Strach z očkovania proti COVID
Ahojte baby, v poslednej dobe čítam správy len o náhlych úmrtiach a všetko sa pripisuje vakcinácii proti Covidu. Otvorím FB a tam len: náhle úmrtie. Otvorím komentáre, a zase len diskusie a hádky o tom, že za to môže očkovanie. Ja som sa dala 2x zaočkovať a fakt mám z toho obrovské obavy, lebo čo ak? Mám z toho až depresie a prepadne ma veľká úzkosť keď to čítam a popritom viem, že som sama očkovaná. Aký máte na to názor vy?
@anonym_fe630f ty sleduješ zahraničné médiá, koľko lekárov sa proti tomu ohradilo.. ?? Sami lekári aj výskumy uvádzajú, že sa zvýšil počet srdcových ochorení, mozgovej mŕtvice, úzkostí, depresií... u mladých zdravých ľudí čo pred očkovaním nemali žiadne zdravotné problémy, hovorí sa o tom verejne... Tie tvoje vedecké články, podplatení a zastrašovaní výskumníci musia uvádzať výsledky čo im Big Pharma nariadi.
Skoro všetky lieky majú hrozivé vedľajšie účinky (s tým snáď súhlasíš uvádzané na letákoch) a je na každom z nás či ich budeme užívať , alebo nie. K očkovaniu Covid 19 boli ľudia doslova donútení. Ľudia sa zdravo stravujú, cvičia, starajú sa o zdravie a nakoniec im niekto pichne do tela svinstvo čo im zničí zdravie, život.
Pozri si výskum lekárky pred a po vakcinácii pacientov
všetky podobné videá sú na YT mazané.
Tacker Carlson má debaty s lekármi, výskumníkmi " whistleblowers "... ako podvodne prebiehajú " krátke výskumy " Big Pharmy, aby sa nič nezistilo a mohli tie svinstvá predávať a zarábať na chorých ľuďoch spôsobenými liekmi, vakcínami...
@anonym_8f0a12 prosím ta keď si tak strašne vzdelaná ohľadom očkovania skus nám sem dat prosím relevantnu štúdiu spolu s vyjadreniami recenzentov štúdie, a prosím nech je aspoň 10x citovana nech sa naozaj bavíme o relevancii, a nie sem dávať dáke pofiderne videjko dakeho farmára.
Keď máš pravdu určite dokážeš takých relevantných štúdií nájsť desiatky.
Predpokladám ze si v živote žiadnu relevantnu štúdiu ani nevidela nie to prečítala nehovoriac o schopnosti posúdiť jej relevanciu.
@anonym_8f0a12 prosím ta keď si tak strašne vzdelaná ohľadom očkovania skus nám sem dat prosím relevantnu štúdiu spolu s vyjadreniami recenzentov štúdie, a prosím nech je aspoň 10x citovana nech sa naozaj bavíme o relevancii, a nie sem dávať dáke pofiderne videjko dakeho farmára.
Predpokladám ze si v živote žiadnu relevantnu štúdiu ani nevidela nie to prečítala nehovoriac o schopnosti posúdiť jej relevanciu.
@misanthropicdann toto su nasledky, co k tomu povieš? https://www.facebook.com/share/17nD3NKxBo/
@misanthropicdann toto su nasledky, co k tomu povieš? https://www.facebook.com/share/17nD3NKxBo/
@arek00 snáď vieš,že bohužiaľ sú reakcie. Presne také ako na lieky. Toto je krásne obohacovanie sa a hranie na city.
@anonym_29e6f9 ziadna hra, toto je realita.
@arek00 ja som myslela tu knihu a zbieranie peňazí. Škaredé reakcie sú aj na lieky, len o nich by s momentalnou hmlou neviete.
