icon

Sme pred očkovaním MMR

jaju_ska
16. jan 2017

Ahojte. Akurat mi volala sestricka od pediatra ze vo stvrtok mame prist na ockovanie mmr. Od prveho ockovania hexa co som zacala citat celkovo o ockovaniach sa tohto bojim najviac kedze som citala co vsetko sposobilo detom. Nie som stotoznena s tym ockovanim, normalne som sa od strachu rozplakala. Mala ma 16mesiacov. Narodena ako predcasniatko s nizkym cukrom a silnou zltackou. Vahovo aj vysokovo vsetko dobehla rozprava chodi ale este ju musim drzat za ruku. Bojim sa nasledkov ockovania preto sa chcem spytat tie co ste odmietli ako ste to doriesili. Zaplatili pokutu? Vlacili vas po uradoch? Da sa odlozit ockovanie na neskorsi vek ked je uz preda len nervova sustava viac vyvinuta? Cela rodina je za ockovanie a ja jedina proti. Takze tam podporu nemam vobec :(

aristka
25. mar 2017

@adsumus
@kvieta ze by to konik toleroval pre pekne oci ...av chobotnica ma obrovske chapadla a urcite je to nezistne....

senta_sofia
25. mar 2017

@cianna tak keby si pozrela, co vsetko moze sposobit zapal mozgu, mozno by ta ta suvislost medzi ockovanim trapila menej... To len na margo tej druhej strany mince 🙂

prevenar
25. mar 2017

@kvieta nemas otravovat, comu konkretne nerozumies ? 😀

kvieta
25. mar 2017

@prevenar Ty si myslíš, že si hlavné číslo na MK? Ak otravujem Teba, tak je mi cťou😀

aristka
25. mar 2017

@kvieta neskutocne grobianske chovanie ,na to ze je na fore pre mamicky zeny ...ucta nula bodov ...

kvieta
25. mar 2017

@aristka Previ nemá rád, keď sa mu vstupuje do svedomia, kazí mu to "renomé"🙂

aristka
25. mar 2017

@kvieta on nema rad ,ani ked sa ho zena nieco pyta ...pretoze my zeny sme sliepky ,ako nas nazval ...by som chcela vediet ,ci sa takto sprava k svojej matke,manzelke ....

prevenar
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
25. mar 2017

@kvieta @adsumus @aristka damy, nechajte ho,dnes oslavuje, antivax je na vzostupe,ani sa necudujem,ked je taky odbornik v ockovani,ako v matematike... Aj ked neviem,ci by som sa zrovna verejne chvalila tym,ze nabadam ludi na pachanie priestupkov.

evittam
26. mar 2017

@cianna Adsumus to tu stale "vytahuje". Ale ten prevenarov prispevok bol v podstate o niecom inom 😉. A preto som ho laikla. Ale pani ho ma urcite niekde odlozeny a ho tu "zavesi".

evittam
26. mar 2017

@cianna A inak ty vies a si pamatas kto komu konkretne co "laikol" v nejakej diskusii a pekne davno.....Ze by si to pamatala len obycajna matka.....

cianna
26. mar 2017

@evittam pozerám, že vstavame dnes rovnako 😀... Čo sa týka tej "kauzicky", tak si myslím, že to nie je predmetom tejto diskusie. Všetkým prajem peknú pokojnú nedeľu.

evittam
26. mar 2017

@cianna Ano,mas pravdu. Ale ohovarat sa nenecham.😉 Peknu nedelu zelam vsetkym.🌞

adsumus
26. mar 2017

prevenarov príspevok že je niekto plostica je v poriadku
@evittam ja ta neohováram, píšem, len to čo píšeš ty a ten prevenarov príspevok znamenal len jedno, že sa mám zabiť a dufam, že ani ty ani nikto z tvojej rodiny nebudete nikdy musiť celiť ničomu podobnemu, ak by tvojmu dieťaťu niekto napísal, že sa má zabiť, tak by si to asi nelajkla, čI? ale ty možno aj hej, stačilo, by že by sa postavilo za okčovanie

evittam
26. mar 2017

@adsumus Ten prispevok nebol len o tom. To som si na 100% ista. Lebo keby ano tak ho "nelaiknem". A to je vsetko k tejto veci a dufam,ze naposledy. A nie ty ma neohovaras len ma oznacujes za sliepku.....aj to o niecom svedci co sa teba tyka.
A vratme sa k teme.

