Koľko stojí ošetrenie u MUDr. Khaleda Husseina?
Plomby,extrakcie....
S tými poplatkami súhlasím.... nazbiera koľko sa dá, z brucha hadze sumy, keď sa kasicka naplní , zbali sa a dovi dopo, nezajem, že ma ešte ďalších objednaných pacientov. My sme od neho odišli už veľmi dávno práve kvôli tomuto. Inak s jeho prácou spokojnosť.
@majkabambulik poistovna uz nepreplaca pacientom osetrenie zubov, takze na to uz naozaj pravo nemate 🤷 Ak je to zmluvny lekar, tak cast preplati poistovna priamo jemu, cast si doplacate, ale uz ten blocek naozaj k nicomu nepotrebujes.
@lindusss2016 áno, teraz už nie je k ničomu. Ale aj tak je povinný ho vystaviť, tuto povinnosť mu stanovuje zákon. A co sa toho zubného lekára týka, mal hlboko v paži vystaviť blok aj v čase, keď ho ešte poisťovňa preplacala.
Toto, ze to už nepreplaca, nie je žiadne ospravedlnenie pre porušovanie zákona.
@jaga18 ale ved to samozrejme. Ja som narazala len na tuto jednu tvoju poznamku. Pana zubara vobec nepoznam, takze ho urcite neospravedlnujem.

NEODPORUCAM! Nemá cenník a pýta si toľko peňazí koľko máte práve pri sebe, čo je humusáctvo a hlavne nevydáva bločky, aby ste si mohli vybaviť od poisťovne vrátenie peňazí za zub na čo máte právo. Zaprisahava sa potom bez hanby do oci, ze ste u neho nikdy neboli, on Vam nic nerobil a len ste si ho s niekym inym pomylili-ten idiot ste nakoniec VY! Iba izrealsky Mosad by si s nim mozno poradil, ale tu na Slovensku sme vsetci mäkký na tento typ blizkovychodneho podnikatela - sklopime usi a oddideme. Neodporúčam.