icon

Máte viditeľné následky po očkovaní?

angie_l
3. máj 2018

Prečítala som si veľa toho o očkovani dobre aj zle chcem pre svoje dieťa to najlepšie ako každá matka keď nezaockujem možno budem ľutovať keď zaockujem bojím sa nejakých následkov 😭 už o týždeň mame prvé očkovanie ja naozaj neviem už som tu riešila tuto tému ale chcem sa opýtať znovu máte nejaké podľa vás viditeľne následky po ockovaniach? Budem dávať len povinne ak by som teda dala žiadne navyše Nechcem

didi35
5. máj 2018

Zeny, ak si nastudujete problematiku samy, a venujete tomu dost casu, tak budete rady, ze ste svoje deticky uchranili od ockovania. Ako ja! Studujte! Drzim palce k spravnemu rozhodnutiu!

Ja som starsiemu daka len BCG, odvtedy uz nic, druhy je cisty. Som stastna, ze som zacala studovat pred 3-mesacnym ockovanim.

http://rizikaockovania.sk/dok.html

ressankajanka
5. máj 2018

@didi35 Tetanovky sa nebojím, vždy som ju "prežila" 😉 Akurát o ďalších 7 rokov, keď ma to opäť bude čakať sa môže toho veľa zmeniť, je to ešte ďaleko 🙂

aristka
6. máj 2018

@didi35 nie je pravda ,ze pri uraze pichaju automaticky imunoglobulin ,dokonca su caste jeho vypadky .

evittam
6. máj 2018

@artemiss1 Len detail-bohuzial sa mozu nakaziť danou chorobou aj tvoje deti,ktore das zaočkovať. Co potom.😉

kbeata
18. máj 2018

@angie_l neviem ako si na tom,ale cely konik je na figu vo vyhladavani,ak sa chces poradit o ockovani su tu uz len skupiny kde sa mozes pridat,jedna je len o tom ze len ockovat" je spravna vec,druha je o ockovani a o neockovani,takze je obsirnejsia,ak budes vyhladavat rozne info a studia,odkazy,linky,tak slobodavockovani ti da precitat co len budes chciet

stanulienkat
19. máj 2018

Nie,neli sme nasledy ani nikto v sirokom okoli. Ani nikoho takeho nepoznam. Daj ockovat len povinne. Inak je tu milion tem,tak naco zakladat dalsiu?

hiebi
19. máj 2018

@ressankajanka precitaj si vsetky zdroje v anglictine, su pod clankom

teegreen
Odpoveď bola odstránená
ressankajanka
19. máj 2018

@teegreen Netuším ako funguje homeopatia v rámci očkovania, pretože zatiaľ som to riešiť nemusela. U mňa je to v rámci budúcnosti mojich detí, aj mňa. Čo ťa nepáli, nehas 😉

teegreen
Odpoveď bola odstránená
ressankajanka
19. máj 2018

@teegreen Ja nemám dcéru 😀

ressankajanka
19. máj 2018

@teegreen Asi si si ma s niekým pomýlila 😉

aristka
19. máj 2018

@teegreen ty uz mas riadne vygradovane prejavy Nu z prispievania ,ja ze len petko ,ale ty gradujes a homeo zo slin a patologicky napadnutych tkaniv zvierat napr.si urcite nasad.

juriva
19. máj 2018

Vy co neockujete...ste zaockovany z detsva?

lmml
19. máj 2018

@juriva hej aj s následkami..😂

lmml
19. máj 2018

Ak chcete očkovať dajte drobcovi spraviť krv,výter a všetko.. ak bude 100% tak možno by som do toho šla.. aj keď môj bol 100% a skončil v nemocnici..

juriva
19. máj 2018

@lmml a ake nasledky..

bolavyzub
19. máj 2018

@juriva nuž neviem, či sa za čias nášho detstva vpichovali hexavakcíny.

bolavyzub
19. máj 2018

a nie len monovakcíny...

lmml
19. máj 2018

@juriva nádor na mozgu spôsobujúci epilepsiu.. bohu vďaka sa to dá na 90% operovať takže po pôrode sa uvidí..

bolavyzub
19. máj 2018

A preukázať následok očkovania je veľmi komplikované. Aj keď matka postrehne, že sa s dieťaťom niečo deje, kto dokáže, že to bolo naozaj z očkovania? Ani mnohí lekári danú komplikáciu nezaznamenajú ako nežiadúci účinok (veď možno by sa takéto problémy objavili, aj keď by dieťa očkované nebolo). A keď príde ďalšia matka, ubezpečia ju, že sa za celú prax s nežiadúcimi účinkami nestretli. Je to ťažká téma, nie jednoduché rozhodovanie..
@lmml držím palce, nech je všetko ok.

juriva
19. máj 2018

@lmml ty si myslis ze ho mas z tvojho ockovania aplikovaneho z detstva?

juriva
19. máj 2018

@bolavyzub V roku 1981 bolo povinné očkovanie detí proti záškrtu, tetanu, čiernemu kašľu, tbc a detskej obrne.

tessyna
19. máj 2018

@montemotherone úplný súhlas s celým príspevkom!!! Veru, ak si zoberieš pribalovy leták hocijakého lieku, je tam min. na pol strany vedľajšich účinkov, ale keď ta napr . boli zub siahnes po ňom. Benefit lieku je väčší ako vedľajšie účinky. Očkovacie látky majú v porovnaní s liekmi trochu iný mechanizmus účinku, sú založené na aktivovani IS a bohužiaľ každý z nás má inú úroveň imunity a preto aj môžeme inak reagovať. Preto z môjho pohľadu by mohli byť zavedené nejaké "predockovacie" vyšetrenia kde sa zistí stav imunity a tým sa posúdi vhodnosť aplikácie očkovacej látky. Nie iba pozretie do hrdla....

elizita
19. máj 2018

Ja som to ako tehotna velmi dlho studivala. Videla som vela diskusii, clankov, statistik, citala som ako to funguje aj v inych ktajinach.... moj zaver a aj mnohych, ano, ideal by bolo nekombinovat, ale zial nie je to ekonomicke a logisticky nezvladnutelne.. holt dnesny svet.. ja som nakoniec ockovat dala povinne, kazde ockovanie som jej posunula na maximum ako sa dalo.... mala som aspon pocit ze je telicko silnejsie a vyvinutejsie.. precitaj si vedlajsie ucinky hociakeho lieku a sirupu... skusenoost z blizka: sestra malemu nedala MMR.. pre mnohych najvacsi strasiak.. maly ma 5 rokov, do 2,5r kojeny, berie antibiotika 5x v roku, imunita v prdeli... zaver nech si spravi kazdy sam..

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
sasa1983
19. máj 2018

Kto má rakovinu, lebo očkovanie. Kto chytí infekt, lebo očkovanie. Zlá imunita? Očkovanie. Hocico? Očkovanie

evittam
19. máj 2018

@elizita A aký záver? Co má spoločné očkovanie s imunitou?

evittam
19. máj 2018

@tessyna Lenze si zabudla na jednu podstatnú vec-ziadny liek ta nikto nenúti uzit pod hrozbou pokuty.,😉