Odloženie očkovania MMR v 11. roku: Ako reagovala doktorka?
Je tu niekto kto mal VŠETKY základné očkovania, ale v 11tom roku MMR nedal ? Ako reagovala doktorka ? Mala s tým problém ? Poprípade vám dali viac času na premyslenie? Pýtala sa prečo ? A čo ste povedali ? Ja nemám s toho moc dobrý pocit, neviem to nijako vysvetliť 🤷🤷🤷 Mamičky vedia
Aký zmysel má nedokončit očkovaciu schému? Tak načo si ho dávala očkovať vôbec.
To len v tvojej hlave je ten pocit.
za mňa treba prestať čítať všetky tie mudre ženy....a viac doverovať vede,výskumu,lekárom. Zamyslieť sa nad tým ako to bolo ked sa neočkovalo, a prečo je to teraz tak . Pocitovo si môžeme myslieť že je to ok, ale nie je . Už veľa ľudí neočkuje a je to otázka času. Ja som s jedným synom bohužial mala negativny zažitok po 15 mesačnom očkovaní práve touto vakcínou....napriek tomu som názor nezmenila a doočkovala som ho podla planu. Otázka je, ty si očkovaná? máš nejaké následky? prečo máš pochybnosti?
S coho nemas dobry pocit? Imunitny system ma dozrety, v dospelosti bude mat s tymi chorobami problem, ked ich chyti, normalne daj doockovat nech ma imunitu nadalej... ja sa MMRV chodim doockovavat aj ako dospela, tie choroby som nemala...
@merrymajer ak doteraz znašal to ockovanie v poriadku, nevidim problém nedať
Mam 3 deti, nasjtarsí mal už po prvom očkovaní problém, ten dostal kontraindikaciu ale dalsie dve su nornalne ockované a preockovane
A koľko času na rozmyslenie by si chcela? 11 rokov je málo? Prečo by si ho nedala? Prečo si myslíš, že to nie je správne?
@27dianka Lebo si predstav, že dieťa môže mať po očkovaní aj nejaké nežiaduce účinky.
@merrymajer To radsej budes riskovat, ze dcera dostane rubeolu pocas tehotenstva a moze mat podtihnute dieta? Skus si precitat nieco o tom, aky vplyv ma rubeola v tehotenstve na vyvijajuce sa babatko.
@anonym_b074bc ako po všetkom. Aj ked niečo zje može zle zareagovať....tu ide o niečo iné. moj mal a nakoniec to zvládol a je ok, čím vačší tým lepšie reagoval.
@kulinan čo tvoj mal?
Uz ked vidim, ze niekto napise "s toho", tak je mi jasne, ze velka myslitelka to nebude. Nevie ani zakladnu gramatiku, ale v teme ockovanie je expertka😄😃
@merrymajer ahoj, chapem spravne ze teraz v 11 by malo byt preockovane? alebo prvy krat na MMR zaockovane... ani moja dcera nie je na MMR a dam ju , ked ja uznam, potom ale v scheme pokracujem... nema zmysel zacat a nepokracovat
Ja len ze rozhodnutie je na tebe, doktorka sa moze pytat kolko chce, tebe staci povedat jednoduche “nie, dakujem” a nie si povinna podavat ziadne dalsie vysvetlenia. Ak je to vasa obvodna tak ta nemoze ano vyradit z evidencie, takze ak s tym bude mat nejaky problem, je to jej vec.
Prepokladam ale, ze si sa rozhodla na zaklade niecoho, takze minimalne sama pred sebou si to vies nejako odvovodnit a stojis za tymto rozhodnutim, preto nevdim problem to nejako zhrnut aj doktorke, ak by na tom velmi trvala. Do karty moze zapisat nieco v style “Matka odmieta preockovanie ockovacou latkou xy”
@merrymajer ja som nedala dceru zaockavat, tak to citim, s lekarkou nebol problem.
@merrymajer To radsej budes riskovat, ze dcera dostane rubeolu pocas tehotenstva a moze mat podtihnute dieta? Skus si precitat nieco o tom, aky vplyv ma rubeola v tehotenstve na vyvijajuce sa babatko.
@anonym_c32c7e takéto strašenie je ozaj erudovaná odpoveď
ja sa len opýtam- je to kvôli množstvu detí čo po tej vakcine majú cukrovku?
