Strach z očkovania proti COVID
Ahojte baby, v poslednej dobe čítam správy len o náhlych úmrtiach a všetko sa pripisuje vakcinácii proti Covidu. Otvorím FB a tam len: náhle úmrtie. Otvorím komentáre, a zase len diskusie a hádky o tom, že za to môže očkovanie. Ja som sa dala 2x zaočkovať a fakt mám z toho obrovské obavy, lebo čo ak? Mám z toho až depresie a prepadne ma veľká úzkosť keď to čítam a popritom viem, že som sama očkovaná. Aký máte na to názor vy?
@lalinka328 lebo to otvaras, vies teraz si at nasiel algoritmus a hadze ti taketo spravy, daj to ignorovat, neotvaraj a uvidis, zacnu sa ti uplne ine spravy ukazovat.. :DDD
aktualne sa ani ockvoat davat nemusis, na co aj? tak na co sa tym stresovat??? poznam ludi co boli aj 3-4x zaockvoani, rizikovi, 70tnici a nic im nie je...
@lalinka328 Kto pise o tych nahlych umrtiach? Odbornici, alebo kadejaki Janovia z Hornej Dolnej? Lebo ja vidim iny trend - vsetky nove casy a plusky od zavedenia ockovani pisu o uplne vsetkych nahlych umrtiach na svete, ktore su uplne mimo temu, tam zomrel 21-rocny futbalista v nejakej brazilskej dedine, hentam zase nejaka 25-rocna mamicka v Anglicku, naschval neuvedu pricinu, co byva u mladych ludi casto vrodena (podotykam vrodena, nie "naockovana") srdcova vada, ktora je cely zivot uplne asymptomaticka, az kym telo nema nejaky zavazny stres, ako napriklad vysoky sportovy vykon, alebo porod. Mladi ludia na taketo raritne ochorenia zomierali vzdy, aj pred vakcinou, len vtedy o tom nealo zmysel pisat. Preco to robia? Pretoze to presne takito komentuju, zdielaju, pripisuju vakcinam, a to je pre online media sledovanost, reklamy, zisk.
Ak sa clovek pozrie na data (https://www.cidrap.umn.edu/covid-19/mrna-covid-....) tak zisti, ze celkova umrtnost (na vsetky zdravotne priciny) po zavedeni vakcin na COVID klesla az o 25%, a umrtnost na tazky priebeh covidu klesla o 75%.
Takze tam mas odpoved. Vobec sa neboj. Ja som zaockovana 3x a som tu, a parkrat som mala odvtedy covid, a bola to taka slabucka nadcha. Kludne sa pojdem dat zaockovat aj 4x.
Nik z Vas, tu nespomenul jednu vec. Ze to co sa dialo pocas covidu, bola skuska na ostro. To co sa chysta, bude mat spojitost s dobou covidovou. Veci, co sa realizovali za oponou nik z vas nevidel. Vlady dostali za ulohu pocas covidu, upravit/opravit/vytvorit zakony proti ludom, aby bolo to, co pride podporene zakonom a nebolo to formou vyhlasok/odporucani. Pred rokom 2020 boli v EU pandemicke cvicenia, kde bolo sucastou aj slovensko. Napriklad spomeniem cvicenie modra orchydea... vsetko to bol vydareny experiment za ucelom skoreho spustenia NWO, na ktorom sa neustale pracuje.
A teraz k vakcine. Podmienkou zavedenia mRNA vakciny, na ktoru prejdu vsetky vakciny v skorej buducnosti...bolo nutné vykonat testovanie na velkom pocte ludi, co bolo to celosvetove ockovanie. Jednoducho z ludi spravili pokusne objekty (vakcina nemala ukoncene klinicke testovania) čo aj sam Krčmery potvrdil jeho legendarnym vyrokom "čo vakcina sposobuje, uvidime až za 5 rokov od jej aplikacie). Ta vakcina by inak nepresla a musela byt demonizovana akakolvek ina uspesna liecba (ivermectin)... preto naň tak útočili, nik nemohol uznat ze ucinkuje, lebo v tom pripade by nemohlo byt podienecne aplikovanie vakciny. mRNA nie je nova technolocia... pozname ju od 80 rokov, ale prvy krat v zivote sa globalne pouzila hala bala do vsetkych.
Je velka skoda, ze to ludi rozdelilo a postavilo proti sebe. Covid ludi nerozdelil... on len poukazal, ako je spolocnost rozdelena uz davno a ukazal to takto verejne.
