icon

Strach z očkovania proti COVID

lalinka328
Včera o 23:01

Ahojte baby, v poslednej dobe čítam správy len o náhlych úmrtiach a všetko sa pripisuje vakcinácii proti Covidu. Otvorím FB a tam len: náhle úmrtie. Otvorím komentáre, a zase len diskusie a hádky o tom, že za to môže očkovanie. Ja som sa dala 2x zaočkovať a fakt mám z toho obrovské obavy, lebo čo ak? Mám z toho až depresie a prepadne ma veľká úzkosť keď to čítam a popritom viem, že som sama očkovaná. Aký máte na to názor vy?

arek00
Dnes o 09:50
@lalinka328

@anonym_961187 priznám sa, že ani neviem čo som čakala. Moja chyba

@lalinka328 s toho si nič nerob... stale su ludia co sa budu vadit. K hlavnemu prispevku len tolko, že bolo podavane vraj aj placebo a nie mRNA. A dokonca.v pomere 80% placeba ku 20% mRNA. Je velmi vysoka pravdepodobnosť, že si dostala placebo a nie mRNA vakcínu. Tvrdia to lekari z rakuska čo sa tomu venuju. Takze hlavu hore....vsetko je v pohode ✌️💪

anonym_961187
Dnes o 09:50

anonym_5666f0
🙏 boze ochranuj nas pred takoutou osobou

magdalienka11
Autor odpoveď zmazal
biba_18
Dnes o 09:51

@vevesh ja píšem o úplne zatvorených prístavoch - lode stáli v prístave alebo čakali na zakotvenie! veď kvôli tomu kolabovala námorná preprava tovarov na celom svete... chodili nám reporty o tom kedy bude ktorý prístav otvorený, kedy bude tovar vyložený, kedy odpláva loď ktorú čakám, kam do ktorého prístavu vedia moju loď presunúť ... to bolo v čase keď my sme na covid už takmer aj zabudli ...

zorienka28
Dnes o 09:53
@arek00

@lalinka328 s toho si nič nerob... stale su ludia co sa budu vadit. K hlavnemu prispevku len tolko, že bolo podavane vraj aj placebo a nie mRNA. A dokonca.v pomere 80% placeba ku 20% mRNA. Je velmi vysoka pravdepodobnosť, že si dostala placebo a nie mRNA vakcínu. Tvrdia to lekari z rakuska čo sa tomu venuju. Takze hlavu hore....vsetko je v pohode ✌️💪

@arek00 Nie, lekari z Rakuska, ktori sa tomu venuju, netvrdia, ze bolo podavane placebo. To je hoax, ktory si cital/pocul zo zdroja, ktory nie je autenticky. Nemas za co.

dora281
Dnes o 09:55
@anonym_a5f88c

@lalinka328 na záver: ja nepoznám nikoho zaočkovaného, kto nemal covid

@anonym_a5f88c Ja som nemal kovid a bol som 7 x očkovaný. Čiže ja som tá jediná výnimka, ktorá potvrdzuje tebou vymyslené pofidérne pravidlo? Veď je nás 5,5 milióna. A koľkýchže z toho počtu poznáš?

mondolina
Dnes o 09:56
@arek00

@arek00
vraj 🙏🤣

anonym_2a10c1
Dnes o 09:56
@anonym_a5f88c

@lalinka328 na záver: ja nepoznám nikoho zaočkovaného, kto nemal covid

@anonym_a5f88c Ockovanie nema zarucit, ze nedostanes covid vobec, ale ked uz ho dostanes, drasticky znizuje riziko tazkeho priebehu, smrti, long-covidu, a prenosu infekcie. A to je presne dovod, preco sa na covid neumiera tak, ako sa umieralo pred vakcinami.

pr85
Dnes o 10:01
@anonym_a5f88c

@pr85 a pozitívny? Nemal si covid?

@anonym_a5f88c Mal som odvtedy Covid možno tak 4 razy, čo som si ešte robil test.

anonym_a5f88c
Dnes o 10:16
@anonym_2a10c1

@anonym_a5f88c Ockovanie nema zarucit, ze nedostanes covid vobec, ale ked uz ho dostanes, drasticky znizuje riziko tazkeho priebehu, smrti, long-covidu, a prenosu infekcie. A to je presne dovod, preco sa na covid neumiera tak, ako sa umieralo pred vakcinami.

@anonym_2a10c1 jasné, ako inak, no vakcína, ktorá nechráni pred samotným ochorením je vakcína na prd

anonym_a5f88c
Dnes o 10:17
@pr85

@anonym_a5f88c Mal som odvtedy Covid možno tak 4 razy, čo som si ešte robil test.