@julinkaprva áno aj preto .... Človek sa boji ... Ja viem že v budúcnosti to môžem ľutovať ... Uvidím premýslim si to ...
Vedci,ktori stravili a travia hodiny a hodiny vyskumom,pracou v labakoch, štúdiom.... Môžu svoju pracu hodiť do kosa, lebo mamicky maju POCIT.
Omg 🤦
Problem je v dospelosti, ten dospely musi dostat zase dve davky, nakolko tu jednu nikde neuznaju. Staci, ak bude chciet pracovat v Rakusku v skolke, alebo tam ist studovat pedagogiku pre predskolsku vychovu. Vyzaduju po novom titer/ doklad o ockovani na osypky. Kamoska teraz nevedela vydokladovat hepatitis B ocko a musi platit 300 eur za komplet nove. Lebo jej na SK stratili kartu a v AT jej neuznali protilatky pre studium a pracu. Cize neviete ake sposobite tomu dietatu komplikacie. Staci ked sa zmeni legislativa. Tiez to tu v AT nebolo, nie je tu povinne ocko a takto to dobehne
@julinkaprva to by ma zaujimalo tak že sa pridam tiež kamaratkyna mala očkovanie mmr v novembra2025dievcatko mala 4 Roky a 5 mesiacov a v decembri bola v nemocnici prijatá v akútnom stave a má cukrovku 1typu tiež sa s kamarátkou zamýšľame či mohol byť spúšťať práve očkovanie . akurát teraz neviem či ta kamaratkyna mala pre očkovanie ale o prvú dávku očkovania mmr .
Nateraz má jej dcéra pozastavené všetky očkovania zo zdravotného dôvodu .
Moja tiež ale preto že na mmr ale v 15 mesiacoch reagovala zle a skočili sme v nemocnici.
@julinkaprva áno aj preto .... Človek sa boji ... Ja viem že v budúcnosti to môžem ľutovať ... Uvidím premýslim si to ...
@merrymajer cukrovku ak ma raz dieta zakodovanu v genoch moze dostat aj po obycajnej chripke,ktora aktivuje imunitny system, moze ju dostat kedykolvek..To ti ziadna vakcina nespusti ani nevytvori
@julinkaprva to by ma zaujimalo tak že sa pridam tiež kamaratkyna mala očkovanie mmr v novembra2025dievcatko mala 4 Roky a 5 mesiacov a v decembri bola v nemocnici prijatá v akútnom stave a má cukrovku 1typu tiež sa s kamarátkou zamýšľame či mohol byť spúšťať práve očkovanie . akurát teraz neviem či ta kamaratkyna mala pre očkovanie ale o prvú dávku očkovania mmr .
Moja tiež ale preto že na mmr ale v 15 mesiacoch reagovala zle a skočili sme v nemocnici.
@anonym_09ec84 toto jej mohlo spistit aj ibycajne nachladnutie
Ak to raz ma v genoch zakodovane je to ako casovana bomba, mas istotu ze sa to prejavi v detskom veku a je jedno ci bolo ci nebolo ockovane
Ci sa to prejavi mesiac po ockovani ci rok po ockovani, suvis to nema, vakcina nema co spustat, to dieta s tym ochorenim bojovat bude tak ci tak
Aspon to dieta nedostane rubeolu v dospelosti ako buduca matka ma sancu na zdrave dieta ( pozri co sposobuje rubeola v dietatom v bruchu- ja som bola na infekcnom kvoli niecomu inemu a ked som tam videla tie tehotne zeny co riesili rubeolu v tehotenstve a ten pohlad na nich, ako zene a matke mi normalne bolo do placu…),nehovoriac o osypkach, kde neexistuje v podstate liecba
@anonym_09ec84 myslim, ze obe kocky ti to tu povedali velmi pekne, su rozne spustace, aj uplne obycajne mimo ockovania, choroby, ktore dieta nema zakodovane, tie mat nebude... len clovek vzdy hlada vinnika, ja som tiez (syn mal velmi zlu reakciu na ine ockovanie, hrabal sa s toho dva roky), ma velmi zriedkavy autoimunny VRODENY defekt, o ktorom sme nevedeli.. ano prakticky to vies zaradit do kategorie "reakcia na ockovanie" a ma to napriek tomu logicke vysvetlenie a nie je to "chyba" vakciny... tie choroby by ho btw. pri jeho imunitnom systeme vedeli zabit..