Ja viem o suvislostiach o covide s tym co este len pride a poviem Vam, že pride ovela horsia doba, ako bola doba covidova.
@arek00 aký problém?
tí ľudia čo vedeli o spiknutí si zohnali ivermectin a boli zachránený mohli sa ním liečiť a my ostatný sme stáli v rade na očkovanie, alebo sa triasli doma
Aký má byť výsledok toho celosvetového spiknutia politikov ktorý sa nenávidia a nevedia si prísť na meno no záhadne sa zhodli v tejto jednej veci a ťahali spolu za jeden povraz?
Čo s tými elitami ktorý vtedy vládli a teraz už nevládnu ako sa o nich postarajú aktuálne vládnuci?
A čo bohaté elity ktoré museli sedieť doma na zadku, nemohli si užívať svoje bohatstvo, lebo všetka zábava bola zavretá, nemohli cestovať na dovolenky s nimi sa ako počítalo v tomto svetovom spiknutí?
@dora281 Takže vieš ako to funguje! Asi si len zabudla. Ale ja viem, TO BY NEUROBILI! Ibaže urobili, robia a bohužiaľ aj budú robiť!!!
@anka2015 Ja som na nič nezabudol, ty si zarytá antivaxerka a máš svoju pravdu. Ja sa očkovať dávam pravidelne proti chrípke aj kovidu. Nemám záujem sa dusiť niekde na chodbe preplnenej nemocnice po "humánnej" triáži a skapať bez pomoci. Ešte by som rád trošku požil.
@lalinka328 A akou vakcínou si očkovana? Ja má 2x Sputnik a 1x Sinopharm (dostal som v Maďarsku) a chvála Bohu to nemalo na mňa zatiaľ žiaden negatívny účinok.
@pr85 a pozitívny? Nemal si covid?
@hiro A presne takto sa vytvárajú hoaxy... Narážala som na to, ako sa robili "štatistiky" počas Covidu... Síce zomrel pri autonehode, ale test bol pozitívny, tak ho šup do kolónky "zomrel na Covid" a na druhej strane - mladý chlap zomrie na masívne krvácanie do mozgu v noci po očkovaní... ale to určite nemá s očkovaním nič spoločné!!! Inak nám na VŠ na prevej prednáške k štatistike profesor vysvetlil, že "štatistika je veda, ako k výsledku, ktorý potrebuješ dorobíš vzorce, aby to vyzeralo hodnoverne" - takže asi tak!
@anka2015 To na aku výšku si chodila? A čo to bol za profesor, čo vám vykladal také bludy? Príklad štatistiky: V troch bytoch bývajú obyvatelia nasledovne. 1. byt 4 obyvatelia, , 2.byt 2 obyvatelia a tretí byt 3 obyvatelia. Spolu 9 obyvateľov na tri byty. Štatistický bývaju v jednom byte koľkí obyvatelia? 9 obyvateľov : 3 byty = 3 obyvatelia na jeden byt. Aký vzorec som tu musel vymyslieť, aby som dospol k štatistickému údaju 3 obyvatelia na jeden byt? Vymýšľaš si, tak ako tvoj profesor. To Vám nehovorila upratovačka utierajúca tabuľu od kriedy pred hodinou?
@anka2015 Ja som na nič nezabudol, ty si zarytá antivaxerka a máš svoju pravdu. Ja sa očkovať dávam pravidelne proti chrípke aj kovidu. Nemám záujem sa dusiť niekde na chodbe preplnenej nemocnice po "humánnej" triáži a skapať bez pomoci. Ešte by som rád trošku požil.
@dora281 Máš pravdu, nie som očkovaná, teda proti Covidu a ani proti chrípke. Je to moje rozhodnutie a neodsudzujem nikoho, kto sa zaočkovať dal. Naopak, odsudzujem tých, ktorí nútili iných očkovať sa vydieraním - áno vydieraním! Nie som zarytá antivaxerka, ale mala by to byť každého slobodná voľba, je to predsa moje telo a moje zdravie. Tiež mi vadí, že sa nikto nikoho pred očkovaním a nič nepýtal - zrazu neexistovali žiadne obmedzenia, žiadne anamnézy neboli potrebné... Proste tekutý zázrak!!!
