Strach z očkovania proti COVID
Ahojte baby, v poslednej dobe čítam správy len o náhlych úmrtiach a všetko sa pripisuje vakcinácii proti Covidu. Otvorím FB a tam len: náhle úmrtie. Otvorím komentáre, a zase len diskusie a hádky o tom, že za to môže očkovanie. Ja som sa dala 2x zaočkovať a fakt mám z toho obrovské obavy, lebo čo ak? Mám z toho až depresie a prepadne ma veľká úzkosť keď to čítam a popritom viem, že som sama očkovaná. Aký máte na to názor vy?
Ľudia preboha, používajte zdravý rozum. Ja chápem, že to bolí, ale je to nevyhnutné pre pohodový život. Naozaj nie sme v strede šialenej celosvetovej konšpirácie, naozaj vakcíny proti kovidu niesu žiadny test ani snaha všetkých skántriť, netreba veriť všetkému, čo kto povie alebo napíše. Papier znesie, sa vravelo kedysi. Teraz platí: internet znesie. Každá jedna vakcína má nežiadúce účinky, aj fatálne, v slovenských príbalových letákoch často nie je uvedený rovnaký zoznam nežiadúcich účinkov ako v zahraničí. Myslieť si, že zrovna táto vakcína proti kovidu nás mala všetkých zniesť zo sveta, je absurdné. Áno, mohli po nej umrieť ľudia, no väčšinou v krátkom časovom slede po vakcinácii. To sa žiaľ človeku môže prihodiť po akejkoľvek vakcíne, aj po akomkoľvek lieku. Odporúčam všetkým normálne ďalej žiť a nesústreďovať sa na absurdné informácie.
@zorienka28 môj otec zomrel po 3.davke na následky očkovania - potvrdené lekármi. 200 úmrtí denne píšeš? Podľa štatistík každý druhý z troch mŕtvych bol očkovany proti Covidu. A co tie ako že preplnene nemocnice? Otec ležal na oddelení úplne sám. Moje vlastné oči to videli a v správach kecy, že nemajú miesta.. Mám hovoriť aj o tom, že som sa súdila 2 roky s nemocnicou, lebo do úmrtného listu napísali dôvod - Covid? Nie, podľa lekárskych správ slo o následky po očkovaní proti Covidu. Ale napísali zle kvôli prachom. Hnus,co sa dialo. Tak hovor aj B, nielen A. Po celom svete žaloby, združenia ľudí, co majú následky po očkovaní proti Covidu, len na Slovensku spíte niektorí.
@magdalienka11 môj svokor mal covid, aj skončil v nemocnici. Nechceli ho tam ani zobrat ako majú plno s keď tam prišiel, tak nikde nikoho. Zaočkovaný 3x. Dnes rakovina v 4 štádiu. Dovtedy zdravý ako repa, športovec, nefajčiar. Svokra očkovaná 3x rakovina, dovtedy zdravá. Žiadne predispozície. Muž zaočkovaný 2x, po druhej dávke som ho viezla na urgent s podozrením na infarkt, kamarát celotelovy ekzém, krvné zrazeniny, pobyt v nemocnici mesiac. Ďakujem Bohu, že som odolala a mala vlastný rozum.
Citát z dnešného sme: "zišlo by sa niečo, po čom by húfne umierali neockovani". Koniec citátu. Prosím??? Akože is the new neockovani by mali kvicat od bolesti ako svine na bitúnku? Alebo ako povedala Dorota, že treba počkať, kým neockovani vykapu? Nerobí sa vám z toho ťažko? To toto podporujete? Prečo sa neohradite voči takýmto slovným útokom?
@anonym_05b4ed ty musis byt strasna tupana. prepac. dufam ze aj niekto z tvojej rodiny sa dal ockovat a tiez sa takto prezentujes.
@magdalienka11 môj svokor mal covid, aj skončil v nemocnici. Nechceli ho tam ani zobrat ako majú plno s keď tam prišiel, tak nikde nikoho. Zaočkovaný 3x. Dnes rakovina v 4 štádiu. Dovtedy zdravý ako repa, športovec, nefajčiar. Svokra očkovaná 3x rakovina, dovtedy zdravá. Žiadne predispozície. Muž zaočkovaný 2x, po druhej dávke som ho viezla na urgent s podozrením na infarkt, kamarát celotelovy ekzém, krvné zrazeniny, pobyt v nemocnici mesiac. Ďakujem Bohu, že som odolala a mala vlastný rozum.
@anonym_bd3f16 vdaka Bohu ze mnohi z nas odolat nemohli a boli nuteni sa dat ockovat. Aspon vidno ake ste strasne sproste a plytke. Priamociare videnie. Gratulujem Vam k takej povahe
@anonym_05b4ed ty musis byt strasna tupana. prepac. dufam ze aj niekto z tvojej rodiny sa dal ockovat a tiez sa takto prezentujes.
@anonym_961187 do februára 2022 zomrelo na Slovensku 7 ľudí po očkovaní, tak si radšej niečo naštuduj kým začneš písať bludy, lebo mať klapky na očiach sa nevypláca https://www.sukl.sk/buxus/generate_page.php?pag...
@anonym_961187 áno ešte stále sa nájdu takí čo sa dávajú očkovať.
@zorienka28 vieš, že sa pred covidom stiahli lieky z obehu, ktorými sa bežná chrípka liečila, aby sa muselo hromadne očkovať ??
