Máte viditeľné následky po očkovaní?
Prečítala som si veľa toho o očkovani dobre aj zle chcem pre svoje dieťa to najlepšie ako každá matka keď nezaockujem možno budem ľutovať keď zaockujem bojím sa nejakých následkov 😭 už o týždeň mame prvé očkovanie ja naozaj neviem už som tu riešila tuto tému ale chcem sa opýtať znovu máte nejaké podľa vás viditeľne následky po ockovaniach? Budem dávať len povinne ak by som teda dala žiadne navyše Nechcem
@blairgossip Student, skús si preštudovať ako funguje špecifická imunita a ako do nej neurotoxíny negatívne zasiahnu. Vyhľadaj si termin neurotoxicita. Určite dôverujem viac skúseným odborníkom neurológom, než študentovi, ktorý nemá dosť pokory a už si mysli, že je hotový odborník.
@kubko111
Dobre vsetci vieme o akych ludi ide.Strašia strašia ten naš narod,lebo uz ludia su uvedomejsi a nedavaju ockovat.Zaujimave ze ako deti,ci uz nase mamy,babky....prekonali osypky a vsetci su tu.Uz ako raz bolo spominane,bude sa ockovat zachvilu aj proti debilite🤔😆
@blairgossip
Co ine vas na medicine budu učiť.Kalerabky tlačia do hlavky,aby ste nemali svoj vlastny nazor😝smutne.Ale takto to na skole funguje.
@didi35 A aku knihu na to ako zasahuju neurotoxiny na specificku imunitu mi odporucis? 🙂
@victoria210 takze radsej by si mala tuberkulozu?
@blairgossip Tak ty si naštuduj proti akej forme TBC sa ockuje a aka sa vyskytuje. To vám ten pán profesor asi zabudol povedat ako aj to preco sa vlastne prestalo voči TBC ockovat.
@evittam Hej a kde si to viem nastudovat ? Odporucas knizku?
@blairgossip
Hej radšej 🙄Lepšie ako: autizmus,roztrusenu sklerozu,leukemiu....a neviem ake este choroby,vzniknute z ortute,hlinika,formaldehydu a inych skvelych prisad v tych užasnych neškodnych vakcinach😔
@blairgossip Ved študujes medicinu. 😁😁😁
V jednom super dokumente,vedci v amerike v laboratoriu skumali ludske kostne tkanivo,ktore aj po 10 rokoch od ockovania,malo ulozene v tkanive hlinik,ktore vakcina bezne obsahuje.A fakt nechapem matky,ktore by decku nedali najest s hlinikovym priborom,lebo fuj, ale do maleho telička babetka uz je im jedno co napichaju😔😝
@angie_l Ja s tebou súhlasím, dám len to povinné a budem si držať palce, aby sa nič nestalo. O dva dni nás to čaká. Radšej som si nič o tom nečítala. Manžel by bol rád, keby sa to o 2 roky odložilo, ale ja osobne nemám silu sa s doktorou hádať. Máme v rodine doktorov a oni tomu veria ako Písmu svätému :( pritom je to hlavne farmabiznis. Podľa mňa.
- deti dostavali vo velkom z tejto vakciny tuberkulozu lymfatickych uzlin a z casu na cas sa to zmenilo na rakovinu . ekzemy po tejto vakcine sli ako na beziacom pase.
- zaroven tato vakcina nebola dizajnovana proti plucnej - najrozsirenejsej forme TBC , ale na extra zriedkave - kostnu a mozgovu. To len zaklady-ako pre teba, studenta medicíny.😉
@evittam A v ktorej knizke si sa o tom docitala? 🙂
@blairgossip Najdi si , student.
@evittam No ved mi odporuc knihu kde presne tieto tvoje vyjadrenia su, predpokladam ze urcite z doveryhodnych zdrojov a la peter z modreho konika alebo inzinier na nete 😂😂 Preto nechces povedat knizku
@teegreen Predstav si ze som velmi dobry student lebo mam vsetky skusky spravene v predtermine, ale o tom aky som studwnt sa nemusime bavit. A ty preco vysedavas na modrom koniku? Mala by si ist tiez randit 😂🤷🏼♀️🤷🏼♀️
@blairgossip Odpoved mas jasnu-vakcina na uplne inu formu TBC ako sa vyskytuje. Bodka. Ak si student mediciny tak by si to mal vediet. A nie, ja sa o zdravotnom stave radim s lekarmi, a problémami s PC s iteckarmi, ak chcem prerobiť jadro tak s murarom.😉
Doporučujem prečítať si tento príspevok tým, ktorí ešte nemajú jasno v očkovaní.
https://www.modrykonik.sk/r/mention/359672544/
Už nemôžem čítať tieto bludy o škodlivosti očkovania.
@blairgossip Čo ty stále točíš o knižkách! Chceš si nebodaj prečítať všetky knižky? To by si asi skrachoval. Študuj aj zdroje na internete, začni renomovanými lekárskymi časopismi na internete, napr. Lancet, a podobne. Či svoju argumentáciu smeruje tak, že ak ti dám len link, tak to je nedôveryhodné?
Začni tu:
https://www.amazon.com/Russell-L.-Blaylock/e/B0...
russell blaylock excitotoxins: the taste that kills
@blairgossip Študuj tu, sú tam aj zdroje
http://www.rizikaockovania.sk/dok/dieta/veda_20...
A pozri si všetky moje príspevky na strane 5 tejto diskusie. Potom sa ozvi.
@victoria210 O tom hliníku si pozri, čo som napísala na strane 5. Konečná stanica hliníka je MOZOG.