icon

Kde je úkryt v Nových Zámkoch?

sana611
26. feb 2022

Ahojte, taka otázka?? Kde v nz je úkryt?? Keby nastala vojna!,, Nie náhodou tam kde je kalvária?? Ďakujem

dzulli1980
26. feb 2022

Toto už je kus cez, nemyslíš? ... nemyslím si, že k tomu príde a keby prišlo, včas sa dozvieš a možno tam ani nestihneš dôjsť, stačí jedna jadrová zbraň z Ruska a všetci sme tam ... prečo šíriš paniku? ... by som takýchto mazala z koňa rad radom.

kristina97v
26. feb 2022

@dzulli1980 tak lepsie vediet informacie dopredu, ako potom nevediet kam co...

skeblicka77
26. feb 2022

@dzulli1980 tiež som sa na toto dnes pýtala muža, či vôbec v našom meste je niečo také a nie nesirim paniku a zdieľam aj tvoj názor, že stačí jedna bomba a už nám to bude jedno

mili78
28. feb 2022

Ak aj nejaký úkryt je, je kapacitne obmedzený, ak nie si nejaká významná osoba v NZ tak ani nesnivaj, že sa do neho dostaneš 🤗

sana611
autor
5. mar 2022

@kristina97v presne tak ja nesirim paniku, ja sa vlastne ani nebojím, čo ma prísť sa stane a nezabráni e tomu ja strach nemám, ale. Mam dcéru, rodinu o ktorých mám strach

sana611
autor
5. mar 2022

@dzulli1980 pozri sa ja nepotrebujem nikoho strašiť ani nič, ja osobne sa nebojím ničoho keď mám zomrieť zomriem, len ja sa nebojím o seba ale o deti a rodinu len si predstavte príde vojna a vy neviete kde utekať dieťaťom, alebo by ste čakala Kim vám zabijú dieťa a rodinu pred očami nikdy neviete čo sa môže stať, putinovy sa veriť už nedáaj keď tu nehrozí, je lepšie sa info. Dopredu

sana611
autor
5. mar 2022

@mili78 no pekne aj som si myslela, že len pre významnejších ľudí...

mili78
5. mar 2022

@sana611 tak vieš ako to na Slovensku chodí 😏 ja sa na miesto v kryte absolutne nespolieham. Je veľa článkov na nete a celkovo je na Slovensku vo všetkých krytoch miesto pre cca pol milióna ľudí a Slovensko má cca 5 miliónov, takže asi tak 😏

nikusiak9
6. mar 2022

ak zacne jadrova vojna mate jedno kde vas zasiahne

stvura
Odpoveď bola odstránená