@merrymajer ROSÍM PREČÍTAJ SI A KÚP VŠETKO TOTO:
NAC, shilajit, jód, kvercetín, zinok, huby lion’s mane, nattokináza a aktívne uhlie na viazanie. VŠETKY tieto veci pomáhajú proti nahromadeniu ťažkých kovov a ich detoxikácii v mozgu a majú na to klinický výskum. Autizmus a demencia súvisia s ťažkými kovmi v mozgu, musíš mu to dávať. Počas covidu som o tom prečítal obrovské množstvo materiálov. Lion’s mane je neuveriteľne silná a JEDINÁ známa vec, ktorá pomáha vytvárať nové neuróny. Neexistuje nič iné, o čom by sa vedelo, že to dokáže. V Japonsku sa používa aj spolu s chemoterapiou a hlivou ustricovou.
Sú to silné látky. Nattokináza sa v Japonsku používa aj na liečbu Alzheimerovej choroby tým, že zlepšuje prietok krvi do mozgu a odstraňuje kovové plaky, pochádza z fermentovaných sójových bôbov.
Existuje aj zlúčenina nazývaná
(mercaptoethyl)isophthalamide, ktorá bola tiež skúmaná (tiež nazývaná NBMI / BDTH2). Nebola schválená FDA, čo by ti malo povedať všetko… silno viaže olovo, ortuť, kadmium a arzén – všetko látky, ktoré sú vo vakcínach.
Je to tiež dobré preto, že prechádza cez hematoencefalickú bariéru, ale neodčerpáva dôležité minerály ako zinok, horčík a vápnik. Stále sa skúma a neexistuje dobrý dôvod, prečo ju FDA neschválila – ukázalo sa, že je účinná a bezpečná. Ak ju vieš nájsť, medicínska verzia sa nazýva Emeramide.
NAC je tiež neuveriteľne silný a zvyšuje hladiny glutatiónu v mozgu, pomáha detoxikácii pečene a opäť je dobrý na odstraňovanie kovových plakov. Môže sa kombinovať s kyselinou alfa-lipoovou, ďalším doplnkom, aby sa zlepšil účinok. Tiež prechádza cez hematoencefalickú bariéru, čo je v tomto prípade potrebné. Zlepšuje funkciu T-buniek v tele, opravu pľúcneho tkaniva (čo bolo kľúčové počas covidu) a znižuje mitochondriálny stres.
Napriek TOMUTO všetkému a dôkazom bol počas covidu v mnohých krajinách dočasne nedostupný kvôli regulačnému sporu… To isté sa stalo so zásobami kvercetínu. Fungoval, a preto ľuďom zabránili, aby sa k nemu dostali. Doplnok prakticky bez vedľajších účinkov, ktorého odstránenie pobúrilo mnohých lekárov – bol na trhu od 60. rokov a intenzívne skúmaný viac ako 30 rokov. Od roku 2022 ho už môžeš opäť bez problémov získať.
Moje dieta je vakcinou zaockovane tiez iba 1x, mal zlu reakciu, preto som ho nedala uz preockovat. Studovala som si o vakcine a 1 davka by mala mat dostatocnu ochranu. Druha davka by mala byt vychytavacia, ak niekomu nezabrala 1 davka. Daju sa otestovat aj protilatky proti osypkam v labaku, ak chces mat istotu, ci zabrala 1 davka.
@merrymajer obsah vakcín Ovalbumín, ludský sérový albumín, hovädzí albumín,
hydroxid hlinitý, síran hydroxyfosforečnanu hlinitého, fosforečnan
hlinity, siran draselno-hlinity, aminokyseliny, siran amónny, amfotericin B, kyselina askorbova, baktopeptón, beta-propiolaktón,
benzetóniumchlorid, farbivo brilantna zelená, uhlicitan vapenatý,
chlorid vápenatý, chlórtetracyklín, cystín, dextran, DNA
Dulbeccovo modifikované Eagleovo médium,
etyléndiamíntetraoctová kyselina sodná, vaječný proteín, dusičnan železitý
(III), formaldehyd-formalín, želatína, genetamycín, glukóza-glutamín, glutaraldehyd, glycerin, glycín,
histidín, kyselina chlorovodikova, hydrokortizón, laktoza, stearat
horečnatý, síran horečnatý, glutamát sodný, proteín myšieho séra,
bunkový proteín MRC-5 (bunkova línia potrateného plodu), neomycín, fenol, fenolova cervena, 2-fenoxyetanol, fosfatové pufre (napr.