@pr85 na zdravie

anonym_2a10c1
Dnes o 10:18
@anonym_a5f88c

@anonym_2a10c1 jasné, ako inak, no vakcína, ktorá nechráni pred samotným ochorením je vakcína na prd

@anonym_a5f88c Mne staci, ze moju 80-rocnu babku ochrani pred smrtou a mna pred long-covidom. To co je za argument, ze ak to nie je 100%-ne, tak je to na prd? Lepsie je, nemat vakcinu vobec? Ty kokos, toto je dobra sonda do zmyslania priemerneho antivaxera.

anonym_2a10c1
Dnes o 10:21
vevesh
Dnes o 10:28
@anonym_2a10c1

@anonym_a5f88c Mne staci, ze moju 80-rocnu babku ochrani pred smrtou a mna pred long-covidom. To co je za argument, ze ak to nie je 100%-ne, tak je to na prd? Lepsie je, nemat vakcinu vobec? Ty kokos, toto je dobra sonda do zmyslania priemerneho antivaxera.

@anonym_2a10c1 ale to je presne take iste zmyslanie ako to tvoje- moja babka zomrela na covid ( i ked do spravy dali daco ine😀- lebo, presne ako tu bolo spominane hrame sa na slovicka na oboch stranach, nie covid nebol primarnou pricinou smrti, ale keby ho nemama, nezomrela by vtedy....). A ako bonus nakazila sa od osoby, ktora kovid nemala, ale bola ockovana, bola bezpriznakova v danej dobe......ono je najlepsi zlaty stred a nevysmievat sa ako ockovanym, tak antivaxerom. Nechcu sa ockovat, fajn, ich volba. A ak ludia sa chcu ockovat, fajn, tiez ich volba. Ale je absurdne niekoho do niecoho nutit, kedze nikde 100% istota nie je. Inac by sa ti hovorilo, ak by jeden clen tvojej rodiny spadal pod akykolvek 0,0001% na akejkolvek strane, co sa tyka nasledkov....

anonym_a5f88c
Dnes o 10:32
@anonym_2a10c1

@anonym_2a10c1 to nie je argument, len obyčajné konštatovanie, pretože, ak bol kedysi niekto očkovaný napr. na TBC, tak to nikdy nedostal a nieže to človek dostane, ešte sa obhajuje tým, že však mohol dopadnúť horšie o vedľajších účinkoch tu nejdem ani rozpisovať

anonym_a5f88c
Dnes o 10:35
@dora281

@anonym_a5f88c Ja som nemal kovid a bol som 7 x očkovaný. Čiže ja som tá jediná výnimka, ktorá potvrdzuje tebou vymyslené pofidérne pravidlo? Veď je nás 5,5 milióna. A koľkýchže z toho počtu poznáš?

@dora281 každý zaočkovaný, ktorého poznám covid mal aj viackrát a zaočkovaní už nechodili na testy, takže o tom tiež nemusíš vedieť

misiak7777
Dnes o 10:39
@anonym_a5f88c

@dora281 každý zaočkovaný, ktorého poznám covid mal aj viackrát a zaočkovaní už nechodili na testy, takže o tom tiež nemusíš vedieť

@anonym_a5f88c no a ja som ockovana 3x a nikdy som kovid nemala 🙂

arek00
Dnes o 10:39
@anonym_2a10c1

@anonym_2a10c1 presne tento obrazok mi poslal kamarat pocas pandemie. On bol ten medzi prvými, čo sa utekal pešo od nas z PD do BA očkovať medzi prvými. Prišlo mi to velmi vtipne a napadite, kedze rad plavam.💪

tetapetra
Dnes o 10:41
@anonym_a5f88c

@anonym_a5f88c mám dve včeličky a covid som nemala. Nemávam totiž chrípku vôbec.
@lalinka328 snáď vieš o tom,že môžeš zomrieť aj po podaní lieku, však

anonym_2a10c1
Dnes o 10:41
@arek00

@anonym_2a10c1 presne tento obrazok mi poslal kamarat pocas pandemie. On bol ten medzi prvými, čo sa utekal pešo od nas z PD do BA očkovať medzi prvými. Prišlo mi to velmi vtipne a napadite, kedze rad plavam.💪

@arek00 Mne pride vtipnejsie, ze isiel peso z PD do BA. To sa da ako prosim ta?

anonym_a5f88c
Dnes o 10:46
@vevesh

@anonym_2a10c1 ale to je presne take iste zmyslanie ako to tvoje- moja babka zomrela na covid ( i ked do spravy dali daco ine😀- lebo, presne ako tu bolo spominane hrame sa na slovicka na oboch stranach, nie covid nebol primarnou pricinou smrti, ale keby ho nemama, nezomrela by vtedy....). A ako bonus nakazila sa od osoby, ktora kovid nemala, ale bola ockovana, bola bezpriznakova v danej dobe......ono je najlepsi zlaty stred a nevysmievat sa ako ockovanym, tak antivaxerom. Nechcu sa ockovat, fajn, ich volba. A ak ludia sa chcu ockovat, fajn, tiez ich volba. Ale je absurdne niekoho do niecoho nutit, kedze nikde 100% istota nie je. Inac by sa ti hovorilo, ak by jeden clen tvojej rodiny spadal pod akykolvek 0,0001% na akejkolvek strane, co sa tyka nasledkov....

