icon

Máte viditeľné následky po očkovaní?

angie_l
3. máj 2018

Prečítala som si veľa toho o očkovani dobre aj zle chcem pre svoje dieťa to najlepšie ako každá matka keď nezaockujem možno budem ľutovať keď zaockujem bojím sa nejakých následkov 😭 už o týždeň mame prvé očkovanie ja naozaj neviem už som tu riešila tuto tému ale chcem sa opýtať znovu máte nejaké podľa vás viditeľne následky po ockovaniach? Budem dávať len povinne ak by som teda dala žiadne navyše Nechcem

slimstar
26. máj 2018

@dai ja som sa pýtala, či si sa očko proti všetkým chorobám sveta, keďže to môžeš dostať a ktorých je úctyhodný počet. Nie ja necestujte na také miesta, celá Afrika má skôr odpudzuje a neláka.

vroni
26. máj 2018

@dai, ehm, ja len ze proti malarii ockovanie neexistuje....

kubko111
26. máj 2018

@dai ja ti dám niečo o osýpkach, aktuálne.
https://najmama.aktuality.sk/clanok/262951/epid...

Ja to beriem nejak takto:
Nad lidskou blbostí se taky nedá zvítězit. Ale nikdy se nesmí přestat proti ní bojovat.

Jan Werich

slimstar
26. máj 2018

@kubko111 a teraz, kto je ten blbý?

didi35
26. máj 2018

@dai zbytočne som brala 3 mesiace antimalariká. Sa spýtaj ľudí, ktorí dlhodobo bolo pracovne v Afrike, či ich jedli vkuse. Aj ti cestovatelia, ktorí tam chodia pravidelne, ich neberú. Mne kompletne tento koktejl spolu s vakcínami odpálil pecen.

didi35
26. máj 2018

@dai to že ty si teraz zdravá aj tvoje deti, nie je dôkaz, že vakcíny chránia, ani že vakcíny každému ublizia. Máš proste šťastie. Ja netvrdím, že každý, kto si pichne vakcínu, ochorie. Ale ja rozmýšľam, čo je väčšia pravdepodobnosť, riziko choroby alebo postvakcinacnych neziaducich následkov.

slimstar
26. máj 2018

@didi35 ja som sa stretla, skôr s tými následkami po ocko, v hojnom počte, žalostný pohľad na nešťastnú matku a jej dieťa, ktoré bolo predtým zdravé. Dr. v mojom okolí dosť často pochybili. Na margo chorôb, známy dostal v Egypte na dovolenke nejakú ich chorobu, do dvoch týždňov zomrel, u nás mu neboli schopní pomôcť. Na margo očkovania, dieťa po ocko prestali chodiť a ostalo ochrnutie na vozíku, doteraz si ho medzi sebou pohadzuju, jeho matka zostarla zo dňa na den. Na margo dr, znamemu odrezali až 12 cm z čreva, bol 2 týždne na ARO, mysleli si že umrie. Dostal sa z toho, ale je ztp na 80 percent. Predchádzalo tomu prasknutie čreva a čistenie. Tou operáciou a skrátením až o toľko cm, mu skôr ublížili, domrvili to, čerstvý prípad. Posledné tri roky som behala s vozičkárom po lekároch, mám dosť. A týmto mám veriť? Po mojich skúsenostiach , vyšli z toho úboho.

dai
26. máj 2018

@slimstar afrika je nadherna... nie, nie som zaockovana proti vsetkym chorobam, ani proti chripke ani proti kiahnam... vychadzam zo svojho imunitneho systemu a davam sa ockovat po konzultacii s lekarmi s ohladom na rizika...
Ak to chapem spravne tak ty si celkovo proti medicine🙂 som zvedava ked realne budes potrebovat zivotzachranujuci zakrok, ci pojdes bylinky do lesa zbierat...
@didi35 ja tiez zvazujem pre a proti ale mne to vychadza opacne ako tebe - nepoznam 1 cloveka s naslefkami po ockovani , zato som videla priebeh chorob u neockovanych ludi proti ktorym sa ockuje...

dai
26. máj 2018

@vroni reagovala som na choroby vymenovane slimstar. Proti malarii sa beru antimalarika.
.

vroni
26. máj 2018

@dai, ja viem, len som to upresnila.

slimstar
26. máj 2018

@dai ja nie som celkovo proti medicíne, ja som proti očkovaniu, ktoré je nútené nasilu, aj keď nemá opodstatnenie, podľa môjho lekára. Afrika môže byť aj vysadzana diamantmi, ale ja tam nikdy nepôjdem. Kvôli ľuďom ktori tam žijú, kvôli bezpečnosti a kvôli hygiene.

slimstar
26. máj 2018

@dai len aby ten tvoj životazachraňujúci zakrok, neskončil tak, že budeš tie fialky v lese nuchať odspodu. To znamená, že keď nie si očko proti všetkým chorobám sveta, ani to očko nepotrebuješ, pretože reálne je malá sanca, že tie choroby dostaneš, aj keď tam je tá šanca, ako u toho známeho na dovolenke v Egypte. Zajtra predstavia ďalšiu vakcínu napr proti rakovine, dajú to do povinného očkovania a ty si to dáš, lebo všade to tlačia do hláv. A na fóre budeš písať, ako ti to zachránilo riť.

