icon

Očkovanie v 13-tich rokoch: Áno alebo nie?

katwenka
Dnes o 05:40

Ahojte, v prvom rade by som chcela podotknúť, že nie som zarytý odporca očkovania,ale ani jeho zástanca. Nemám záujem vyvolať búrlivú diskusiu, zaujímajú ma len názory a skúsenosti.
Zaujíma ma, či je tu niekto kto svoje dieťa neočkuje,prípadne prestal očkovať. Moje deti majú všetky očkovania od narodenia, ale posledné roky je to už všelijaké. Dcéra má byť teraz preočkovaná, ale zvažujem že ju očkovať nedám. Desim sa toho, čo môže očkovanie spustiť. Na druhej strane mám obavu, že ak by sa niečo stalo, budem si to vyčítať. Je tu niekto kto v tomto veku dieťa neočkoval?
Ďakujem pekne za odpovede.

Strana
z2
anonym_aefe2e
Dnes o 11:21

Ja som nejako nebola stotoznena s tym ze davat si tetanovku kazdych 15 rokov. Ze naco dalsia vakcina.
Potom prisiel uraz, kedy som si koleno rozrezala na protismykovom kovovom moste. Mala 13 stehov. A cakala na osetrenie a poriadne precistenie 5 hodin s tym ze mi koza cela visela z kolena.
Hned zrazu som nebola proti tetanovke a bola mi podana vakcina a immunoglobin lebo to bola rizikova rana. A v tej chvili mi bolo zrazu jedno co do mna pichli. Takze urcite deti budu mat tieto povinne ockovania a prave teraz v 13 rokoch ide syn na ocko kde je prave aj tetanovka.

frzeiovn
Dnes o 11:26
@extempore

Nechápem kam už niektoré matere podeli rozum.. to naozaj chcete zo svojich detí urobiť čiernych pasažierov?? Očkovanie zachraňuje životy.. a už niektoré konečne otvorte oči!!

@extempore
No na tvojom mieste by som si ja otvorila oči, radšej si niečo o tom prečítaj, čo to všetko môže spôsobiť, tie vakcíny stále prerábajú a je to úplne iné ako keď sme my boli deti. Sú to moje deti, moja zodpovednosť, keď sa niečo stane, koho budeš obviňovať, sama sebu...Tak mne to tiež nech nikto nepíše somariny, je to humus všetko už...

lauriik
Dnes o 11:56

Nepises proti comu

Strana
z2