@vevesh Ad.1 ja sa nikomu nevysmievam, neviem, kde si to čítala
Ad.2 síce ľudi do očkovania nútili, ale stále to bola a je ich slobodná voľba
Ad.3 tak nech sa potom očkovaní jedinci nesťažujú na vedľajšie účinky či strach z predčasnej smrti

arek00
Dnes o 10:49
@anonym_2a10c1

@arek00 Mne pride vtipnejsie, ze isiel peso z PD do BA. To sa da ako prosim ta?

@anonym_2a10c1 treba to takto podavať, vtipne. On o tom doslova rozpraval už 3 mesiace kazdemu cloveku, co u neho pracoval...ze ked pride vakcina, okamzite si ju pojde dat pichnut. Rozpraval to aj kazdemu znamemu a bol uz neskutocne otravny, lebo kazdeho nahovaral, aby siel tak isto... len som si na to spomenul, ked som videl ten obrazok.

arek00
Dnes o 10:55
@anonym_a5f88c

@vevesh Ad.1 ja sa nikomu nevysmievam, neviem, kde si to čítala
Ad.2 síce ľudi do očkovania nútili, ale stále to bola a je ich slobodná voľba
Ad.3 tak nech sa potom očkovaní jedinci nesťažujú na vedľajšie účinky či strach z predčasnej smrti

@anonym_a5f88c ta vakcina ma aj psycho ucinok... a to taky, že 4 roky po jej aplikacii, moze clovek lutovat, ze si ju pichol, alebo bude jeho dvôvera nastrbena, ako má autorka prispevku. Zial, na to mali mysliet pri jej aplikacii, že co to spravi s clovekom po roku, dvoch, troch.... zial. Taky co sa nedali a prezili, boli na strane vitazou

simca06022011
Dnes o 10:57

ze vas aj po rokoch bavi sa hadat o tomto :DDDD ved sem staci provokacne hodit temu o covid ockovani (no koho to uz DNES zaujima, ak nema niekto zaujem sa ockovat proti covidu/chripke, nik ho nenuti!) a tu to hned zije a idete sa "pohlusit" :DDD

anonym_2a10c1
Dnes o 10:57
@arek00

@anonym_a5f88c ta vakcina ma aj psycho ucinok... a to taky, že 4 roky po jej aplikacii, moze clovek lutovat, ze si ju pichol, alebo bude jeho dvôvera nastrbena, ako má autorka prispevku. Zial, na to mali mysliet pri jej aplikacii, že co to spravi s clovekom po roku, dvoch, troch.... zial. Taky co sa nedali a prezili, boli na strane vitazou

@arek00 Ved povedz, ze co to spravi s clovekom po roku, dvoch, troch? Lebo v predoslom komentari si zas hovoril, ze 80% ludi ma placebo, tak ja fakt uz neviem.

cacianka
Dnes o 11:06
@deedol

@osky vidis a ja mam od ockovania lepsiu imunitu, predtym som bola furt chora aj dva tyzdne, teraz som za par dni fit. mam to pripisovat tomu? korelacia, alebo kauzalita?

@deedol presne, my sme po očkovaní ( nie bežné jesenné ) neboli chorí 5 rokov, ak nerátam pár dní soplov a kašľu zo zatekanych hlienov. Seniori v rodine ochoreli - vzhľadom na vek a iné ťažké diagnózy nič divné, ale priebeh bol oveľa lepší a kratší.
Napr. Ja som po prechladnutí chytila priedušky a 3t. PN, a to 2x za 5 rokov, pred COVID-19. Od očkovania 3-4 , oveľa ľahší priebeh a ok.
Takže nikto sa u nás z očkovania neruca, netrápi, nemáme paranoidné myšlienky ( kto áno, potrebuje odbornú pomoc)

arek00
Dnes o 11:09
@anonym_2a10c1

@arek00 Ved povedz, ze co to spravi s clovekom po roku, dvoch, troch? Lebo v predoslom komentari si zas hovoril, ze 80% ludi ma placebo, tak ja fakt uz neviem.

@anonym_2a10c1 velmi zle pises otazky, na ktore nepoznam odpoved. Pisem neutralne. A odpoviem ti aj napriek tomu, že sa pytas...

Moja odpoved je... neviem.

pr85
Dnes o 11:22
@anonym_a5f88c

@pr85 na zdravie

@anonym_a5f88c Vďaka. 🙂

anonym_fe74f1
Dnes o 11:35

@arek00 Nevies co vakcina urobi, ale nieco urcite ano. Iba kebyze nie.

cacianka
Dnes o 12:30
@anonym_e81c17

najlepsi anitvaxeri su taky , ktory fajcia a piju, ale vakcina fujky

@anonym_e81c17 zabudla si na drogy, nekvalitné jedlo/ stravovanie