@lalinka328 ludia zomierali aj pred tym len kazde umrtienebolo.na FB a soc.sietach. na 2.strane osobne som poznala 2 ludi ktori 1 den boli zaockovani a na druhy zomreli. 1 muz a 1 zena. Do 40 rokov. Nahoda? Nech si kazdy spravi zaver sam. Moj muz skoncil po3.davke.na urgente. A odvtedy to s nim ide z kopca. Uz aj lutuje
rozumiem, že to, čo prežívate, je ochromujúce....to, čo opisujete, nie je len „strach z vakcíny“, ale klasická psychologická slučka spätnej neistoty kombinovaná s nástrahami digitálneho prostredia...váš mozog sa snaží vyriešiť hádanku, ktorá nemá v tejto chvíli riešenie, pretože minulosť (fakt, že ste zaočkovaná) už nezmeníte...tým, že opakovane vyhľadávate správy o úmrtiach a čítate toxické diskusie, si podvedome potvrdzujete svoj najhorší scenár...je to mechanizmus, ktorým sa vaša úzkosť snaží získať kontrolu: ak budem o tom vedieť všetko, možno ma to neprekvapí....výsledkom je však presný opak...váš nervový systém je v permanentnom stave ohrozenia, hoci vaše telo v tejto sekunde pravdepodobne funguje úplne normálne....váš mozog je momentálne chytený v slučke hľadania hrozby a potvrdzovania obavy.....to sa volá potvrdzovacie skreslenie a funguje veľmi silno najmä v témach, ktoré sa dotýkajú prežitia....algoritmus sociálnych sietí nie je lekár ani vedec...je to stroj na pozornosť, ktorý vám servíruje presne to, na čo klikáte....ak klikáte na strach, dostanete horor....momentálne dobrovoľne konzumujete mentálny jed a čudujete sa, že je vám zle....prestaňte hľadať „pravdu“ v komentároch pod náhodnými príspevkami....vaša úzkosť nie je spôsobená vakcínou, ale tým, ako zaobchádzate so svojou pozornosťou....ak chcete naozaj vedieť, ako na tom ste, choďte na preventívnu prehliadku, dajte si urobiť krvný obraz a poraďte sa s odborníkom z mäsa a kostí....to je realita. Všetko ostatné je len šum, ktorý vám kradne životnú energiu....uvedomte si, že chronický stres a úzkosť, ktoré si týmito správami vyvolávate, majú na vaše zdravie a srdce oveľa merateľnejší negatívny vplyv než akákoľvek látka, ktorú ste prijali pred rokmi....čo presne získavate tým, že každé ráno odovzdávate kľúče od svojho duševného pokoja anonymným ľuďom v internetových diskusiách? ...dajte si 30-dňový informačný pôst od tejto témy....nie navždy, 30 dní...odhlásiť skupiny. Skryť kľúčové slová....nečítať komentáre....vaše telo potrebuje bezpečie, nie ďalšie „čo ak“....a druhá vec.... namiesto googlenia sledujte svoje telo: spíte? máte energiu? fungujete normálne? ...realita vášho tela je oveľa presnejší zdroj než komentáre na fb...často sa pod úzkosťou neskrýva vakcína...skrýva sa potreba mať istotu vo svete, kde istota neexistuje...a svet neistý je ...
