icon

Skúsenosti s reakciami po preočkovaní šestročných detí?

alezia
19. apr 2024

Ahojte, na buduci tyzden ma mat dcerka preockovanie na tetanus/zaskrt/cierny kasel. Prosim Vas ake mate skusenosti s reakciami? Na druhy den mam ist na sluzobku, tak neviem ci to nejak presunut. Po kazdom ockovani mala zatial teplotu + po 3. zakladnej davke aj hnacku.

mischel12
5. mar 2025

@alezia Dobrý deň. Naš to čaká. Ako to zvládla dcérka? Mala nejaké reakcie? Ďakujem

alezia
autor
6. mar 2025

@mischel12 Dobry den, preockovanie zatiaľ stale nema zo zdravotných dôvodov ale dufam, ze kym zacne sezona bicykel/korcule tak stihneme preockovat, lebo som dost nervozna z tej vyprsanej tetanovky. Drzim palce, aby ste to mali bez reakcii a kedze nas to este stale len caka tak budem rada ak by ste potom prezdielali Vasu skusenost, nech viem na co sa pripravit.

snugglingduckling
10. apr 2026

Ja som človek, ktorý verí vede a modernej medicíne. Koniec koncov ak aom chora idem k doktorovi. Áno, ja v tomto smere vzdelanie nemám - ale to ani väčšina ľudí ktorá neočkuje a označujú iných za ovce z titulu že si niečo prečítali na internete - a ja uprimne tejto mentalite nerozumiem. Svoje deti očkujem a budem a nemam problem to verejne povedať. Ak by ma niekto preto konfrontoval môžeme o tom v pokoji, kludne diskutovať. Ak ta diskusia bude útočná- tak asi nemusíme diskutovať vôbec. Nemôžem vyhovieť všetkým ľuďom na planéte - nemôže ma mať každý rád. Klamať o tom čomu verím a robím ale nebudem.