Kde je úkryt v Nových Zámkoch?
Ahojte, taka otázka?? Kde v nz je úkryt?? Keby nastala vojna!,, Nie náhodou tam kde je kalvária?? Ďakujem
@dzulli1980 tak lepsie vediet informacie dopredu, ako potom nevediet kam co...
@dzulli1980 tiež som sa na toto dnes pýtala muža, či vôbec v našom meste je niečo také a nie nesirim paniku a zdieľam aj tvoj názor, že stačí jedna bomba a už nám to bude jedno
Ak aj nejaký úkryt je, je kapacitne obmedzený, ak nie si nejaká významná osoba v NZ tak ani nesnivaj, že sa do neho dostaneš 🤗
@kristina97v presne tak ja nesirim paniku, ja sa vlastne ani nebojím, čo ma prísť sa stane a nezabráni e tomu ja strach nemám, ale. Mam dcéru, rodinu o ktorých mám strach
@dzulli1980 pozri sa ja nepotrebujem nikoho strašiť ani nič, ja osobne sa nebojím ničoho keď mám zomrieť zomriem, len ja sa nebojím o seba ale o deti a rodinu len si predstavte príde vojna a vy neviete kde utekať dieťaťom, alebo by ste čakala Kim vám zabijú dieťa a rodinu pred očami nikdy neviete čo sa môže stať, putinovy sa veriť už nedáaj keď tu nehrozí, je lepšie sa info. Dopredu
ak zacne jadrova vojna mate jedno kde vas zasiahne

Toto už je kus cez, nemyslíš? ... nemyslím si, že k tomu príde a keby prišlo, včas sa dozvieš a možno tam ani nestihneš dôjsť, stačí jedna jadrová zbraň z Ruska a všetci sme tam ... prečo šíriš paniku? ... by som takýchto mazala z koňa rad radom.