rozumiem, že to, čo prežívate, je ochromujúce....to, čo opisujete, nie je len „strach z vakcíny“, ale klasická psychologická slučka spätnej neistoty kombinovaná s nástrahami digitálneho prostredia...váš mozog sa snaží vyriešiť hádanku, ktorá nemá v tejto chvíli riešenie, pretože minulosť (fakt, že ste zaočkovaná) už nezmeníte...tým, že opakovane vyhľadávate správy o úmrtiach a čítate toxické diskusie, si podvedome potvrdzujete svoj najhorší scenár...je to mechanizmus, ktorým sa vaša úzkosť snaží získať kontrolu: ak budem o tom vedieť všetko, možno ma to neprekvapí....výsledkom je však presný opak...váš nervový systém je v permanentnom stave ohrozenia, hoci vaše telo v tejto sekunde pravdepodobne funguje úplne normálne....váš mozog je momentálne chytený v slučke hľadania hrozby a potvrdzovania obavy.....to sa volá potvrdzovacie skreslenie a funguje veľmi silno najmä v témach, ktoré sa dotýkajú prežitia....algoritmus sociálnych sietí nie je lekár ani vedec...je to stroj na pozornosť, ktorý vám servíruje presne to, na čo klikáte....ak klikáte na strach, dostanete horor....momentálne dobrovoľne konzumujete mentálny jed a čudujete sa, že je vám zle....prestaňte hľadať „pravdu“ v komentároch pod náhodnými príspevkami....vaša úzkosť nie je spôsobená vakcínou, ale tým, ako zaobchádzate so svojou pozornosťou....ak chcete naozaj vedieť, ako na tom ste, choďte na preventívnu prehliadku, dajte si urobiť krvný obraz a poraďte sa s odborníkom z mäsa a kostí....to je realita. Všetko ostatné je len šum, ktorý vám kradne životnú energiu....uvedomte si, že chronický stres a úzkosť, ktoré si týmito správami vyvolávate, majú na vaše zdravie a srdce oveľa merateľnejší negatívny vplyv než akákoľvek látka, ktorú ste prijali pred rokmi....čo presne získavate tým, že každé ráno odovzdávate kľúče od svojho duševného pokoja anonymným ľuďom v internetových diskusiách? ...dajte si 30-dňový informačný pôst od tejto témy....nie navždy, 30 dní...odhlásiť skupiny. Skryť kľúčové slová....nečítať komentáre....vaše telo potrebuje bezpečie, nie ďalšie „čo ak“....a druhá vec.... namiesto googlenia sledujte svoje telo: spíte? máte energiu? fungujete normálne? ...realita vášho tela je oveľa presnejší zdroj než komentáre na fb...často sa pod úzkosťou neskrýva vakcína...skrýva sa potreba mať istotu vo svete, kde istota neexistuje...a svet neistý je ...
@bjnr moc to komplikujes, ja to zhrniem a skratim. Nedali sme sa nie z obavy, ze to moze uskodit, ale preto, ze sme to jednoducho nechceli a bodka. Ten tlak len umocnoval nase pevne rozhodnutie ze robime dobre.
@arek00 ja som myslela tu knihu a zbieranie peňazí. Škaredé reakcie sú aj na lieky, len o nich by s momentalnou hmlou neviete.
@anonym_29e6f9 lieky ťa nikto nenúti užívať, na rozdiel ako to bolo u povinného očkovania covidu19.
@anonym_29e6f9 lieky ťa nikto nenúti užívať, na rozdiel ako to bolo u povinného očkovania covidu19.
@anonym_8f0a12 ani očkovať vás nikto nenútil,veď ich je mnoho neočkovaných. Lieky,ta nenutia brat,je pravda,ale ak je človek chorý, nemá na výber a až po požití zistí,čo to s človekom urobí. A to som ten lepší prípad.
@anonym_8f0a12 ani očkovať vás nikto nenútil,veď ich je mnoho neočkovaných. Lieky,ta nenutia brat,je pravda,ale ak je človek chorý, nemá na výber a až po požití zistí,čo to s človekom urobí. A to som ten lepší prípad.
@anonym_29e6f9 naozaj? Bez očkovania sme nemohli chodiť do práce... a mnohí ľudia nemali na výber.
@anonym_29e6f9 naozaj? Bez očkovania sme nemohli chodiť do práce... a mnohí ľudia nemali na výber.
@anonym_8f0a12 moja šéfka nebola ockovana,chodila na testy, pritom bola ona tá, ktorá v prvých dňoch chodila v rukaviciach s rúškom a ja neviem s čím. Časom sa z nej stalo dezole a verila tomu,že keď ona neockovana bude sedieť s ockovanymi (pfizer) tak jej zmenia dna. Bola to zaujímavá doba.
@anonym_8f0a12 do akej práce si nemohol chodiť bez očkovania?
