icon

Máte viditeľné následky po očkovaní?

angie_l
3. máj 2018

Prečítala som si veľa toho o očkovani dobre aj zle chcem pre svoje dieťa to najlepšie ako každá matka keď nezaockujem možno budem ľutovať keď zaockujem bojím sa nejakých následkov 😭 už o týždeň mame prvé očkovanie ja naozaj neviem už som tu riešila tuto tému ale chcem sa opýtať znovu máte nejaké podľa vás viditeľne následky po ockovaniach? Budem dávať len povinne ak by som teda dala žiadne navyše Nechcem

slimstar
26. máj 2018

@dai keď myslíš, stále si vymýšľaš o mne a očividne nevieš, alebo nechápeš ako sa nadväzujú kontakty. Nemusím byť ani lekár, ani cvicitel /koní? /, ani na vozíku. Odmietam dať typ, pretože ty si taký skeptik, že by ti to bolo aj tak na nič. Vôbec nezavadzam, je to reálne a realita.

dai
26. máj 2018

@slimstar tak daj tip do vseobecnej temy... teraz je jedna cerstva k rakovine pankreasu, dievcina dost zufala... ja vlastne tiez - takze fajn ze odmietas pomoct aj ked tvrdis ze existuje...

A co teda v tej adeli robis? Ci to je tiez tajomstvo? A cvicitel je clovek co cvici s pacientami - ak by si mala za sebou co i len jednu rehabilitaciu tak vies kto to je ( ja som rehabilitovala s mojim predcasniatkom, moja mamina rehabilitujr kvoli rakovine neustale...)

slimstar
26. máj 2018

@dai a ako si prišla na to, že pracujem v Adeli? Označenie cvicitel mi príde divné, skôr rehabilitačný terapeut by som použila.

aristka
26. máj 2018

@slimstar takze ty zijes v adeli a ludia ti hovoria ,po prve adeli nie je jedine pracovisko tohto charakteru a ty nie si xlovek ,ktory ako jediny pracuje s ludmi s neurologicko - ortopedickymi problemami a predstav si o ocku nikde nic a vsetci rehabilitacny prac.ockuju ...zaujmave ....potom jeden priklad ako pracuje ludska psych....pride pac.je ,,je mi zle z kuraciny ,pretoze ja ako histamin.intolerancia ,kuracinu nemozem ,dr.trvdi ze to ma z hrstkovej polievky ....no pri diete 2 a histamin.,nedostala ani jedno ...no co popapala ,to selektujem ja .....ty ako niekto z adeli jej uveris a na vine je kuracina a hrstka ,ktoru ani nemala.....a v tomto je medzi laikmi a zdr.ci dr.prac.rozdiel.

didi35
26. máj 2018

@slimstar Tiež deti liečim sama, pokial nie je dôvod, k lekárom netreba ísť. Veľa sa da dosiahnuť stravou a pod.

didi35
26. máj 2018

@dai To nemyslíš vážne, pokial spochybňuješ to, že su ľudia, čo sa vyliečili z rakoviny sami, či už stravou, psycho terapiami a podobne, čiže bez chemoterapie!!!!! Veď takí existuju!!! To je teda riadne obmedzený názor!!!

Tych ľudí je veľa, vola sa tomu spontánne vyliečenie. Naštuduj si napr. Deepak Chopra, ten všetky spontánne vyliečenia skúmal.

Precitaj si Brandon Bays - Cesta, ako sa ona vyliečila z nádoru v maternici o veľkosti basketbalovej lopty.

Naštuduj si Anita Moorjani - Umrieť a nájsť samu seba... a mohla by som pokračovať.

V Nemecku sú alternatívne kliniky, kde okno pacientov liečia z rakoviny bez chemo, diétami, úprava stravy, terapie... paneboze, tých kliník je veľa, žije tu niekto na inej planéte, že o tom nevie????

Osobne poznám niekolkych ľudí, čo sa vyliečili terapiou Cesta z rakoviny.

didi35
26. máj 2018

Onko pacientov...

didi35
26. máj 2018

@dai Mrzí ma, že ste pri otcovi nemali skôr tie správne informácie. Ja to beriem tak, že to asi tak malo byt... čo už? Ja sa alternative venujem a v mojich kruhoch mám veľa priateľov, ktorých klienti sa z rakoviny spontánne vyliečili. Stačí len hľadať. Žiadne zázračne huby, príčinou rakoviny sú nesprávne mentálne vzorce, neuvolnene, potlačené, emócie, neexistencia odpustenia... ľudia sa spoliehaju na chemo, alebo zázračne drahé lieky zo zahraničia a pritom si stačí prestaviť svoju myseľ, a pod. Toto je na dlho, a je mi ta ľúto, že o tom nevieš, keď máš v okolí tak veľa onko pacientov...

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
didi35
26. máj 2018

@lenkakravcova Ako fakt nechápem, a na koho to hodíš ty, keď tvoje očkovanie dieťa ochorie??? To čo sú za názory??? Nikto nechce aby dieťa ochorelo, veď preto ho každý chránené tak, ako to uznáme za vhodne...

didi35
26. máj 2018

@lenkakravcova Tak si pozri tie štatistiky, čo som dávala, možno zmeníš názor, že vďaka ockovaniu vymizli niektoré choroby.

