Zodpovednosť za odporúčania v zdravotnej oblasti
Austálsky parlament práve prerokúva zákon, ktorí bude vyžadovať, aby alternatívni liečitelia ale aj antivakcinisti niesli zodpovednosť za rady, ktoré poskytujú občanom v otázkach zdravia. V praxi sú totiž chránení takouto formulkou, ktorú uvádzajú pri všetkých informáciách, ktoré poskytujú:
"© 2010-2013 Občania za slobodnú voľbu v očkovaní | Tento článok môžete voľne použiť na nekomerčné účely, ak uvediete zdroj.
Obsah článku je názorom autora a je určený výlučne na informovanie verejnosti.
Nesmie sa chápať ako lekárske odporúčanie. Autori nepreberajú zodpovednosť za prípadné škody."
Viac tu: http://www.slobodavockovani.sk/
Znamená to, že občania, ktorých zdravie bolo vďaka ich radám poškodené sa nemajú na koho obrátiť. Vieme, že na Slovensku existuje Úrad pre dohľad nad zdravotnou staroslivosťou( http://ekonomika.sme.sk/c/5925157/na-lekarov-a-...), kde sa môžu občania obrátiť ak nie sú spokojní s lekárskou starostlivosťou. Nemali by rovnakú zodpovednosť niesť aj antivakcinisti, homeopati, chiropraktici a ďalší alternetívní liečitelia?
@bubulka722 Vidím, že vieš o tom, že všetky lieky môžu mať NU a predsa odporúčaš ľudom, aby sa vystavili ochoreniam ako je obrna, čierny kašel, mumps a kopec ďalších a liečba všetkých je spojená s úžívaním liekov a častokrát s dlhotrvajucou rekonvalenscenciou. A všetky lieky, ktoré ich deti budú musieť uživať, môžu ich zdravie ohroziť mnohonásobne viac ako očkovanie.
Moje dieťa je zaočkované proti rotavirom a predstav si teraz odhnačkovala jeden den s teplotami 38,6 a na druhy den bez teploty a na tretí normálna stolica. Nikdy by som nedala prednosť mesačnej liečbe a zotavovaniu a infuziam s mimochodom hliníkom a inými radosťami.
Alebo čo ty im odporúčiš, aby dokonca ani v prípade, že ochoreju tuto vec neriešili, dali si cečko, dečko, efko, gečko a nechali veci na prírodu? Alebo aká vlastne odnož alternatívnej medicíny si ty? Co ak nezaočkovaný pes proti besnote pohryzie tvoje decko, to mu nedáš pichnut vakcinu proti besnote, budeš tancovať woodoo tanečky alebo zapáliš sviečku na očistenie aury?
@adsumus moja dcera nebol ockovana proti rotavirom a nehnackovala zatial ani jeden jediny den... a jedine vysoke teploty, ktore mala boli po ockovani.... je to individualne, to co je dobre pre tvoje deti nemusi byt dobre pre ine... znamej dcera po ockovani mmr skoncila na imunologii a tri mesiace do nej dookola pcali ATB, leo nevedeli co s nou
@ewca Nakydať na očkovanie a lekárov je veľmi jednoduché, hlavne ked sa používaju kdejaké neoverené a neoveritelné informácie, ale liečiť ochorenia to už nedokážu a ani zodpovednosť za nezmysly, ktoré tu uverejnuju niesť nechcu. Veľa ľudí im uverilo, treba len dúfať,že nebudu sklamaní, že ich deti nebudu mať žiadne civilizačné ochorenia a ubrania sa aj infekčným proti, ktorým nie su zaočkované.Pozri si na ich stránke, koľko preparátov ponúkaju a ani nemaju uvedené, čo všetko obsahuju a to je v poriadku?
@ewca ja ti poslem stranky, ktore mam ja overene
http://www.oleje-esencialni.cz/
http://zappertechnology.sk/index.php?option=com...
http://www.diacom-trnava.sk/
http://www.akasaezoterika.sk/titulka/terapie-a-...
nech sa paci...toto su vsetko veci, ktore som vyskusala, pomohli mne a nielen mne ale aj vela inym ludom, ktorych osobne poznam, ktorym klasicka medicina nepomohla
@adsumus ty nie si normalna...ty vobec citas co ti tu ludia pisu? a ja? zopakujes mi ktore ockovania moja dcera ma aktore nie? preklikaj si aj ostatne stranky, nie len prvu... precitaj si nieco o zappry a diacome a knihu o ktorej som pisala a potom tu pis tieto tvoje koniny...koncim, lebo az mi z teba tlak stupol akym chujovinam veris...aaaach, pomooooc....
