icon

Máte viditeľné následky po očkovaní?

angie_l
3. máj 2018

Prečítala som si veľa toho o očkovani dobre aj zle chcem pre svoje dieťa to najlepšie ako každá matka keď nezaockujem možno budem ľutovať keď zaockujem bojím sa nejakých následkov 😭 už o týždeň mame prvé očkovanie ja naozaj neviem už som tu riešila tuto tému ale chcem sa opýtať znovu máte nejaké podľa vás viditeľne následky po ockovaniach? Budem dávať len povinne ak by som teda dala žiadne navyše Nechcem

sasa1983
20. máj 2018

@soldi ja som písala hore v predposlednom príspevku o HepA.

sasa1983
20. máj 2018

Hep B iste nie (alebo skoro iste nie) u pár ročných deti, Hep A je iná záležítost. V principe je to ale jedno, lebo vakcina je na obe.

blumchen2
20. máj 2018

@soldi napr. ked sexujes v autobuse, al. ked sa tam ds tetovat 🙂

soldi
20. máj 2018

@sasa1983 a preco riesis hep A ktora sa po prve neockuje povinne a po druhe ja som sa Ta vyslovene pytala ze aka je pravdepodobnost nakazy hep B. Tvoja odpoved bola ze ju moze dieta dostat v mhd. Si sa nam nejako zamotala 🙂

sasa1983
21. máj 2018

@soldi nezamotala. Viem o čom píšem. Pisala som o hep A. Nie hepB. Pisala som o všeobecných vakcínach, neselektujem na povinné a nepovinné. Lebo jednak povinná nie je kvázi ani jedna. A jednak, lebo epidemiologicka situácia je rôzna aj v štátoch nie od seba vzdialenych (Slovensko-vs Nemecko/Anglicko:Nimenrix napr. ) a nie je daná napevno a natrvalo nemenne

didi35
21. máj 2018

@ayfer To bola reakcia na zaver @elizita na predchadzajucej stane. Bola to otazka na autorku...

didi35
21. máj 2018

@sasa1983
„Je také ohromujúce množstvo literatúry o vedľajších účinkoch vakcín s tetanovým toxoidom a ich závažnosti, že je absolútne nemožné zľahčovať ich ako zriedkavé a neškodné. Ak to niekto robí, znamená to jediné – hlboké nedostatky vo vedomostiach o príslušnej literatúre. Niektorí zdravotnícki profesionáli trvajú na tom, že pri očkovaní tetanovým toxoidom musí byť poruke adrenalín, čím pripúšťajú, že očkovanie je v skutočnosti život ohrozujúci medicínsky zásah, dokonca aj u celkom zdravých osôb. Toto hovorí samo za seba. Riskovať niekoho život kvôli zásahu, ktorý je pravdepodobne neúčinný, aby sa predišlo ochoreniu, ktoré pravdepodobne nikdy nenastane, to naozaj nie je znakom vyspelej lekárskej praxe. V celosvetovom meradle, všetko čo treba urobiť, aby sa predišlo väčšine prípadov tetanu, je použiť čisté nožnice pri prestrihnutí pupočnej šnúry novorodenca. Informácie, mydlo a peroxid môžu dosiahnuť viac než tetanová vakcína.“

http://www.rizikaockovania.sk/dok/vran/Tetanus.pdf

http://www.rizikaockovania.sk/dok/vran/Zaskrt_a...

didi35
21. máj 2018

@sasa1983
No a na vakcinu proti hepatitide A a B som ja osobne doplatila, takze urcite nie.

Radsej ich naucim dosledne dodrziavat hygienu a umyvat si ruky.

http://www.rizikaockovania.sk/dok/Hepatitida_A.pdf

didi35
21. máj 2018

@sasa1983 Ked si vsetko nastudujes a spravis kvalifikovane rozhodnutie (ako ja), tak Ti Tvoje dieta, citujem Ta: "Iste Ti raz poďakuje"

Mne moji synovia isto podakuju, a hlavne sa ma stale pytaju, ze preco ich spoluziaci su stale chori, vynechavaju zo skoly, a preco ten a ten spoluziak bol 3 tyzdne na lieceni??

didi35
21. máj 2018

@mogaa Presne tak, je to cele o imunite.