dai
26. máj 2018

@slimstar v rodine sme takych zakrokov mali viacero a som za ne lekarom vdacna... mozno ta to prekvapi ale nepcham do seba vsetko s cim lekari ci verejnost pridu...ak by vymysleli funkcnu vakcinu proti rakovine tak si ju 100%ne dam kedze viem ako rakovina vyzera ... mam pocit ze na rozdiel od teba

slimstar
26. máj 2018

@dai na rakovinu po chemoterapiach, chradnu a umieraju ludia. Poznám dvoch reálnych ľudí, ktorý sa vyliečili z rakoviny, sami úpravou stravy. Ale ty by si si dala do tela reálne vakcínu, ktorá by určite nefungovala , na základe zvastov a tlaku okolia. Ty vieš ako rakovina vyzerá a ja nie ? To si si vycucala z prsta?

ruzenakotlarova
26. máj 2018

šak už som vam pisala, že terajše americke očkuvania čo ponukaju su nebezpečne, ruske su bezpečne, aj za socializmu boli bezpečne no teraz ide kapitalistom len o peňáze

dai
26. máj 2018

@slimstar prepac ale odmietam sa s clovekom so znalostami ako mas ty bavit o chorobach ako rakovinu - vies figu borovu o nadoroch aj liecbe... chod za tvojimi rozpravkarmi sa bavit o tom ako sa sami vyliecili z rakoviny! O tom kto si dost napoveda to v akych skupinach si tu, netreba ani cambridge analytics na teba... vyloz si karty, daj cervenu stuzku a sprav si cajik - urcite porazis nador ty samoliecitelka vulgarna!

slimstar
26. máj 2018

@dai never, mne to je jedno. Ty si strojcom svojho šťastia. Ty si aká jasnovidka, to je jedno v akých skupinách som, len nepodlieham tlaku okolia, ani sa nenechám ovplyvnovat ako ovečka, marketingovými dristami a reálne sa stretávam s chorými ľuďmi, alebo ľuďmi, ktorí sa vyliečili, na rozdiel od teba. Rozprávky to nie sú. Veď hádam skúsis casom aj ty, potom môžeš napísať.

victoria210
26. máj 2018

Jvlo - preco asi ockuju tak skoro take 3 mesacne babetka,kde presne ako hovoris nemoze lekar vidiet jeho zdr.stav,po kazdej stranke.No pretoze ked sa dostavi neziaduci ucinok,tak sa vsetci doktori zakryvaju a zvaluju choroby vzniknute ockovanim na genetiku.Jasne ze keby sa zacali ockovat rocne deti,ktore boli do toho roka zdrave bez vaznej choroby tak by bolo jasne z coho asi tak chorlaveju.Takze preto sa to takto robi.....cim najskor tym su oni kryty.

slimstar
26. máj 2018

@victoria210 to sa aj preto robí, lebo deti sú ten najľahší terč, nemôžu sa brániť a ešte je to aj povinné. Ešte som nestretla dospelého , ktorý by sa išiel sám od seba preockovat. Dospelých tam nedostanú.

dai
26. máj 2018

@victoria210 ale neblazni, kopu deti sa neockuje... moj syn prve ocko dostal az v 2och rokoch prave preto ze bol chorlavy prvy rok...
@slimstar vymazal sa mi prispevok a nechce sa mi ho pisat znovu tak len v skratke - nemas medicinske vzdelanie zato sane zazraky okolo seba - samovyliecenych ludi z rakoviny , a total poskodenych po ockovani... asi zijes v nejakom paralelnom svete lebo ja mam zial s onko chorobami viac ako dost skusenosti a nenatrafila som ani na jedneho ktory by sa zazrakom vyliecil a to pritom po alternative ich siahlo viacero... mam 3 deti a jediny pripad vaznych vedlajsich ucinkov po ockovani... kde ty prosim ta na tych ludi chodis? Ci o i sa tebe chodia vsetci pochvalit? Ucel svati pristriedky v tvojom pripade viditelne a marketing na cukriky sa sam nespravi....

slimstar
26. máj 2018

@dai žijem v kúpeľoch a je tu jedno známe centrum na liečenie s názvom Adeli, kde takýto ľudia aj s následkami po ocko chodia. Denne stretávam x chorých ľudí, x ľudí na vozíčku a z x chorými luďmi sa stretávam denne v užšom kontakte. Práveže ja sa čudujem, kde ty žiješ, keď si sa ešte s niečím takým nestretla. My sme vyšli z prírody, sme s ňou spojený a príroda je ten pravý liek na všetky choroby, aj keď ty sa z nej vysmievas. To čo som napísala je pravda, ak neveríš never, mne to je jedno.

slimstar
26. máj 2018

@dai nemusíš mať strach, chorý ľudia sa ti zdoveria a povedia, čo sa stalo. Len musíš byť spoločenská a priateľská a mať s nimi niečo spoločné napr ten vozík. Chvalenie to nebude, skôr trapenie, akosi nemáš ani tušenia o čom je reč. Okrem toho poznám veľmi veľa ľudí z práce, keďže som veľa cestovala.

dai
26. máj 2018

@slimstar cize clovek pride k vam a povie ze to ma ockovani a ty to vyhodnotis ze to bude pravda? Do adeli obycajne chodia ludia s genetickymi poruchami ktore s ockovanim nrmaju nic spolocne... onko pacienti co u vas robia ak sa smiem spytat? A hlavne teda ti samovylieceni?

