Kto nedal zaočkovať dieťa z okolia Trenčína?
Vopred ďakujem!
kocky nasla som nahodou tuto temu, ja sa tiez chystam neockovat. ak ste niektora uz boli na ruvz, nemozte napisat, ako to tam prebiehalo? dakujem 😉
@liviadanova
@adriana7
ahojte zienky
@lubikaf
@kbeata
@abbey1
@liviadanova
aj ja mam otazky ohladom ockovania - vlastne skor neockovania a tych dosledkov na ruvz. ak si najdete trolinku casu napiste mi prosim ako to prebieha, dakujem 😉
@abbey1 tu temu si chodim citat a mas pravdu, je to na zaplakanie. ja som napisala sem len kvoli tomu, lebo patrim pod Trencin, tak som chcela vediet konkretne skusenosti s tymto ruvz.
@jajatko ja sa este len chystam odmietnut tretiu hexu a pneumokoky a to nas caka az o pol roka, takze ja som este na ziadnom urade nebola 😉
@jajatko @jankadrevenakova ahoj,
napis IP na nick prevenar priamo tu https://www.modrykonik.sk/interna-posta/nova-sp... a poziadaj o zaradenie do sukromnej diskusie v ktorej riesime neockovanie (vsetko okolo neho),
alebo mozes vstupit do verejnej skupiny --> klikom na fotoblogy, po lavej strane si vyber ---> "zoznam skupin" a ----> "Nesúhlas s povinným očkovaním a riziká očkovania"
@jankadrevenakova Ahoj, áno nepodpísala som to, daj sa do skupiny a povieme si viac, prípadne IP.
@jankadrevenakova , môžeš nahodiť aj taktiku, že jej tam napíšeš, že nerozumieš právnej formulácii a právnemu dôsledku daného textu a podpíšeš sa 😀
ahojte ja som tiež odmietla povinné očkovanie.....a nič som nepodpisovala, nemajú na to pravo
ahojte,
my spadame pod RUVZ Trencin, boli sme tam predvolani tusim pred rokom, uradnicka, ktora nas mala na starosti bola sympaticka. Formalne si musela splnit povinnost a odprednasat nam ako treba ockovat a akym rizikam vystavujeme svoje dieta ak neockujeme. My sme jej predlozili nase pisomne stanovisko, strucne povedali svoje dovody, preco chceme odklad ockovania (medzitym sme rozhodnutie o odklade zmenili na rozhodnutie o neockovani) ,podpisali sme jej papiere a bolo vybavene.
Su nazory typu "nic nepodpisovat" - ok, kto chce nech nepodpise, ale ja som toho nazoru, ze ked si za rozhodnutim neockovat stojim, tak to aj podpisem.
Ak by som si tuto navstevu na RUVZ este v buducnosti zopakovala (co sa moze stat, pretoze nebudeme ockovat ani dalsie deti), tak by som pravdepodobne k svojim podpisom dokumentov pripisala nejaky svoj komentar.
Pokutu sme zatial nedostali, kedze nas stale eviduju ako odklad ockovania.
ahojte máte niekto skúsenosti s Mudr.Gavendom v TN ak by som odmietla očkovať ?

haló hahaha, haló hohoho 😵 ak chceš,napíš ip, pa