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
sasa1983
26. máj 2018

@didi35 liečiť sa dá aj chirurgiou a radioterapiou. Dáko ste na tieto 2 kmeňové liečebné modality onkologickej liečby pozabudli.

victoria210
26. máj 2018

Slimstar
Ten zazrak su horke marhulove jadra !!!!!
Mojho otca vyliecili z rakoviny.Je uplne zdravy. Zacalo sa to asi pred 10 rokmi nadorom v hrubom creve.Ten vyoperovali.No o pol roka opať nador na pečeni.Vtedy si hovorim,dost musi daco existovat.Zacala som sa hrabat,neskutocne vela som precitala o tom.Strucne: tie jadierka obsahuju kyanid ktory zabija (na rozdiel od chemo) IBA rakovinove chore bunky.Zdrave ostavaju.Zacal brat 20 jadierok denne,od poslednej operacie cca 9 rokov dozadu.A odvtedy ziadne nadory,metastazy v tele,vsetko ciste.Samozrejme je stale pod dohladom lekarov...sona,kolonoskopie,odber krvi.....no lekari nechapu ako je mozne aby sa z toho vyliecil.Co ludia ktori ochoreli a lezali s nim v nemocnici v tej dobe,vsetci zomreli davno.Otec ma zakaz hovorit lekarom co ho uzdravilo.Pretoze to uz je ina medicina....no myslim ze oni tušia.No nic hlavna vec ze on je zdravy a v pohode.Inak berieme tie jadierka aj my v rodine,pretoze rakovina neboli,zacne az ked je neskoro.Cize ja za seba mozem povedat ze liek na rakovinu existuje.Lenze treba ju podchytit v skorom stadiu.Ked uz je telo cele napadnute tam pomozu uz len vemi vysoke davky cisteho vitaminu C priamo do žily a zmena stravy.Dufam ze som pomohla aspon trosku,tym ktori moj prispevok citaju 😉

dai
26. máj 2018

@victoria210 ahoj. Drzim palce aby vam to vydrzalo. Moj otec mal tiez rakovinu hrubeho creva - prezil krasnych 10 rokov, zial sa potom vratila a za 4 mesiace sme ho stratili...

slimstar
26. máj 2018

@victoria210 prajem ockovi veľa zdravíčka. Zasa som sa dozvedela niečo nové. Aj keď o účinkoch týchto jadierok som už počula. Jedna pani,ktorá mala rakovinu, tak sa z nej vyliečila, úplnou zmenou stravy, píla veľa kvalitných zeleninových a ovocných štiav. Neviem v akom bola štádiu, teraz je zdravá. Ďalší pán veľmi chválil nejakú novu kliniku v Martine, tam mu veľmi pomohli. Okrem toho zasa iny pán hovoril, že jeho mamu vyliečili domáce kozie mlieko a syry, až tak, že jej siahli na inv. dôchodok. Tak mi povedali ľudia, ja som to neskúšala.

slimstar
26. máj 2018

Okrem toho som čítala, že rakovina súvisí s ph v tele, preto nato zaberá strava, ktorá upraví toto ph. Lenže to je lacné riešenie a ľudia by boli zdravší, to sa im nehodí do krámu, preto treba hladat a hlavne myslieť pozitívne. Ja takýchto ľudí pozbudzujem a skôr motivujem k pozitívnej nálade, keď už inak neviem pomôcť.

victoria210
26. máj 2018

Dai
A bral vas otec tie jadierka?lebo inak som zabudla dopisat ze mi k tomu mu davame este vitamin c 1000 mg.Alebo nieco ine užival pocas tych 10 rokov?

dai
26. máj 2018

@victoria210 vies co... ja uz ani neviem co vsetko bral - on ako prve uplne zmenil stravu , pil kozie mlieko, jedol take huby v mliwku, z ciech si nechal posielat ovosan myslim sa to volalo, tieto jadierka jedol a myslel fakt pozitivne - nas ako rodinu ta rakovina velmi.pozitivne zmenila, zlepsila vztahy, uplne pohlad na zivot... rodicia cestovali vela, cvicili, zdravo sa stravovali , brali vitaminy, c - ecko aj intravenozne... lekari mu povedali ze uz sa to nevrati... prislo to zial nahle a malo strasne rychly priebeh - dufam ze vam sa to nestane

didi35
26. máj 2018

Kamoska je už 15 rokov v remisii. Mala rakovinu prsníkov. Vyliečila sa pitím zeleninovych stiav a detoxom. Bola aj na jednej zahraničnej kliniku v Thajsku, kde tie detoxy podstupovali, viem divne to znie, ale je to pravda.

didi35
26. máj 2018

@sasa1983 A aké iné metódy ešte používate, aby ste pacientovi pomohli?

teegreen
Odpoveď bola odstránená
prevenar
27. máj 2018

@angie_l "len povinne" ? 😀 tak to ste komplet v za vodou potom ^^ ..ved si precitaj sama - https://www.modrykonik.sk/group/1799/?h=neziadu...

victoria210
27. máj 2018

Dai
Poviem ti tak.Keby bola pravda co tu pišeš ze co vsetko jedol tak na 100 percent sa by mu to nevratilo.Bez uražky,ale neviem,z tvojich prispevkov vyssie mam pocit ze si niekto tu dosadeni,aby si ludi zmiatla ze alternativna liecba nepomaha.No predsa,kopu ludom pomaha a pomohla 😉 Šak pozri ako rodicia utekaju za homeopatickou liečbou,ked im dieta dokantria očkovanim.Viac snaď netreba 😉 peknu nedelu :-*

evittam
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
ayfer
27. máj 2018