evittam
26. mar 2017

@adsumus A este jedna vec. Moje deti si ty do ust neber-bud taka laskava. A zas a znovu-lebo ty si pamatas len veci,ktore tebe vyhovuju-ja proti ockovaniu nic nemam a keby sa za ockovanie postavilo moje dieta tak mi to absolutne nevadi. Ako mi to nevadi u nikoho. Ja totiz respektujem nazory inych. Skoro vsetci moji priatelia ockuju a su to stale moji priatelia.

candii
26. mar 2017

Boze ludia ja sa uz riadne smejem na vas 😂😂 ze vas to bavi kazdy den donekonecka a stale dokola riesit jedno a to iste.. 😀

adsumus
Odpoveď bola odstránená
evittam
26. mar 2017

@adsumus Daj mi konecne pokoj. Ja voci nikomu nechovam nenavist.
Uprimne ta lutujem. Ja niekoho nenavidim?! Sa pozri do zrkadla a daj mi konecne pokoj. Ja tam ziadny "laik" nevidim. Si uboha.
A ze "obycajna matka". Jasneee, vsetky si odkladame diskusie...

adsumus
26. mar 2017

@evittam ty tam lajk nevidíš ale sama sa k nemu priznávaš. fakt ti neželám aby si musela čeliť podobnemu ako ja z tvojej alebo prevenarovej strany a jediný dovod je že som mamina za očkovanie. a odkladám si veci z diskusii, tema je zaujímava aj reakcie ludí....

evittam
26. mar 2017

@adsumus Ja som sa k nicomu nepriznala len k tomu,ze ano "laiknem" niekedy niekomu prispevok a naozaj si ich neodkladam aby som presne vedela co v nich bolo a obtazovala tym ostatnych ak uz nemam co povedat k teme. Ty ma z toho obvinujes a pri tom tam nic nie je....
Daj uz pokoj a neotravuj slusnych ludi svojimi predstavami o niecom co nie je. Bud taka dobra. Zosmiesnujes samu seba. A si jedina co poznam co si nieco take odklada.

adsumus
26. mar 2017

@evittam prevenar mi napíše, že sa mám zabiť, ty mu to odlajkuješ a ja sa zosmiešnujem, ok.

ako ste zvládali mmr očkovanie?

evittam
26. mar 2017

@adsumus Mala by si navstivit ocneho lekara. A neobtazuj ma uz, prosim.

adsumus
26. mar 2017

@evittam obťažuješ ty mna a prevenar a budem o tom písať pretože to je neprípustne v slušnej spoločnosti a medzi matkami písať im že sa maju zabiť potom ako niekoho dourážaju a ešte to aj zalajkuje ina matka, toto nie je svet hádam v ktorom chceme aby vyrastali našeš deti. Tvoje dieťatko stále píšeš, že je zdravy, tak hádam prebehlo dobre, rovnako aj u nás.

evittam
26. mar 2017

@adsumus Neobtazuj ma a nepis o mne klamstva. Ja to nerobim. Nemam zaujem o komunikaciu s tebou.

sirinka
26. mar 2017

@adsumus vyzera to tak, ze sama nerozumies komunikacii, ktoru vedies. ty si dala otazku osobe s nickom kuriatkomm, co by robila ONA na tvojom mieste a na margo toho odpovedal prevenar, ze ON by sa urcite zabil, keby ON bol v tvojej pozicii... nikde nenapisal, ze TY sa mas zabit.z toho mi vychadza, ze si psychicky stabilnejsia ako prevenar. navyse je to cele nadnesene, pridal tam smajlika... ibaze TEBE naramne vyhovuje, ze to mozes cele prekrutit a prezentovat to z tvojho pomyleneho pohladu, este dobre, ze to mas ulozene a kazdy inteligentnejsi clovek si moze urobit usudok sam. prezradis nam, z ktoreho roku vobec su tieto prispevky?

evittam
26. mar 2017

@adsumus A ty mna obvinujes z nenavisti, nazyvas ma anivaxerkov, sliepkou, sustavne o mne klames, ...a ja obtazujem teba......

evittam
26. mar 2017

@sirinka Asi tak nejak. A stale to tu bude "vytahovat" ked uz nevie co napisat a bude niekoho obvinovaz,ze mu to "laikol"....no neviem ako ty ale ja tam ziadny "laik" nevidim....😉

sirinka
26. mar 2017

@evittam 😉