@bjnr Antivaxerom, plochozemcom a jednoduchším môžeš argumentovať čímkoľvek, ich nepresvedčíš, lebo sú od prírody, prepytujem, hlúpi a obmedzení. Ich mozog je nastavený na jednoduché pravdy a riešenia. Ja tu tiež vypisujem dlhšie príspevky, ale koničkárky ich nečítajú. Je rýchla doba, niet času na siahodlhé úvahy. Ale mám radosť, že všetci na Slovensku sa nezbláznili. Si dobrá.
@anonym_29e6f9 https://www.facebook.com/share/r/1DmvnqJ9Cz/
Slovenska republika, ako obchodny zastupca firmy Pfitzer sa vzdala zodpovednosti za vsetky poskodenia na zdravi sposobene vakcinaciou. A nie, nemozeme to zlahcovat, lebo toto co sa udialo, je hodne globalnych trestnych stihani najtvrdsieho postihu. Ak je to to ozaj neskodne, tak preco tato jedna kvapka, tento pan...tvori aj s inymy more poskodenych ludi ktorym niet pomoci.
@anonym_29e6f9 https://www.facebook.com/share/r/1DmvnqJ9Cz/
Slovenska republika, ako obchodny zastupca firmy Pfitzer sa vzdala zodpovednosti za vsetky poskodenia na zdravi sposobene vakcinaciou. A nie, nemozeme to zlahcovat, lebo toto co sa udialo, je hodne globalnych trestnych stihani najtvrdsieho postihu. Ak je to to ozaj neskodne, tak preco tato jedna kvapka, tento pan...tvori aj s inymy more poskodenych ludi ktorym niet pomoci.
@arek00 asi vieš,že tu stále podsuvaš toto individuum.
@arek00 asi vieš,že tu stále podsuvaš toto individuum.
@anonym_29e6f9 je to pán a nie individum. Predpokladam, ze ti jeho pribeh nie je prijemny a zatvaras oci. Ale zial, takychto ludi su na Slovensku mnozstva. Len sa to uspesne zlahcuje. A tyka sa to tejto temy...mRNA vakciny. Clovek ukaze konkretny pripad a vy aj tak zosmiesnujete a ignorujete popripade poviete, jeho chyba...a najhorsie je povedat, ze ano, su aj taketo pripady a ma to vedlajsie ucinky. Vy si neuvedomujete, ze to bola loteria a keby ta vakcina co dostal ten pan, bola urceba tebe, alebo tvoje reagovalo tak isto a si na tom rovnako po vakcine ako ten pan. Hovorila by si inak....
Ja napíšem len toľko k tomu....za posledný rok zomreli v mojom blízkom okolí 4 ľudia 42-43 roční na rakovinu. A to tak, že od zistenia rakoviny, boli do 4 mesiacov mrtvi. Všetci očkovaní.
Ano rakovina u mladých tu bola aj pred očkovaním isté. Ale nie v takejto miere.
O porazkach, infaktorktoch a epilepsiach ktoré za posledné 3 roky vzrástli neskutočným temtom u ľudí z môjho okolia ani písať nebudem.
Samozrejme že očkovaní budú namietať že to nieje z toho, ja sa vám ani nečudujem, tiež by som sa snažila myslieť pozitívne.
V rokoch 2020 a 2021 mi po vakcine do troch mesiacov zomrelo minimalne 5 kamaratov 40+ na infakrty. Nehovorim o znamych, co su vakcinou poskodeny....tak isto poznam pripady ockovanych, co nasledne u nich prepukla zavazna rakovina. Ale ano, napomaha tomu aj stres, zavist, zlost, nespokojnost, zla strava, malo spanku, sicialny digitalny smog, zly zivotny styl a aj vakcina ma na tom podiel. Nehadzem to vsetko na vakcinu, ale co som spomenul...ma priamu suvislost s vakcinou.
