Máte skúsenosť s nádchou po očkovaní MMR?
Dieta bolo očkované pred 2 dňami, dnes zvýšená teplota a sople stekajúce az po bradu, odsavam cez den aj 3-4x, lekarka sa vyjadrila, ze to moze byt nežiaduci účinok vakcíny- slabo prebiehajúce osypky, ja sa vsak obavan, ze chytilo virozu a do toho nas o par dni budu cakat vysoké horúčky z vakcíny, mate niekto nejakú skúsenosť s tymto? Dieta este dojcim, dávam vitamin C, kludovy rezim samozrejmost.
@ivana3111 hlavne nepanikar, môže a nemusí to mať súvis s očkovaním. A keby aj, ved nič také tragické sa nedeje. Predpokladám, že si vedela, že môžu byť aj nežiaduce účinky...
Moje 2 deti po MMR nemali žiadne teploty ani nič, okrem bolesti prvý deň po vpichu. Aj to si myslím, že bolo len preto lebo to mali zalepene, tak automaticky hovorili, že ich to bolí.
U nas v DSs ssme ockovali radom a jedna pani po ockovani ma uz rok solple,takze kludne to moze byt aj reakcia na vakcinu
U nas v DSs ssme ockovali radom a jedna pani po ockovani ma uz rok solple,takze kludne to moze byt aj reakcia na vakcinu
@anonym_67ab02 ale v DSS ste asi neockovali MMR ale chrípku alebo covid alebo také čosi sa zvykne aj u nás nie ? .....
@ivana3111 môže to byť vedľajší účinok, ale tiež by som povedala že skôr lapli nejaký bacil ešte. Inak moja dcéra reaguje prehnane na všetky očkovania, vždy si horúčky, proti chrípke sme druhú dávku ani dať nemohli, ale na mmr ani jedno moje dieťa nemalo žiadne vedľajšie teploty nic, dcéra mala nejaký 10ty deň pár fliackov ako vyrážky na tvári asi 4 a to zmizlo a inak nič. Syn tiež nič. Držím palce nech to dobre zvládnete 🙂
Skôr si myslím, že chytila vírus a teraz sa začína prejavovať. Pretože kým sa nežiadúce účinky zo živej vakcíny prejavia je potrebný týždeň až dva.
Nadcha je virusove ochorenie. Teda z vakciny nadcha nemoze byt
jedna dobrá kniha ktorá pojednáva o tom dosť obšírne: Ilúzia očkovania — O tom, ako očkovanie oslabuje prirodzenú imunitu a čo možno urobiť pre znovuzískanie zdravia
zakupit si ju mozte tu, nie som distributor: https://www.amazon.com/Vaccine-Illusion-ebook/d...

@ivana3111 je možné, že ak teraz "prebiehajú osýpky", tak tie vysoké horúčky na 7.-10. ani neprídu 🤞🏼😬🤞🏼
Ja som nedávno tiež bola na MMR - 2 týždne - zatiaľ sme sa zaobišli bez týchto prejavov (klop klop 🤞🏼), ale výrazná zmena v správaní - nie moc dobrý spánok klesol približne na úroveň absolútnej 0 spánku - non-stop hore, plač, mrvenie 🤷🏼♀️🤦🏼♀️