@lalinka328 na záver: ja nepoznám nikoho zaočkovaného, kto nemal covid
@anka2015 To na aku výšku si chodila? A čo to bol za profesor, čo vám vykladal také bludy? Príklad štatistiky: V troch bytoch bývajú obyvatelia nasledovne. 1. byt 4 obyvatelia, , 2.byt 2 obyvatelia a tretí byt 3 obyvatelia. Spolu 9 obyvateľov na tri byty. Štatistický bývaju v jednom byte koľkí obyvatelia? 9 obyvateľov : 3 byty = 3 obyvatelia na jeden byt. Aký vzorec som tu musel vymyslieť, aby som dospol k štatistickému údaju 3 obyvatelia na jeden byt? Vymýšľaš si, tak ako tvoj profesor. To Vám nehovorila upratovačka utierajúca tabuľu od kriedy pred hodinou?
@dora281 Toto ale nie je štatistika - to je matematický výpočet aritmetického priemeru! Štatistika je niečo úplne iné.
@anonym_a5f88c môj muž nemal napr ...
@arek00 aký problém?
tí ľudia čo vedeli o spiknutí si zohnali ivermectin a boli zachránený mohli sa ním liečiť a my ostatný sme stáli v rade na očkovanie, alebo sa triasli doma
Aký má byť výsledok toho celosvetového spiknutia politikov ktorý sa nenávidia a nevedia si prísť na meno no záhadne sa zhodli v tejto jednej veci a ťahali spolu za jeden povraz?
Čo s tými elitami ktorý vtedy vládli a teraz už nevládnu ako sa o nich postarajú aktuálne vládnuci?
A čo bohaté elity ktoré museli sedieť doma na zadku, nemohli si užívať svoje bohatstvo, lebo všetka zábava bola zavretá, nemohli cestovať na dovolenky s nimi sa ako počítalo v tomto svetovom spiknutí?
@anonym_78dd41 ja len, ludia mimo eu normalne cestovali a kade tade. Niektore staty vydavali za 25e karticky o plnom ockovani pfizerom..😀😀🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@anonym_a5f88c môj muž nemal napr ...
@biba_18 a nemal alebo bol len bezpríznakový a ako zaočkovaný teda nemusel chodiť na testy a nevedel o tom??
@anka2015 Tak mi povedz, ako štatisticky určíš, koľko ľudí býva v jednom byte?
@dora281 Komu nie je rady, tomu nie je pomoci.... ale aby si mal dušu na mieste - tvoj výpočet je správny! To ale neznamená, že štatistika pracuje iba s matematikou! A čo volebné prieskumy? Tiež to volajú štatistika. A ako už bolo písané vyššie v niektorom z príspevkov, štatistický úrad pracuje s číslami, ktoré mu zašlú - a vieš ty, čo mu kto posiela? To nevie nikto - a presne toto sa volá ŠTATISTIKA!
@anka2015 Tak mi povedz, ako štatisticky určíš, koľko ľudí býva v jednom byte?
@dora281 Matematika ma jednu krasnu vlastnost, ze kazda rovnica sa da nastavit tak, aby mi vyhodila presne to, co chcem. To znamena, ze ak vezmem vsetky pripady na svete, ktore mali tazku reakciu na vakcinu (pretoze ziadne liecivo na svete nie je 100%-ne a o vsetkych vakcinach sa vie, ze maju mizive percento alergickych reakcii) a vyratam si pomer, vyjde mi 100% tazkych reakcii! Uplne super! Ked si ale vyratam priemer z celej zaockovanej populacie, vyjde mi nieco uplne ine, ale to sa nehodi do antivaxx propagandy, a preto to antivaxeri nerobia. Vola sa to aj cherrypickovanie dat.
A takto uz roky argumentuju odporcovia vakcin. Tu nema zmysel niekoho presviedcat.
@dora281 Toto ale nie je štatistika - to je matematický výpočet aritmetického priemeru! Štatistika je niečo úplne iné.
@anka2015 Štatistický priemer, známy aj ako aritmetický priemer, je jedna zo základných štatistických veličín, ktorá vyjadruje priemernú hodnotu súboru údajov. Vypočíta sa tak, že súčet všetkých hodnôt v súbore sa delí ich počtom.
@anonym_961187 Prepáč, ale asi si nedávala v škole pozor....
@anka2015 aha necham sa od teba pocut, nech sa paci. ty si co studovala? ano samozrejme ze mam respekt voci kazdemu ockovaniu, ale takisto nemozes 100 perc. tvrdit ze na vine umrti je prave ockovanie.
