(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@veronncek1 ale rozprávaš ak to bolo kedysi a nič o tom nevieš ,len čo možno babka povedala a pritom všetky tieto dôležité základy a prvky boli zo starobylých ríš ...takže je to o tom ,že nechcem počuť ....inak už Hipokrates píše o trepanácii lebky a daj si rok kedy žil....
@aristka boli sme ockovany, to je pravda, ale urcite nie takymi vychytavami ako je Hexa a pod. boli monovakciny.
no tak mi ukaz 40-tnika autistu??? ja teda takeho nepoznam, ale zato niekolko desiatok deti autistov ano, ano mas pravdu o tom ake mame zivotne prostredie, a potraviny plne chemikalii, ani to nam neprospieva, s tym suhlasim, ja netvrdim ze len ockovanie moze za vsetko, len tvrdim ze vo velkej miere k tomu vsetkemu prispieva, to je fakt
@aristka ja rozpravam,ty tu pises o hystorii spred sto rokov,ty si s tym zacala,a stale to tu rozpisujes,ja som tu nic o hystorii nepisala....ty ma o chvilu aj na inu vieru prevedies 😀 😀 😀 😨
@veronncek1 toto nie je histŕia sper 100 rokov ,ale viac a prečítaj si pár strán dozadu čo ste tu aj s inými písali o kanalizácii ,hygiene ..tak som len dala príspevky ako to oddávna až doteraz a mydlo poznali aj pred 100 rokmi a pokiaľ viem av mydlovú vodu aj v dnešnej dobe odporúčajú po pohryznutí psom a tetanu parfumové mydlo verzus peroxid vodíka a lekár...inak už nechajme to tak 😉
Ja????? 😀 😕 Prosim ta uz mi nic nepis....Ďakujem 😉
@aristka maju sa bavit s rodicmi a odpovedat im na ich otazky, je to ich psia povinnost, kedze ockovanie je povinne, a nie zaliezt ako vsi pod chrastu. lebo nevedia plnohodnotne argumentovat.
a s tymi recami o iteckaroch uz prestan, polovica rodicov ma nastudovane o ockovani viac ako pediatri
@xsunx rozumieš imunite ,rozumieš klinike chorôb ,pracuješ s chorými ,vieš čo sa deje za stenami špitála .....a ver mi nasere ma ak it pracovník alebo iný laik tu ide mamičke ,ktorá je pozit.na hepatitídu a narodili sa jej dieťatko a ide jej hovoriť o tom ako neočkovať svojho drobca ,ale to že je tu vysoké percento nákazy od nej je druhá vec ...to jednoducho hovorí o všetkom ...takže načo vysvetlovať...
@xsunx http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s... tu máš niečo celkom jednoducho napísané o hep.C a očko na ňu nie je ...
@aristka IT ckarovi staci zdravy sedliacky rozum, aby vedel , ze napriklad geneticky modifikovane potraviny nie su uplne ok, hoci nepozna uplne zlozenie napr kukurice, tak ako tvoj chemik-odbornik...to len aby si videla nezmyselnost tvojej odpovede. vies, vela ludi vratane mna zacalo pochybovat prave pri takychto nelogickych a odveci odpovediach od "odbornikov". pekny zvysok dna vsetkym rozmyslajucim.

@tanapeta no asi si to tak nazvala ,ale podstata je tá istá ....