icon

Máte viditeľné následky po očkovaní?

angie_l
3. máj 2018

Prečítala som si veľa toho o očkovani dobre aj zle chcem pre svoje dieťa to najlepšie ako každá matka keď nezaockujem možno budem ľutovať keď zaockujem bojím sa nejakých následkov 😭 už o týždeň mame prvé očkovanie ja naozaj neviem už som tu riešila tuto tému ale chcem sa opýtať znovu máte nejaké podľa vás viditeľne následky po ockovaniach? Budem dávať len povinne ak by som teda dala žiadne navyše Nechcem

aristka
2. jún 2018

@didi35 aky tazky kov je vo vakcinach,ovladas aspon zaklady chemie ?

ada309
2. jún 2018

@evittam a keby tvoje dieťa po prekonaní osýpok ostalo poškodené,nedaj Boh by zomrelo,aj ďalšie svoje dieťa nebudeš očkovať???

ja nikoho neodsudzujem,ani netvrdím,že tí čo neockuju sa riadia len MK,ale niektoré názory sú tu naozaj veľmi ostro prezentované ...

človek nikdy nevie,čo mu život prinesie... tak ako ja neviem či sa dožijem rána,ty nevieš či vakcina spôsobila to alebo ono ...

evittam
2. jún 2018

@ada309 A uz vobec si nerozsirujem obzory na MK, teda az na par diskusii z kvalifikovanymi ludmi. Skor si dovolim tvrdit, že ja rozširujem obzory inym a pomaham a radím.😉

evittam
2. jún 2018

@ada309 Nie, nedám. Nakoľko, bohuzial, vakcina mi nezaručí,ze danu chorobu dieta nedostane a ani lepsi priebeh choroby. A ano, nikto nevie ci sa dozije zajtrajška. A nikde netvrdím,ze za vsetky choroby moze vakcina. Ja neriesim nikoho kto ockuje ci neockuje-mne je to jedno. My sme sa rozhodli ako sme sa rozhodli aj na zaklade konzultácií s lekarmi. Hotovo. Kazdeho osobna vec.

ada309
Autor odpoveď zmazal
evittam
2. jún 2018

@ada309 Nie neviem. Moze mat a nemusí mat. Ostatne som uz napisala. Nevidim dovod na podanie vakcín ake sú dnes k dispozícii mojim detom. Komu sa to nepaci je len jeho problem.

aristka
Odpoveď bola odstránená
evittam
Odpoveď bola odstránená
evittam
Odpoveď bola odstránená
aristka
Odpoveď bola odstránená
evittam
2. jún 2018

@aristka Nie, nemam s nim nic spolocne a ani s tým co kde píše-su to jeho nazory,nie som za ne zodpovedna ako on nie je zodpovedný za to co kde napíšem ja. A ano,som spolumoderatorka skupiny kde je aj on moderator. Nemam sa za co hanbit ani skryvat. Cize jedina co tu stále osocuje a rype si ty. Daj mi už konečne pokoj a prestaň sa snažiť ma urazit-moje príspevky nie sú ani urazajuce ani neinteligentne. Su presne ako tie tvoje, akurat,ze ty mas iny nazor. Ja tvoj akceptujem, ty moj nie-tvoj problem.
Aj mna tesi,ze je tu dost inteligentnych ludi co si vedia obraz spravit sami o tom kto je ako inteligentny a nielen na zaklade nejakych tvrdení.

evittam
Autor odpoveď zmazal
didi35
2. jún 2018

@ada309 Tieto tvoje názory sú presne z toho súdka, že až žasnem. Fakt nemá cenu na toto reagovať.

Škoda, že proocko rodičia nedokážu normálne vecne argumentovať, len takýmito talafatkami.

Samozrejme, že všetko má nežiadúce účinky! Ale kvôli tomu nebudem vedome dávať deťom do tela hliník! Veď aj nad stravou premýšľam, čo im dávam jesť, nieto ešte nad tým, čo im picham do tela a či tie vakcíny aj naozaj fungujú, alebo je to len zbožné želanie, a tiež premýšľam nad tým, čo je väčšie riziko - vakcíny či tie choroby.

A ja už neverím tomu, že vďaka ockovaniu vymizli niektoré choroby, veď čítam štatistiky, prehľady, ako to naozaj bolo. Ale to až keď človek začne citát, vtedy pochopí, ako to naozaj je.

