Aké ste mali reakcie na MMR očkovanie?
Naša pediatrička nám povedala, že by nemali byť žiadne reakcie a že je deťmi dobre znášaná, na 8. deň (včera) sa však u nás objavila teplota a dnes poobede už cez 38 st. Tak by som rada vedela, ako sa to prejavilo u Vás a hlavne ako dlho reakcia trvala. Ďakujem za odpovede.
@charlie1980 moj je tiez salene babo.on zasa sa hra ale len s ludmi co pozna.s detmi len ked ho budu nahanat.u nas je stereotypne abeceda ovlada malu aj velku po slovensky a anglicky,spieva len anglicky slovensky len pesnicku macka uska,cisla v slovencine od jedna do 35samozrejme ked ideme schodami tak ich chce ratat ang,musim ho opravit.ked chce tak reaguje na pozdrav od susedov ale to musi byt dobry den,ked mu niekto nepasuje tak s tou osobou ma problem dlho vydrzat v miestnobsti,pozna emocie ,nikdy nerozpraval do bludu,slovo co povedalo pasovalo k situacii,vie tiez citat,no u nas je to tazke ze co so mnou nenavari tak nezje,sme na flaske stale kym nepridem domov a tiez ma trapi ze stale drzi pri chodzi zohnute rucky v laktoch a zavrete pasticky.musim mu stale jednu rucku dat do vrecka
@endysa Tazko sa mi o Tom pise, pretoze On tym, Ze Ako babatko bol vesele dieta, zdal byt Aj ok. Ale....Ale Napr.nikdy si nevsimol vonku List na zemi, nepodal mi do ruky. Podal mi len vtedy, Ked to bolo v jeho zaujme. A tym, Ze jeho zaujimalo Vsetko cely den, myslela som, Ze Aj ta komunikacia je v poriadku, Ale Ona bola jednostranna. Teraz je to rovnake. Hra sa s autodrahou, Ale vlacika sa mozem chytit iba vtedy, Ked si nevie dat rady a treba mu pomoct. Potom mi ho hned vytrhne z ruky. Jeden si moze mysliet, Ze cely svet sa len okolo neho musi tocit.
Zdrave dieta zdiela pozornost rodica. Moj chodil za mnou iba Ked nieco potreboval. Hoc podnety mal stale nejake, a to cely den (vysavac, mixer, elektricke dvere, pohyblive schody). Proste nic normalne.
A nie, nevedel pochopit Ako robi psik. Pretoze mal obmedzenu komunikaciu, ktora mu to nepovolovala naucit sa.
Vsetko sa ucil od 2,5r. Zacinali sme od nuly.
@endysa A Aj ocny kontakt mal.
@endysa Skus sa hodit do skupiny Logopedicke deticky, alebo aj oneskoreny vyvin reci tusim. Pokial viem, Tak tam pisu Baby Nootropil pri vyvinovych dysfaziach (na SK Pirabene), prip. Tebokan. Su Aj rozne sirupy, ktore ti moze predpisat neurolog/logoped.
@endysa Ale Myslim, Ze Este taketo nic nemusis podnikat, Neviem aka je stara....ci vobec treba, ci len potrebuje cas. Skor by som zacala logopedom, Ten vam povie, Ako postupovat.
@endysa Ja som Omegu isty cas davala (okolo 2r) a bol z nej kludnejsi, To je pravda. Len teraz Neviem, Aky problem je vlastne u vas.....rec ? komunikacia ? hyperaktivita ? Bolo podozrenie na Autizmus, Ked ho vylucili ? V com spociva vas problem ? K akym lekarom teda chodite a Kolko ma dieta rokov ? Ak chces, mozes Aj IP. Pretoze Podla toho sa daju upravovat vyzivove doplnky , strava.
Pozerám už sme sa dostali k reklame produktov. Miesto reakcii na mmr očkovanie, veci ktoré s nim nesuvisia plus zakupte tovary. Ach jaj.
Nepoznam jedneho vylieceneho autistu 😅😅😅 Ak Aj je, potom to nebol autista 😅😅😅 A Ano, Urcite sa vylieci z Omegy ! Ochchchchchch. To musi boliet.
http://www.prva-lekaren.sk/zbozi/3347847/moller...
A predava sa Aj v Dr.Max 😅😅😅
Ci musi sa predavat v nejakej konkretnej lekarni ?
@charlie1980 je to jedno ,doplnok ako doplnok ...
@endysa ak to neurobis ty ,zmazu ti to aj tak ,za toto je tu dost velka buzeracia ,bohuzial za to ,ze si si doteraz neprecitala pravidla nikto nemoze a bohuzial ,ak ta niekto upozorni ,mas to respektovat a tym padom pravidla a nie na to reagovat vysmechom ...
@aristka Ano, Urcite ma honorar za propagovanie Omegy 3 tu na MK, k tomu proviziu z kazdej flase, ktoru kupi matka autistu za ucelom vyliecenia, a to Vsetko zmluvne s Dr.Maxom, monopol na SK 😅

@endysa nemam dobry signal lebo tu mame zle pocasie preto nejdem otvarat stranky len sa chcem spytat preco chcete dat drobcovi vitaminy a ake je stare?