A nie, neverim ti - mame v rodine dost lekarov, sestier, ako som pisala v oblasti onko som zial ako doma a mam skusenost s kopou zazrakou ktore zial nic nepriniesli... moj kamarat co zomrel v 25 rokoch si presiel za 12 rokov 3mi roznymi rakovinami, alternativne lieky mal zo svajciarska, australie, kratko pred smrtou sme mu aj s ameriky zohanali nejake zazracne huby ☹ a nic... neznasam taketo reci - keby nieco take ako samovyliecenie z rakoviny existovalo tak mi ver ze su toho plne noviny - skor sa ale clovek docita o vymyslenych samovylieceniach ludi ktori chori nikdy neboli...

slimstar
26. máj 2018

@dai aha takže chlapec, ktorý behal a nič mu nebolo, po vakcíne je na vozíku a krútia sa mu nohy. Tak to určite nebude z toho, zo dňa na deň. Ti vyliečený onkológia pacienti pracujú, predstav si. Už som ti písala, že mi to je jedno či veríš, alebo nie. Tak to nefunguje, že príde ku mne a zrazu mi povie o sebe. Ono mám ti vysvetľovať, ako sa navazuju vzťahy a priateľstva ? Či ako ? Pripadám si ako v škôlke. Noviny to je ďalšia kapitola, tie články tam nie sú preto, pretože im to nevyhovuje. Do novín sa dávajú len určite informácie, tie ktoré vyhovujú, určitým skupinám.

dai
26. máj 2018

@slimstar 🙂 ach ... jasne - ty vies aj ako noviny funguju... a si teda ty na voziku ci lekarka? Lebo podla vyjadreni ziadne zdravotne vzdelanie nemas... iste - mam kamosku na voziku - viem ako sa jej to stalo a viem co hovori vsade kedze sa zato ako sa jej to stalo hanbi...
Vidim ze okrem toho co vsetko vies si aj psychologicka a nadvazujes priatelstva a hlavne vies lekarsky zhodnotit vsetko co ti pacient povie... som myskela ze v adeli pracuje odbornejsi personal

dai
26. máj 2018

@slimstar a este mozno - je tu kopu tem kde pisu onko pacienti - daj im tie mena tych zazracnych ludi - urcite radi poradia... ja by som si tiez poprosila - moj ocino uz zial zomrel ale mamina sa este trapi - a kedze sme zazrak za 15 rokov nenasli tak si necham poradit...

slimstar
26. máj 2018

@dai a načo by som ti radila, keď sa tak skepticky k tomu stavias od začiatku. A ešte si vymýšľaš somariny o mne. Nie každý vozičkár, alebo chorý, je taký ako popisujes. Takže nikto iný nevie zhodnotiť svoj stav, len nejaký zdravotník, ktorému je to často aj tak u prdele, lebo už má toho dosť. Hlavne nikto nevie o sebe povedat, čo sa mu stalo a čo mu je. Vyborne je mi na zvracanie s teba. Môj lekár neodporúča očkovanie bábätiek, proti tetanuse, očkuje len poľnohospodárov. Minulý rok zaočkovať troch pacientov proti chrípke a všetci traja to dostali. Aj on je určite na hlavu.

lanczi
26. máj 2018

@dai prečo by bola @slimstar vulgárna? Vôbec namna tak neposobí,ale ty ju dost zosmiešnuješ!

dai
26. máj 2018

@lanczi pouzila niekolko vulgarnych vyrazov - ci tie si nevsimas? Som nahnevana na ludi ktori si vymyslaju len aby podciarkli svoj nazor a to o tych onko pacientoch ma dost vytocilo lebo viditelne sa u blizkych nikdy s tym nestretla - vidis ze aj teraz odmieta dat tip - lebo nema co dat...
@slimstar tebe je na zvracanie? Opat vulgarna? Ako prepac ale mne je zle z ludi ako si ty - nemam paru co v tej adeli robis - raz napises ze sa ti zdoveruju lebo mas s nimi spolocny vozik - cize lekar a cvicitel asi nebudes, ale sa ti vsetci zveruju lebo si ich kamaratka, nezaujima ta ci ti pacient hovori pravdu a ci to co hovori ma niecim podlozene ale predkladas to ako fakty a tym zavadzas ludi ktori maju realny problem...

dai
26. máj 2018

@slimstar som skepticka pretoze sme uz vyskusali pri mojom otcovi a pri tom kamaratovi vsetko co existuje a nic nepomohlo...