@adsumus precitaj si na co ten bubon sluzi potom si rob prdel z ludi...to nie je moj obchod... odporucam precitat biokvant, telove sviecky, a rekonektivnu terapiu, vratane totalnej ocisty tela, aj ked pochybujem ze ty tito veci vo svojej neskutocnej obmedzenosti na farmaciu a zdravotnictvo pochopis
Vážená vedecká antivakcinistická obec. Dajme tomu, žeby ste ma svojimi nadávkami, urážaním, nepodloženými argumentami o škodlivosti očkovania presvedčili a ja by som svoje dieťa očkovať nedala a to dieťa by mi ochorelo na obrnu, záškrt, osýpky s prisruženými ochoreniami ako je zápal pľuc, mozgu atd. čo by ste mi odporučili ako mám postupovať dalej?
@adsumus v dnesnej dobe aby tvoje dieta ochorelo na vsteky tieto choroby, moznost ze nieco sa taketo stane je asi tak vysoka ako ze vyhrajes lotto 10 000 000€
jediny postup ked tvoje dieta dostane osypky alebo inu chorobu navstiv lekara!!!!
@adsumus Ja ti tu zagarantujem mojím životom a dám sa dobrovoľne zastreliť niektorou hlavnou vakcinacistkou, že sa ti tie choroby nepodarí dostať ani keby si chcela, totižto prídu ešte daleko horšie a ľudia budú už vedieť že musia vynaliezať úplne iné metódy ochrany zdravia ako je očkovanie, takže ty sa uberaj týmto smerom, lebo šíriš zbytočné bludy na ktorých sa normálne ženy len smejú.
Ak nevieš zem sa točí a život je zmena a pohyb, ty jednoducho nechceš len prijať že OČKOVANIU ODZVONILI a prichádza úplne iná éra v životoch ľudí.
Ak budeš ustavične prešľapovať na jednom miesta budeš čoraz viac terčom výsmechu, pretože aj veda ide dopredu aj vynálezy ale ty blokuješ životnú energiu okolo seba svojou zadubenosťou a tým že sa nevzdelávaš a celý deň sedíš za počítačom život ti uniká medzi prstami.
Veď sa už zobuď už je jar je ťa škoda ako je škoda každého mladého človeka ktorého manipulujú určití ľudia len ku svojmu zisku.
Obleč sa a choď do nemocnice robiť dobrovoľníčku, potom príď porozprávať aký máš na to názor a komu by bolo treba pomôcť, veď ty nevieš čo sa vonku deje, ty si sa zadebnila vo svojom vnútri a uväznila si sa sama.
To čo tu prezentuješ nie sú vôbec tvoje vlastné myšlienky ktoré by vyplývali z tvojej životnej skúsenosti.
Alebo choď pomáhať do osád zlepšiť hygienu tým ľuďom, alebo do ústavov, detských domovov aby si mala pocit že si užitočná.
Alebo navštív psychiatričku, psychologičku, nech ti pomôžu .
Ja som robila na všetkých týchto miestach , na detskej onkológii umierali detičky za ktorými nemal ani kto prísť počas celej doby.
Moje dcéra sa tam starala okrem svojho dieťaťa aj o druhé dievčatko, ktoré tam bolo bez rodičov a v samote umieralo na neuroblastóm, to je u mňa žena a človek, hlboko sa pred takými matkami klaniam ..........................
Tebe totižto vôbec nejde o očkovanie, ale ty voláš o pomoc ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@adsumus este raz odporucam precitat si princip liecby diacomov alebo ravo zapperom a tam mas odpoved na tvoju otazku, co ked dieta aleb dospely ochorie.... keby si aspon bola ochotna si precitat studie tychto pristrojov, tak uz davno by si prestala tieto svoje komentare pisat a hanbla by si sa niekde v kute, ze si tak vehementne presadzovala nieco, co nie je 100%ne
@adsumus ponukla som ti dve konkretne...vidim, ze ty nemas ani len zaujem studovat alternativne metody a tak vehementne ohajujes nieco co studoval niekto iny...to tiez o niecom svedci... princim ravo zapperu a diacomu je v tom, ze oba vysielaju elektromagneticke vlnenie konretnej frekvencie... kazdy organizmus na zemi, od virusov bakterii, plesni alebo parazitov ako takych (myslim cervy ako mrle, hlisty, pasomnice a ine... odporucam nastudovat parazitologiu) ako aj vsetky zvierata, rastliny, ludia, dokonca jednotlive organy vysielaju do svojho okolia elektromagneticke vlnenie charakteristickych frekvencii...na zaklade toho vies urcit, co v tvojom organizme sposobuje problemy... vsetky zive organizmy a organy su citlive na niektore konkretne frekvencie (dokazu ich tie frekvencie zabit)... a tieto dva pristroje vedia vyslat do tela prave tieto frekvencie a tym zabiju co v tele nema byt... to je naozaj len v skratke... ale su to metody, ktore su roky vedecky, lekarmi skumane, pristroje su roky vyvijane a certifikovane.... v kombinacii s upravou stravy a spravnymi preparatmi, prevazne bylinnymi ako je zazvor, kurkuma, klinceky a ine co su prirodne antiparazitika ma terapia fantasticke ucinky....

@sirinka amen