@dora281 Komu nie je rady, tomu nie je pomoci.... ale aby si mal dušu na mieste - tvoj výpočet je správny! To ale neznamená, že štatistika pracuje iba s matematikou! A čo volebné prieskumy? Tiež to volajú štatistika. A ako už bolo písané vyššie v niektorom z príspevkov, štatistický úrad pracuje s číslami, ktoré mu zašlú - a vieš ty, čo mu kto posiela? To nevie nikto - a presne toto sa volá ŠTATISTIKA!
@anka2015 este raz, ty PANI ANALYTICKA ty si mat fyz?
@anonym_961187 Ešte raz N I E!!! A ty pán anonym_961187 - to nemo ti dali k červenému diplomu? Hanbíme sa podpísať???
@anka2015 ty sa skryvaj za zemle :D
@anka2015 aha necham sa od teba pocut, nech sa paci. ty si co studovala? ano samozrejme ze mam respekt voci kazdemu ockovaniu, ale takisto nemozes 100 perc. tvrdit ze na vine umrti je prave ockovanie.
@anonym_961187 Nikto netvrdí, že na 100% za všetko môže očkovanie, skôr sa tu tvrdí, že na 100% za to očkovanie NEMôŽE
@anonym_961187 Nikto netvrdí, že na 100% za všetko môže očkovanie, skôr sa tu tvrdí, že na 100% za to očkovanie NEMôŽE
@anka2015 nikdy sa pravdu nedozvieme. a toto je uplne zbytocna tema
@anonym_78dd41 ja len, ludia mimo eu normalne cestovali a kade tade. Niektore staty vydavali za 25e karticky o plnom ockovani pfizerom..😀😀🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@vevesh na vstup do USA bolo jeden čas povinné mať očkovanie a ešte tam mávali aj povinnú karanténu po príchode
v Číne to bolo najprísnejšie tam uzatvárali do karantény celé bloky a štvrte ak sa vyskytol Covid a povinné pravidelné testovanie na uliciach
na vstup do obchodu si musela mať QR kód a samozrejme povinná karanténa po príchode do krajiny
Naozaj normálne svet nefungoval.
@anka2015 Štatistický priemer, známy aj ako aritmetický priemer, je jedna zo základných štatistických veličín, ktorá vyjadruje priemernú hodnotu súboru údajov. Vypočíta sa tak, že súčet všetkých hodnôt v súbore sa delí ich počtom.
@dora281 Áno, máš pravdu - aj toto sa volá štatistika. Tá štatistika, ktorou sa nás snažia ohurovať a ovplyvňovať však s touto matematickou má pramálo spoločné...
@lalinka328 pozri, ja Ti ako zarytý antivaxer navrhujem, aby si tieto veci začala úplne ignorovať. Vakcínu už zo svojho tela neodstrániš a takto sa len zbytočne stresuješ z niečoho, čo môže ale aj nemusí byť. Začni radšej s detoxom, zameraj sa na zdravý životný štýl a bude to lepšie. Kto vie, možno nakoniec prežiješ mňa nezaočkovanú 😃 jediné, čo si želám je, aby sa všetkým, čo ľudí vehementne presviedčali o účinnosti vakcín a volali po diskriminácii neočkovaných, to aspoň niekoľkonásobne vrátilo.
@qrstxyz a preco si zaryty? dalsia bio matka?
@anonym_961187 To sú čokoládové crincles, ale nevadí, ak ti nedali meno, nečudujem sa, že si nevieš vybaviť ani okuliare. Ja mám aspoň sušienkové....
@anka2015 mam okuliare ale asi ma moc nezaujima, co mas na profile a ked ti tak zalezi na detialoch si dalsia z tych Bio znienok co by najradsej behalo nahe po luke, maj krasny zivot papa
@anka2015 mam okuliare ale asi ma moc nezaujima, co mas na profile a ked ti tak zalezi na detialoch si dalsia z tych Bio znienok co by najradsej behalo nahe po luke, maj krasny zivot papa
oprava detailoch a zienok :D mam rychle ale nesikovne prsty, to asi z toho ockovania ze?

@anka2015 Alebo sa k očakávanému výsledku dostaneš použitím "bulharskej konštanty". Tou treba nevyhovujúci výsledok vynásobiť a si úspešne v cieli.
@dora281 Takže vieš ako to funguje! Asi si len zabudla. Ale ja viem, TO BY NEUROBILI! Ibaže urobili, robia a bohužiaľ aj budú robiť!!!