icon

Okrúhly alebo obdĺžnikový stolík? Prosím o radu

Včera o 10:24

Dievčatá prosím o radu. Stolík by ste dali okrúhly alebo obdlznik? Nie tie na fotke je to len vizualizácia . Ďakujem za rady

Strana
z2
biba_18
Včera o 15:18

k tomuto ovál alebo nejaký nepravidelný pretiahnutý tvar

biba_18
Včera o 15:24

alebo 2 stolíky čo k sebe ladia… https://www.msj.sk/produkt/konferencny-stolik-a...

autor
Včera o 16:24

@biba_18 ďakujem to vyzerá perfektne

autor
Včera o 16:25
@sara07

@anonym_f99262 ten priestor aj mne tam vadí , uplne iny typ gauču,menši alebo možno len kresla ,, krb a okno su uplne mimo ..ja osobne sa rada pozeram vonku oknom , ked aj na 10 min si lahnem a pozeram do stromov a na oblohu

@sara07 máme obrovskú terasu s pergolou takže ak budem chcieť tak si sadnem na terasu a nemusím sa pozerať z okna. A ďakujem pýtala som sa na stolík 🙂

autor
Včera o 16:27
@katkazatka

Máš to prekrásne, elegantné, minimalistické. Najprv som chcela napísať automaticky, že obdĺžnikový stôl, ale keď som videla tú vizualizáciu s okrúhlým, veľmi sa tam hodí aj ten, len sa mi zdá veľmi malý na tú dlhu sedačku. Ja som si vždy dávala, aby mi ladil konferenčný stolík s jedálenským. Vždy som si dávala podobné typy. Za mňa sa tam hodia obidva.

@katkazatka jedálenský stol mám obdĺžnikový..Od stolára ,rovnaký ako mám pracovnú dosku. Takto je kuchyňa

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 16:29

Ďakujem za rady k téme ❤️

anonym_f99262
Včera o 17:17
@anonym_autor

@katkazatka jedálenský stol mám obdĺžnikový..Od stolára ,rovnaký ako mám pracovnú dosku. Takto je kuchyňa

@anonym_autor
Mas peknu velku kuchynu, ale zase si rypnem ale mas vsetko natlacene do kuta

anonym_4f0b0d
Včera o 21:05
@anonym_f99262

@anonym_autor
Mas peknu velku kuchynu, ale zase si rypnem ale mas vsetko natlacene do kuta

@anonym_f99262 tiez som si vsimla. ked bude jeden clovek stat pri dreze, druhy sa nezmesti k sporaku, ze?

oblecenie99
Dnes o 01:08

@anonym_autor Neviem, ake sú tam.moznosti za gaucom, ale mňa ako prvé napadlo to prehodiť, čiže by som dala tu stenu s telkou a myslím tým stolíkom.pod telkou na stenu oproti a gauč otočila a dala tam, kde máte teraz telku. Tým by sa vytvoril väčší priestor pre gauč, možno aj nejaké kreslo, pri krbe by to bolo útulné. Fakt iba taký postreh, neber to prosím osobne. Stolík by som si zvolila oválny,.alebo niečo podobné.

autor
Dnes o 05:08
@anonym_4f0b0d

@anonym_f99262 tiez som si vsimla. ked bude jeden clovek stat pri dreze, druhy sa nezmesti k sporaku, ze?

@anonym_4f0b0d bohuzial, malo to byť trošku inak ale problém, že keď budem variť a bude si chcieť niekto nabrať vodu nevidím. Tak sa mu posuniem na 5sekund a vybavené 🙂

autor
Dnes o 05:09
@oblecenie99

@anonym_autor Neviem, ake sú tam.moznosti za gaucom, ale mňa ako prvé napadlo to prehodiť, čiže by som dala tu stenu s telkou a myslím tým stolíkom.pod telkou na stenu oproti a gauč otočila a dala tam, kde máte teraz telku. Tým by sa vytvoril väčší priestor pre gauč, možno aj nejaké kreslo, pri krbe by to bolo útulné. Fakt iba taký postreh, neber to prosím osobne. Stolík by som si zvolila oválny,.alebo niečo podobné.

@oblecenie99 vyššie som písala, že sa meniť nič nebude a ani sa to meniť nedá 🙂

anonym_14d227
Dnes o 06:32
@anonym_4f0b0d

@anonym_4f0b0d ja to mam takto amne to absolutne vybovuje. Radsej sa ustupim kym si niekto napr naberie vodu. Ako ist s hrncom vody cez celu kuchynu.

anonym_088b48
Dnes o 13:01
@anonym_14d227

@anonym_4f0b0d ja to mam takto amne to absolutne vybovuje. Radsej sa ustupim kym si niekto napr naberie vodu. Ako ist s hrncom vody cez celu kuchynu.

@anonym_14d227
To nieje len o tom ale nemas ziaden priestor okolko varenia ani umyvania tu kuchynu si mohla mat o polku mensiu a usetrit tisice

parvinka0001
Dnes o 13:02
@anonym_088b48

@anonym_14d227
To nieje len o tom ale nemas ziaden priestor okolko varenia ani umyvania tu kuchynu si mohla mat o polku mensiu a usetrit tisice

@anonym_088b48 prečo menšiu ? Keď chcela väčšiu .zamna super kopu pracovného miesta

anonym_14d227
Dnes o 13:22
@anonym_088b48

@anonym_14d227

@anonym_088b48 ja mam celkom malicku kuchynu. Vysla nas na nejakych 1200€. Plus rura a digestor.
Takze aj preto som dala taketo rozlozenie aby mi ostala nejaka pracovna plocha. Ako este aj to rozkuskovat.

Strana
z2