(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@curious_george nie,nevyjadrujte sa prosim,napiste si tu svoj nazor a dovidenia. Vase ma nezaujimaju a svoj rozum mam nastastie na mieste🙂 pekny zbytok dna off diskusion with me😀
@korn ešte mi predsa nedá... správne je zvyšok, nie "zbytok" a keď už, tak discussion, nie "diskusion"... ach... 😀
@korn napisem ti to aj tu: Ukludni sa a zvaz slovnik, ked uz sa netrapis pravopisom.
@mariosmykal
@korn ja len že keď už tu hráš frajera a píšeš po anglicky, tak si to aspoň daj skontrolovať cez google... na tvoje invektívy ja reagovať nebudeť, tým len dokazuješ svoju úroveň.
@curious_george aha,takze vsetci su tu mudrejsi ako ja,pretoze vsetci pouzivaju google translate😀???? No potom viem odkial tolka chytrost. Prosim ta,zadaj si do toho vyhladavaca,co chcel touto temou dotycny povedat,mozno ti to google vyhodi a ty pochopis
@korn až tak ma nezaujíma, kto tu používa google translate, tebe som to poradil vzhľadom na tvoje rezervy v angličtine a snahu frajeriť tu vetami v cudzom jazyku.
nemusíš mať o mňa obavu, ja túto tému a o čo v nej ide chápem veľmi dobre.
nepochybujem ani o tom, že všetci diskutujúci tu horlivo očakávajú ďalšie tvoje relevantné názory k téme, tak sem s nimi.
@curious_george vsetci som myslel aj teba..... Stale ti nedochadza,translate ma vypadok????
@korn očividne tebe nedochádza, že ja ho nepotrebujem... a nepotrebujú ho tu ani mnohí iní.
Chcem len tolko ockovacie vakciny su farmaceuticky biznis cim viac ludi zaockuju tym maju lepsie zisky takisto ako s liekmi je to svinstvo ale je to tak my sme len pokusny kralici aby si na nas mohli skusat vseliake nove vyrobky to je asi v skratke vsetko pekny zvysok dna
@6699333 "cim viac ludi zaockuju tym maju lepsie zisky"...aha, dalsia z radu financnych "analytikov" specializujucich sa na farma biznis...Len by to chcelo o tom aj poznat zopar faktov a nielen infantilne spliechat blbosti, zozbierane na vselijakych "mudrlantskych" strankach. Prave naopak...farma biznis by bol na tom z hladiska profitability omnoho lepsie, keby sa neockovalo vobec. Nie, ockovanie skutocne nie je ziadny profit driver.
@evittam - vidim, podla tvojho "like" pre tento prispevok, ze si si vobec neprestudovala nic z toho linku, co som ti pred casom postol k tejto veci...absolutne nic... Aspon vidim, ze ta vasa kasta nestoji o pravdu a doveryhodne informacie. Je mi jasne, ze u niektorych uz vyplach dosiahol nezvratny stupen...
A este by ma zaujimalo, cim to je, ze vsetci konspiratori ukoncuju znosku bludov srandovnymi hlaskami typu "peace", "respect" alebo "pekny zvysok dna"? Na to je nejaky manual?
A nezvyknem riesit gramatiku, ale neda sa nevsimnut, ze gramaticka gramotnost sa nam skutocne vyrazne prepada.
@vld musim sa uz len zasmiat......chytraci😀 Nazvat ma sektarom? A ty si kto,ze urcujes ludom za svoj nazor privlastok? Ja som len rodic,ktory chce ochranit svoje dieta. Ak mas na to iny nazor,tak dobre. Mas deti? Ak ano s radostou ti prenecham vsetky vakciny. Mozno mam rozum v trenkach,necham ta v tom,maj radost. Ale nazor mi nikto nevezme,ani nejaky vld z MK. "MIER BRATU"😀😀😀
@vld Minimálne raz som ťa žiadala aby si mi už neodpisoval a ani nebral môj nick do úst. Neželám si to. A môj názor je len môj názor a predstav si, že som to čítala....A čo sa týka mojej gramotnosti, tak ma, prosím, prestaň urážať. Moja gramotnosť a znalosť gramatiky a slovenského jazyka je na dosť vysokej úrovni. Nechápem prečo ju riešiš, ale asi sa zase potrebuješ ventilovať. Ja som ešte teda v žiadnom príspevku chybu nespravila alebo o nej neviem. A ak riešiš diakritiku, tak to píšem z mobilu. Ale na čo ti to vôbec vysvetlujem.
@evittam Aspon sa nauc citat s porozumenim. Pokial ide o gramatiku, reagoval som na prispevok tvojho kamosa @korn. Takze to nepatrilo tebe...