Vler, USA :
Opakujem, už to viackrát nebudem opakovať, toto je zaujímavý pohľad od Vler z USA, pracuje tam v zdrarvotníctve:
Rozhodne aj v USA boli dva tabory; ale tym ze pracujem v zdravotnictve, som obklopena ludmi ktori vo velkej vacsine boli a su ZA vakcinu. Ale nasli sa aj taki zdravotnici ktori, po tom ako zdrav. zamestnavatel urobil vakcinu podmienkou pokracovania prac pomeru, sa radsej nechali vyhodit ako by si ju dali pichnut. Ina cast odporcov vakciny si stratu prace nemohla dovolit takze sa chtiac nechtiac dala zaockovat.
Neskor uz tato vakcine nebola povinna a ostala povinna len chripkova.
29. jan 2026
@vler
@dora281 haha, nahodne som sa tu zazrela. Rozhodne aj v USA boli dva tabory; ale tym ze pracujem v zdravotnictve, som obklopena ludmi ktori vo velkej vacsine boli a su ZA vakcinu. Ale nasli sa aj taki zdravotnici ktori, po tom ako zdrav. zamestnavatel urobil vakcinu podmienkou pokracovania prac pomeru, sa radsej nechali vyhodit ako by si ju dali pichnut. Ina cast odporcov vakciny si stratu prace nemohla dovolit takze sa chtiac nechtiac dala zaockovat.
Neskor uz tato vakcine nebola povinna a ostala povinna len chripkova.
@vler este jedna vec: v r 2020 som pracovala na ortopedii-teda jednom z najprestiznejsich odvetvi mediciny, kde su aj ultra vysoke platy a teda sa tam hlasia ti najlepsi a najmudrejsi. Vsetci nasi lekari, v momente kedy bola vakcina dostupna, sa ihned sli zaockovat.
V rokoch 2020 a 2021 mi po vakcine do troch mesiacov zomrelo minimalne 5 kamaratov 40+ na infakrty. Nehovorim o znamych, co su vakcinou poskodeny....tak isto poznam pripady ockovanych, co nasledne u nich prepukla zavazna rakovina. Ale ano, napomaha tomu aj stres, zavist, zlost, nespokojnost, zla strava, malo spanku, sicialny digitalny smog, zly zivotny styl a aj vakcina ma na tom podiel. Nehadzem to vsetko na vakcinu, ale co som spomenul...ma priamu suvislost s vakcinou.
@arek00 Ja by som sa ťa chcel slušne opýtať, neber to osobne, útočne, ironicky, bez akýchkoľvek vedľajších podtónov. Aké máš dosiahnuté vzdelanie? Neviem, či mi odpovieš, že mňa do toho nič nie je, ale skúsil som. Pekný bezvakcínový deň.
@arek00 mňa len fascinujúce,že práve vám antivaxerom zomierali práve očkovaní kamoši. Toto pre mňa normálne záhada. Ja mám alergie na lieky, aké? Ani srnka netuší, vekom je ich viac a viac,ak by som to chcela zistiť,musela by som ísť do nemocnice a hrať sa na laboratornu myšku. Ešte taká menšia poznámka, alergie sa vyskytli ešte pred očkovaním 😉. Osobne by som na očkovanie nešla, nakoľko sa už dávno pred tým vravelo,že je to chrípkového typu a ja nemávam chrípku. Som tím angína, nemala.som chuť sa s niekým hádať. Vy aspoň budete mať ďalších 100rokov hovoriť o tom,že ak niekto zomrie je to kvôli očkovaniu. Očkovanie však môže reakciou povytiahnut chorobu, ktorá v nás drieme.
Ešte taká mini poznámocka v 2020 sa začalo očkovať až na konci decembra, tak to si mal veľmi šikovných kamošov,keď sa už trepali na očkovanie
@lalinka328 Za mlada nás postavili v triede ZŚ do šoru a pichali a vakcínovali nás ako na bežiacom páse. Nikto nič neriešil, antivaxeri neexistovali. Demokracia priniesla viac papuľujúcich ľudí, ktorým sa toto páči, tamto už nie, každý si otvára chlebáreň, veď hlas ľudu, hlas boží.