A tu treba udrziavat v dobrej vykonnosti a neskodit jej, napríklad ani vpichnutim jedov do tela. Tym zasadis imunite riadnu ranu a mnohe deti sa uz z toho nespamataju...

didi35
21. máj 2018

@sasa1983 Je strasne smutne, ked sa lekari nevzdelavaju. A teraz nemyslim len Teba. Nasa pediatricka so mnou nebola schopna diskutovat na odbornu temu ockovanie, vakciny a choroby preventabilne ockovanim a pod. Podla nej vakciny obahuju len cistenu vodu a inaktivovany patogen... Radsej temu rychlo uzavrela. A to denne vpichava malym bezbrannym
detickam do tela jed.

Pamatam si na jednu detsku lekarku, ktora po nastudovani vsetkeho okolo ockovania a po otvoreni oci, musela polozit svoju lekarsku prax, lebo moralne a eticky by nemohla detom vpichavat do tela jed. Stala sa homeopatkou....

didi35
21. máj 2018

@sasa1983
Zhrnutie
Hepatitída A nespôsobuje chronickú infekciu a zriedkavo sa končí smrťou.
Hepatitída A vykazuje mieru úmrtnosti menej ako 1% (0,6 %) a viac ako
70% smrteľných prípadov postihuje osoby vo veku nad 49 rokov. Skoro
každý, kto dostane hepatitídu A sa zotaví bez akejkoľvek liečby.
Hepatitída A poskytuje celoživotnú imunitu, očkovanie nie.
Keď sa infikuje dieťa, väčšinou nevykazuje žiadne symptómy a následne
získava trvalú imunitu, no nikto presne nevie ako dlho trvá imunita
vyvolaná očkovaním.
Prenos medzi deťmi v školských zariadeniach je zriedkavý.
Vakcína proti hepatitíde A môže spôsobiť nežiaduce reakcie.
Vakcína môže spôosbiť nepríjemné a často zdravie až život ohrozujúce
stavy ako napríklad Guillian-Barre syndróm.
Vakcína obsahuje stopy nebezpečných komponentov.
Ide o hliník, fenoxyetanol, formaldehyd a bielkoviny ľudských diploidných
buniek.
Neexistujú žiadne dlhodobé štúdie.
Nie sú k dispozícii žiadne dlhodobé štúdie, ktoré by sledovali akú má
vakcína proti hepatitíde A, podaná samostatne alebo v kombinácii s inými
vakcínami, spojitosť s chronickými ochoreniami, prípadne postihnutiami,
ako je diabetes, astma, ADHD či autismus.

didi35
21. máj 2018

@mogaa To, ako vakcinacia nepriaznivo podrazdi imunitny system, si pozri tu:

http://www.rizikaockovania.sk/dok/dieta/veda_20...

Vážnym problémom je, keď aktivácia trvá
neprimerane dlho, pretože mozog sa vtedy
trvale poškodzuje. Stáva sa to napríklad pri
chronických infekciách, chronických zápaloch,
a, samozrejme, pri očkovaní. Aby vakcína
splnila svoj klinický cieľ – tvorbu protilátok,
musí pomocou silných adjuvancií (v súčasnosti
najmä solí hliníka) dráždiť imunitný systém
po viac než tri týždne. Hliník zvyšuje mieru
zápalu v tele. Imunitný systém dieťaťa má prirodzené
sklony k reakciám Th2 imunity, ale
očkovanie vyvoláva ešte intenzívnejší posun
k Th2 imunite, ktorý pretrváva abnormálne
dlho, čo zapríčiňuje nielen zníženú odolnosť
voči infekciám, ale aj hrozbu chronickej aktivácie.
V niektorých prípadoch vyvolá vakcína
až dvojročnú aktiváciu imunitného systému!