disodný, monosodný, draselný, dihydrogenfosforečnan sodný),
polydimety silozón, polymyxin B,
polyoxyetylén-9-10-nonyl fenol, polyoxyetylovaný oktylfenol,
polysorbát 20, polysorbát 80, chlorid draselný, glutaman draselný, hovadzie telacie sérum, octan sodny, hydrogenuhlicitan sodny, chlorio sodný, deoxycholát sodný, hydrogenuhličitan sodný, hydroxid sodný,
fosforečnan sodný, pyruvát sodný, sorbitol, streptomycín,
@merrymajer ROSÍM PREČÍTAJ SI A KÚP VŠETKO TOTO:
NAC, shilajit, jód, kvercetín, zinok, huby lion’s mane, nattokináza a aktívne uhlie na viazanie. VŠETKY tieto veci pomáhajú proti nahromadeniu ťažkých kovov a ich detoxikácii v mozgu a majú na to klinický výskum. Autizmus a demencia súvisia s ťažkými kovmi v mozgu, musíš mu to dávať. Počas covidu som o tom prečítal obrovské množstvo materiálov. Lion’s mane je neuveriteľne silná a JEDINÁ známa vec, ktorá pomáha vytvárať nové neuróny. Neexistuje nič iné, o čom by sa vedelo, že to dokáže. V Japonsku sa používa aj spolu s chemoterapiou a hlivou ustricovou.
Sú to silné látky. Nattokináza sa v Japonsku používa aj na liečbu Alzheimerovej choroby tým, že zlepšuje prietok krvi do mozgu a odstraňuje kovové plaky, pochádza z fermentovaných sójových bôbov.
Existuje aj zlúčenina nazývaná
(mercaptoethyl)isophthalamide, ktorá bola tiež skúmaná (tiež nazývaná NBMI / BDTH2). Nebola schválená FDA, čo by ti malo povedať všetko… silno viaže olovo, ortuť, kadmium a arzén – všetko látky, ktoré sú vo vakcínach.
Je to tiež dobré preto, že prechádza cez hematoencefalickú bariéru, ale neodčerpáva dôležité minerály ako zinok, horčík a vápnik. Stále sa skúma a neexistuje dobrý dôvod, prečo ju FDA neschválila – ukázalo sa, že je účinná a bezpečná. Ak ju vieš nájsť, medicínska verzia sa nazýva Emeramide.
NAC je tiež neuveriteľne silný a zvyšuje hladiny glutatiónu v mozgu, pomáha detoxikácii pečene a opäť je dobrý na odstraňovanie kovových plakov. Môže sa kombinovať s kyselinou alfa-lipoovou, ďalším doplnkom, aby sa zlepšil účinok. Tiež prechádza cez hematoencefalickú bariéru, čo je v tomto prípade potrebné. Zlepšuje funkciu T-buniek v tele, opravu pľúcneho tkaniva (čo bolo kľúčové počas covidu) a znižuje mitochondriálny stres.
Napriek TOMUTO všetkému a dôkazom bol počas covidu v mnohých krajinách dočasne nedostupný kvôli regulačnému sporu… To isté sa stalo so zásobami kvercetínu. Fungoval, a preto ľuďom zabránili, aby sa k nemu dostali. Doplnok prakticky bez vedľajších účinkov, ktorého odstránenie pobúrilo mnohých lekárov – bol na trhu od 60. rokov a intenzívne skúmaný viac ako 30 rokov. Od roku 2022 ho už môžeš opäť bez problémov získať.
@ntw ak mas podozrenie na otravu ťažkými kovmi, dá sa to normálne vyšetriť u lekára🙂
Autizmus a demencia súvisia s ťažkými kovmi v mozgu?
Veľmi dôkladne sa skúmala téma vakcín a ortuti (thimerosalu). Veľké populačné štúdie nenašli dôkaz, že vakcíny spôsobujú autizmus. Navyše thimerosal bol z väčšiny detských vakcín odstránený alebo výrazne obmedzený už pred rokmi, ale výskyt autizmu neklesol. A to hovorím ako mama autistu. Bože tieto drísty.

A koľko času na rozmyslenie by si chcela? 11 rokov je málo? Prečo by si ho nedala? Prečo si myslíš, že to nie je správne?