Za mňa :
Mám 76 rokov, proti chrípke sa dávam pravidelne každý rok očkovať. Proti kovidu som bol očkovaný doteraz 7x:
29.3.2021 1.dávka
26.4.2021 2. dávka
9.11.2021 3. dávka
9.11.2022 4. dávka
5.12.2023 5.dávka
20.11.2024 1. dávka
06.10.2025 1.dávka
Vraj, ak chceš pobaviť pánaboha, oboznám ho so svojími plánmi.
Ja už tých plánov veľa nemám, vdačím za každý deň. Nechcem Najvyššieho
dráždiť, ani sa rúhať, ani provokovať, ale chválabohu, ešte ma tu nechal žiť. Zatiaľ.
Vo fakultnej nemocnici v KE mi 6.10.25 pichli naraz 2 vakcíny. Proti chrípke aj proti kovidu. Každú do inej ruky. Prvýkrát som si za tie roky všimol, že na mieste vpichu sa mi na druhý deň oblavili modriny na pokožke cca na 10 x 5 cm. Ale iba na pravej ruke. Ale po ktorej vakcíne sa objavili, to už neviem. Modriny zmizli po cca 2 týždňoch. Inak iné vedľajšie účinky som nepobadal. Takže tak. Pekný deň.
@lalinka328 Za mlada nás postavili v triede ZŚ do šoru a pichali a vakcínovali nás ako na bežiacom páse. Nikto nič neriešil, antivaxeri neexistovali. Demokracia priniesla viac papuľujúcich ľudí, ktorým sa toto páči, tamto už nie, každý si otvára chlebáreň, veď hlas ľudu, hlas boží.
Za mňa :
Mám 76 rokov, proti chrípke sa dávam pravidelne každý rok očkovať. Proti kovidu som bol očkovaný doteraz 7x:
29.3.2021 1.dávka
26.4.2021 2. dávka
9.11.2021 3. dávka
9.11.2022 4. dávka
5.12.2023 5.dávka
20.11.2024 1. dávka
06.10.2025 1.dávka
Vraj, ak chceš pobaviť pánaboha, oboznám ho so svojími plánmi.
Ja už tých plánov veľa nemám, vdačím za každý deň. Nechcem Najvyššieho
dráždiť, ani sa rúhať, ani provokovať, ale chválabohu, ešte ma tu nechal žiť. Zatiaľ.
Vo fakultnej nemocnici v KE mi 6.10.25 pichli naraz 2 vakcíny. Proti chrípke aj proti kovidu. Každú do inej ruky. Prvýkrát som si za tie roky všimol, že na mieste vpichu sa mi na druhý deň oblavili modriny na pokožke cca na 10 x 5 cm. Ale iba na pravej ruke. Ale po ktorej vakcíne sa objavili, to už neviem. Modriny zmizli po cca 2 týždňoch. Inak iné vedľajšie účinky som nepobadal. Takže tak. Pekný deň.
@anonym_29e6f9 @dora281 .... prosím vás, aj máte nejaké potvrdené informácie o následkoch očkovania vo svete? Pozreli ste si videá vyššie, je veľa podcastov, kde to lekári preberajú, dokonca nútili gynekológov očkovať tehotné ženy, dokedy chcete predtým zatvárať oči ?? Preberajú to lekári v senáte USA, že to nenávratne poškodilo mnohým ľuďom zdravie a veľa ich zomrelo následkom očkovania, boli robené pitvy, ktoré to potvrdili. Všade vo svete sa o tom otvorene diskutuje, len u nás nie a udivuje ma, že sa ešte nájdu ľudia ako vy ktorí to obhajujú. Že vy nemáte žiadne následky neznamená, že to nepoškodilo alebo nezabilo iných ľudí.
@dora281 počas socializmu tu nemala veľký vplyv Big Pharma a deti po očkovaní nemali trvalé následky vo veľkých počtoch ako dnes. Pekný deň.

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC12095670/