Prvá dávka vakcíny alebo aj infekcia, vyvolá
aktiváciu mikroglií, a keďže v súčasnom
prehustenom očkovacom kalendári zakrátko
prichádza ďalšia dávka vakcíny (alebo infekcia
v dôsledku potlačenej imunity), opätovne
aktivované mikroglie vyprodukujú extrémne
množstvá zápalových cytokínov, excitotoxínov
a voľných radikálov, čím spôsobia silnú
ETX, zosilnenú vakcínovými chemikáliami
a vyčerpaním antioxidantov. Môže nastať aj
trvalá aktivácia – mikroglie sa už nevedia vypnúť,
dokonca až niekoľko rokov!

VÝSLEDKOM SÚ AUTOIMUNITNÉ CHOROBY!!!!

Viem, o čom hovorím, sama som ochorela na autoimunitne ochorenie ŠŽ a sennú nádchu po opakovanom preockovani Twinrixom proti hepatitide A a B. Ja som kedysi ockovaniu VERILA. DNES MU UŽ NEVERÍM. OČKOVANIE MRZAČÍ CELÚ POPULÁCIU.

Fakt mi stačila moja osobná skúsenosť a nepotrebujem zmrzačiť vlastné deti.

Prajem Vám správne rozhodnutie.

didi35
21. máj 2018

@mogaa
Prípadne si pozri prednašku Vaccines & Immunoexcitotoxicity - Dr. Russell Blaylock

https://www.youtube.com/watch?v=HYV8laCbNSE
petkajanka
21. máj 2018

Každý si nájde na internete článok aký mu vyhovuje,či už je za alebo proti očkovaniu 😉

didi35
21. máj 2018

KDE KONČÍ HLINÍK Z VAKCÍN? V MOZGU!

Dosiaľ nikto však
nezodpovedal otázku, čo sa deje ďalej. Zistenia
vedcov sú preto prevratné – hliník v lymfatických
uzlinách nekončí. Imunitné bunky
ho presúvajú ďalej – cez hrudný miazgovod
do krvného obehu a odtiaľ do sleziny, kam doputuje
v priebehu troch týždňov. No stále to
ešte nie je koniec. Ak sa im podarí prekonať
mozgovo-krvnú bariéru, tak s odstupom 3 až
6 mesiacov od očkovania sa už hliník nenachádza
v lymfatických uzlinách ani v slezine, ale je
s konečnou platnosťou uskladnený tam, kde
ho naozaj nechceme – v mozgu! Usídli sa prevažne
v šedej mozgovej hmote (82 až 95 %),
jednotlivé nanočastice sa „prilepia“ k rezidentným
nervovým a imunitným bunkám vrátane
mikroglií a astrocytov. V týchto bunkách koncentrácia
hliníka postupne vzrastie až 26-násobne
oproti prvým týždňom po očkovaní. Je
iba náhoda, že profesorom Blaylockom opisovaný
mechanizmus excitotoxicity (imunitného
sebapoškodzovania mozgu) zahŕňa práve
príliš aktívne mikroglie a astrocyty – imunitné bunky mozgu?

Hliníkové nanočastice ostávajú v mozgu
prakticky navždy!

didi35
21. máj 2018

@petkajanka Nuz ano, a okrem najdenia clanku na internete este treba zapojit aj vlastny mozog, aby sme ziskane informacie vyselektovali a urobili z nich nejaky usudok. A hlavne je nutne kriticke myslenie.

sasa1983
21. máj 2018

@didi35 vynikajúce zhodnotenie plné ctrlc,ctrlv z Googlu obsahujúce kvantum skúsenosti s pacientami.

didi35
21. máj 2018

@sasa1983
A co cakas, ze to budem prepisovat alebo pisat eseje o vlastnych myslienkovych pochodoch? Zdroje kopirujem, aby si to mohli aj ine nastudovat. Ja som to studovala pred 9 rokmi a sama som si to aj vyhodnotila a prijala rozhodnutie.