Žiadne vecne argumenty, len samé lineárne premýšľanie....

evittam
2. jún 2018

@aristka Kde mas svoju kamosku co ti na všetko pritakavala? Zmizla a ani smrad po nej nezostal. Skoda. Ty si zodpovedna za jej vyjadrenia,prispevky a ona za tie tvoje?

alfonzia10
2. jún 2018

@didi35 a kde ty tieto statistiky a prehlady citas? Lebo som.od teba videla len linky na stranky ako rizikaockovanie 😀 to nemoues nazyvat odbornou literaturou

didi35
2. jún 2018

@aristka Skúsiš mi prosím dať nejaké relevantne zdroje, ktoré podporujú očkovanie? Lebo mám pocit, že linky tu dávam len ja. Veľmi rada si prečítam nejaké štúdie, ako vakcíny fungujú a ako zachraňujú životy.

didi35
2. jún 2018

@alfonzia10 Odborná literatúra je v každom tom článku pod čiarou, očíslovaná, aj s webovou cestou ako tie odborne články nájsť.

Tie články z rizík očkovania sú rešeršom, ak máš záujem, sú tam aj linky, odkazy napr. aj na WHO a podobne.

Či ty si to ani nečítala kvôli tomu, že to pochádza z rizík očkovania??

didi35
2. jún 2018

@alfonzia10 Tu si tie štatistiky dopodrobna naštuduj, máš tam oficiálne zdroje na štatistiky RÚVZ, aj zo zdravotníckej ročenky, epidemiologické prehľady SR, Česky štatisticky úrad, aj statistky CDC v USA. OFICIÁLNE. Len to rozkliknu a študuj.

Keď naštuduješ, potom sa ozvi, a môžme podiskutovať, či tie choroby ustúpili VĎAKA OCKOVANIU.

http://rizikaockovania.sk/dok/Statistiky_infekc...

aristka
2. jún 2018

@evittam preco beries do pusy osobu ,ktora sa rozhodla ako sa rozhodla a ano za jej prispevkami si stojim ,kedze som ich citala a hlavne im rozumela ,takze ak mas otazku kludne sa spytaj ...aj napriek tomu ,ze tu dokola bolo vsetko zodpovedane ,co av teorii sa netyka....

aristka
2. jún 2018

@didi35 tak rizikaockovania je stranka ,aj ty dolujes svoje deti a seba megadavkami vit.c

didi35
2. jún 2018

@alfonzia10 A naštuduj si aj www.epis.sk

Epidemiologicky informačný systém SR

A NA STRANE 6 toho prehľadu s naštuduj, odkiaľ autor čerpal tabuľky. VŠETKO OFICIÁLNE ŠTATISTIKY

didi35
2. jún 2018

@aristka Nie, mám rešpekt pred zlyhaním obličiek.

Na svojich deťoch zasadne nerobím žiadne pokusy, ani s vakcínami, ani s MMS, ani s vitC. Používam zdravý rozum, ale pred tým všetko naštudujem. Profesionálna deformácia.

Ale tu knihu o magaloskorbickej liečbe mám naštudovanú, nebudem klamať, že nie.

Ja nezatracujem niekoho, keď v niečom má zhodný názor ako ja a na iné mame opačný.

alfonzia10
2. jún 2018

@didi35 ja si radsej hladam odbornu lieraturu na pubmede 😉

didi35
2. jún 2018

@alfonzia10 Super, daj mi link pls na niečo zaujímavé, diik

ada309
2. jún 2018

@didi35 ja zas nebudem reagovať na tvoje bludy ...

len tak pre zaujímavosť,akú školu si vyštudovala??? či len antivax články?

a ešte maličkosť,skús popísať jedálniček tvojich detí?

aristka
2. jún 2018

@didi35 ide o megaskorbicku liecbu ,tu co ty pises nepoznam.

didi35
3. jún 2018

@aristka Aha, verím že si pochopila preklep. Či len chceš útočiť?

Prosím pošli mi tie články ktoré preukazujú účinnosť očkovania, dakujem

didi35
3. jún 2018

@ada309
Načo potrebuješ vedieť, čo som študovala?

A prečo riešiš stravu mojich deti?? Ja tu vecne diskutujem o ockovani. Tak skús aj ty.

ada309
3. jún 2018

@didi35 večne som sa pýtala,ale si si nepochopila!

didi35
3. jún 2018

@ada309 Moje vzdelanie ani strava mojich deti patrí vecne do tejto diskusie? Vážne???