No a sorry, ale si na verejnom fore. Mozem sa vyjadrit ku vsetkemu a k hocikomu chcem ja. Jaj, asi je lepsie robit to podlo ako ty, ze? Brat si do prstov nick niekoho, kto ma zakaz prispievat na fore, a hodnotit jeho osobu s vedomim, ze nemoze reagovat...aha, no dobre, som sa zas nieco naucil o slusnej komunikacii 😀
Ten link si neprestudovala, a to je ten problem. Precitat nestaci...mala si si prejst aj zdroje, na ktore clanok odkazuje...mala si si vyhladat verejne publikovane uctovne zavierky velkych farma korporacii a prestudovat si ich. Potom by si musela prist k zaveru, ze prispevok, na ktory si dala like, jednoducho nehovori pravdu...
@vld Poslednýkrát na teba reagujem, v živote som o tebe nepísala podlo keď si mal zákaz a to sme si myslím vysvetlili inak. A áno čítala som to a niečo aj preštudovala a neverím tomu, ale ako som ti už x-krát písala mám svoj názor na túto vec a tiež som si preštudovala aj iné zdroje a nestotožňujem sa s tvojim názorom, tak to už konečne pochop a akceptuj alebo choď do čerta a rob si čo chceš. Všetky linky a informácie, čo som ti dala ja alebo ľudia, ktorí majú iný názor sú podľa teba smiešne,srandovné,je to propaganda a podobne. To isté ja tvrdím o tvojich zdrojoch. A verejne publikované účtovné závierky?!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Tie ma majú presvedčiť o tvojej pravde? Vtipné. Maj sa krásne. A ozaj , všetko len to naj...do Nového roka a hlavne to zdravíčko.
@vld ako chceš ,aby
@evittam čítala s pochopením ,keď sama nevie či má alebo nemá očko dieťa ,či skôr nám stále nevysvetlila prečo v jednej téme má dieťa neočko a kedysi dávno písala ,že to isté dieťa má do 2 rokov očko ..aj napriek tomu ,že som ju žiadala o ozrejmenie danej situácie ,prečo kedysi písala tak a teraz píše tak, nič som sa nedozvedela ,alebo možno trpí amnéziou a zabudla ,že jej dieťa očko ....takže si môžme urobiť záver ,s kým sa to tu vôbec bavíme ?!?
@aristka Ospravedlňujem sa, že som ti vtedy neodpísala. Ale len si to tam konštatovala, nič si sa ma nepýtala a venujem sa viac rodine ako tomuto fóru. Áno mám bohužiaľ staršieho syna očkovaného do 2 rokov a našťastie sa to obišlo bez komplikácii. V tej dobe som nemala tie znalosti o očkovaní čo mám teraz, inak by som ho tiež nedala očkovať. Dcérka očkovaná nie je. Dúfam, že už si spokojná a tvoj záver s kým sa to tu bavíš je fakt o ničom len za to, že sa ti niekto hneď nevyjadrí na nepoloženú otázku....
@evittam Ved mne je jasne, ze ludia ako ty su nepresvedcitelni...preto si myslim, ze je to myslenie blizke sektarstvu - neexistuje argument, ktory by vas presvedcil. Staci vsetko zabit univerzalnou konspiraciou o utajovani, sprisahani, financnom nabalovani etc...potom to zaklincovat klise o mainstreame a ovciach...a ste hrdinovia, co prekukli fungovanie celeho vesmiru...fanatici, co si podozrievanie vsetkeho na svete a svoju paranoju mylia s mimoriadnym pozorovacim talentom 😀
No a vidno, ze vies velke kulove o financiach a uctovnictve. Lenze ked tym veciam nerozumies, tak sa k nim nevyjadruj. Ja mozem mat tiez nazor akykolvek na cokolvek, ale ked niecomu nerozumiem a neviem si na to vytvorit fundovany nazor, tak sa aspon nebudem strapnovat...
No a s tym hodnotenim mna na fore v case mojho zakazu...nuz, tak staci pozriet tento link a pozriet sa, ze tvoj prispevok z 26.9.2014, o 16:20 bol zmazany adminom z dovodu "Neprovokuj, neurazaj!"
Vymazany bol preto, lebo to bol prispevok hodnotiaci moju osobu a to v case, ked som nemohol reagovat (branit sa). Tak asi tolko k tomu "vysvetleniu si to inak"...pretoze ty si to nijako nevysvetlila...

@korn vy nemáte ani poňatia, čo je skutočný farmaceutický biznis, očkovanie to rozhodne nie je... k ostatnému sa radšej nevyjadrím, je to váš názor.