Skusenosti mam aj sama... a kamoskin syn po hexe takmer zomrel - idiopaticka Schonlien-Henochova purpura - priamo sa uvadza ako neziaduci ucinok ockovania.

To, ze si lekarka a mas skusenosti s onko pacientmi, este neznamena, ze sa vyznas aj vo vakcinacii a neziaducich ucinkoch. Velmi dobre viem, co sa na skole ucite (skor neucite) o ockovani. Kamoska je lekarka...

A napokon - trosku pokory by nezaskodilo.

Neviem, ci je to specialita slovenských lekarov, ale ak nelekar zacne trochu odbornejsiu temu, lekar hned zacne utocit, "to ste si nastudovali na internete??" Tam napisu vselico... Ale sam k veci vela nevie povedat.

Ja som studovala aj odborne clanky v Lancete napríklad a preklikala som aj ine vedecke zdroje. Odporucam aj Tebe, s medicinskym backgroundom to pochopis rychlejsie.

aristka
21. máj 2018

@didi35 jemine....

mon1806
23. máj 2018

Nechcela som sa zapajat ale zasnem ako su ti premudrete matky ktore si citaju a veria dajakym psychopatom antivakcinarom s ing ktory sam napisal ze ked dostane chrobu to dieta co neni zaockovane ze on ani nik za to neberie zodpovednost a zhadzujete tu lekarku ktora ma mudr a myslim ze dost vela praxe aj ucenia aby naozaj mohla posudit ako na ton ludia su ci co vy chodite po nemocniciach a vidite naco ludia umoeraju???? Alebo ten ing pan antivakvinar chodi a pozera ne jemu ide len o prachy 👍 zasnem naozaj nad matkami ktore vobec nemaju dveru v lekaroch neveria im neveria ze naozaj take choroby medzi nami su a rovia sa slepe ze och deti nemozu noc chytit teraz mozno nechytia ale pride obdobie puberty a nachytaju aj tu hepatitidu B 😊 nebudete ich bohuzial chranit vecne a potom sa vam asi nepodakuju

teegreen
Odpoveď bola odstránená
didi35
24. máj 2018

@mon1806 Ja žasnem, že niekto ešte verí vakcínam. Fakt úplne úprimne.

Treba sa prebudiť a začať rozmýšľať. Ale najskôr študovať, študovať a študovať. Začni napr. TU:

http://rizikaockovania.sk

A potom budeš možno žasnúť, aká si bola hlúpa a nevedomá.

aristka
24. máj 2018

@didi35 to ,ze niekto si precita par clankov z av stranok bez akychkolvek inych znalosti ,este z neho nerobi odbornika na danu problematiku a je drzost ak druheho nazve hlupakom...stacia tu tvoje clanky ,ci skor av rešerše a mam dost ,co sa este nevymysli...

slimstar
24. máj 2018

@aristka je vidno, že ty nemáš veľké skúsenosti s našim zdravotníctvom. Ja som si prešla naozaj všeličím, ale naši lekári, vyšli z toho skôr negatívne.

soldi
24. máj 2018

@slimstar 😂 si ma pobavila - v dobrom 😂 aristka sa tu prezentuje akou dajna zdravotna sestra 🙂

slimstar
24. máj 2018

@soldi tak potom musí vedieť o čo ide a nie žiť v ružových snoch, aké je to tu úžasné.

evittam
25. máj 2018

@soldi To som nikde nečítala. Len,ze údajne pracuje v zdravotníctve tak preto ma len ona pravdu.😉

soldi
25. máj 2018

@evittam v skupine zdravotnikov to raz myslim pisala. Tam tiez vystupuje ako strasne mudra.

evittam
Autor odpoveď zmazal