale iné nám vôbec nesadli. S Rischinom som maximálne spokojná
Mala som Rischino flexible, ale teda vôbec som ho nevyužila, malý ho neznášal, ako maličký v ňom absolútne nevydržal - reval jak tur a keď bol starší, tak tam vydržal tak max 5 minút a hneď sa driapal preč. Bola som z toho nosiča riadne frustrovaná, predala som ho. Za mňa vyhodené peniaze. Aj sa mi ťažko nastavoval. Pri druhom dieťati by som si ho už nekúpila.

@fifina75 odporučila by som šatku. Tie nosiče majú odporúčania od nejakej váhy.