Zle ošetrený zub. Čo robiť pri problémoch a bolestiach?
Ahojte chcem sa opýtať čo by ste robili vy na mojom mieste. V decembri som bola pri stomatologovi vrtal mi zub 6 hore, keď som mu povedala, ze ten zub je citlivý asi bude treba ošetriť kanáliky tak nato nereagoval. Ošetrili zub, dal plombu. Platila som 70 eur. Tento istý zub ma začal bolieť v júni. Šla som zasa za ním stým, že mi zub ošetril vyčistil 2 kanáliky. Zobral 80 eur. Predtým som ho prosila ci mi nedá výmenný lístok na extrakciu, lebo ten zub je problémový. Nechcel mi dat výmenný lístok. Teraz som šla na dokončenie ošetrenia kanálikov. Zobral odomna 150 eur. Zub je citlivý este stale. Boli ma. Neviem si predstaviť ze zasa tam pôjdem a on zasa bude pýtať taky peniaz.
Zmenila by som zubára. Bola si aspoň na rtg?
Zmenila by som zubára. Bola si aspoň na rtg?
@anonym_81779f áno spravil mi rtg no nic mi k tomu nepovedal.
zmen zubara ale teda toto su nizke sumy za take osetrenie, najlepsie niekoho kto robi s mikroskopom
Vymen zubara, nie je jediny na svete, dnes je kopec mladych sikovnych zubarov s najnovsimi poznatkami o starostlivosti o zuby, ja som pred rokmi mala prima zubara, dokym mi nevznikol absces a najst v celom okrese pohotovostneho zubara bolo vtedy ako najst bajnu atlantidu, odvtedy mam noveho zubara, je to uz viac ako 20 rokov, objednava nacas, pri bolestiach dviha telefon a reaguje, osetri, jediny raz som reklamovala zub, po tyzdni opravil nanovo a zadarmo
Tvoj zubar nevie vytrhnut zub?🤔
Tvoj zubar nevie vytrhnut zub?🤔
uz davno zubara zmen
@anonym_9be1dc lekari sa snazia chranit, lebo zas ostat strbava v mladsom veku asi tiez nie je terno ...Tipujem ze autorka je mladsi rocnik/ mlady a nie dochodkyna

a co teraz ocakavas za odpovede?