@anonym_8f0a12 Neviem, ale ak tuto informaciu nemas z oficialneho zdroja (co nemas), tak je to len dalsi hoax.
@anonym_961187 do februára 2022 zomrelo na Slovensku 7 ľudí po očkovaní, tak si radšej niečo naštuduj kým začneš písať bludy, lebo mať klapky na očiach sa nevypláca https://www.sukl.sk/buxus/generate_page.php?pag...
@anonym_05b4ed este raz, viaceri z nas sa museli dat ockovat ale nie kvoli svojmu predsvedceniu..mrzi ma, ze to nevies pochopit.
@anonym_302d7f robím na onkológii, pacientom sme vo veľkom odporúčali očkovanie. Dovolím si tvrdiť, že 70 % našich pacientok starých a chorých žien bolo očkovaných!!!!! Netrep nezmysly prosím ťa. Bola som osobne pri tom, nemám to od nejakej starej Blaškovej čo umýva v krčme poháre.
@anonym_05b4ed dezolatny humor
@anonym_bd3f16 tak urciteeee😀
@anonym_05b4ed Je to možné. Bohužiaľ sedem ľudí zomrelo ( u 4 pisu iba moznu suvislost). Prepočítaj si na koľko miliónov podanych vakcín je toto úmrtie. Nie že by som to obhajovala. Tušíš koľko ľudí zomrelo kvôli bežným liekom na teplotu,od bolesti, antikoncepciu??? Také štatistiky nikto nevedie. Ver mi, že aj takí ľudia sa nájdu. Každý jeden liek na svete má nežiadúcej účinky. Prečítaj si letak na obyčajný Almiral, Veral, Paralen, Ibalgin. A tu sa ideme čudovať nežiadúci účinkom na vakcínách. Na každom jednom lieku na svete sa porovnáva pomer ne benefit /nežiadúce účinky.
@anonym_2cfabf Toto úplne milujem... ,,Viem to lebo mi to hovorila predavačka v našom CBA. Ona má totiž dcéru na ministerstve a jej švagriná má zase kamarátku ktorej syn robí v nemocnici a tam sa o tom rozprávali". Čo je nejasné?
@yosi preco si sa ty dal očkovať?
@anonym_8f0a12 Neviem, ale ak tuto informaciu nemas z oficialneho zdroja (co nemas), tak je to len dalsi hoax.
@zorienka28 mám to zo spoľahlivého zdroja od lekára a oficiálne nikto neprizná najväčší podvod storočia.
@zorienka28 mám to zo spoľahlivého zdroja od lekára a oficiálne nikto neprizná najväčší podvod storočia.
@anonym_8f0a12 Oficialne zdroje su pre mna statistiky, karentovane vedecke zurnaly a vyskum. Ja som si zas pocas pandemie nevsimla ziaden pokles liekov proti chripke (co su vsetko placeba zalozene na vitaminoch - chripka sa da liecit len tazkymi antivirotikami, ktore volnopredajne nedostanes), takze tak. Ty podvod storocia.
@anonym_8f0a12 Oficialne zdroje su pre mna statistiky, karentovane vedecke zurnaly a vyskum. Ja som si zas pocas pandemie nevsimla ziaden pokles liekov proti chripke (co su vsetko placeba zalozene na vitaminoch - chripka sa da liecit len tazkymi antivirotikami, ktore volnopredajne nedostanes), takze tak. Ty podvod storocia.
@zorienka28 strata času s tebou komunikovať, v západných médiách otvorene hovoria, že to bol Big Pharma podvod ako veľa iných...
@anonym_79b543 toto iste by povedala svagrina, ktorá robi zdravotnú sestru vo Viedni. Ich oddelenie sa zmenilo prve na covid oddelenie v rakusku. My sme zaočkovaný všetci okrem svokry, ona bola/je ten typ negativistu (nielen pri covid) čo tvrdila že aj tak do roka citujem ,,skapeme”, nevedela ju presvedčiť ani dcéra, ktorá s tým robila. Čo sa týka očkovania, nemala by som problém dať si ho znova.
To iste je s autizmom a deťmi, mám kamarátku, deti sa nám narodili skoro rovnako, ešte medzi SMS-kami mám správu môjmu mužovi keď mali naše deti ani nie rok (nebol vtedy doma a písali sme si o všetkom) že jej dieta bude mat 100%autizmus, vytrhujem to trocha z kontextu samozrejme, aby ste si nemysleli že sme sa bavili len o jej dieťati …. Proste som ich videla vyrastať jej a moje dieťa, na jej bolo vidieť že je iné oproti môjmu …. Jasne bolo pomalšie, nemôžeš porovnávať, a bla bla bla … ona to vidieť nechcela, len vždy že ved aj jeho otec začal rozprávať až v troch rokoch, on sa len hanbí, on sa rad sám hraje a pod.ututlavala pravdu sama pred sebou. Samozrejme teraz keď sú starší a ma to potvrdené je u neho autizmus spôsobený očkovaním(lebo jej to povedala lekárka) … WTF? ta vakcína sa dáva v 15tich mesiacoch a ja som to vedela (keďže som realista) už od cca 10teho mesiaca toho dieťaťa … ona samozrejme už kvoli tomu zaryta antivaxerka a nepresvedčí ju nič…. Teraz vo veľkom šíri, že očkovanie spôsobuje autizmus … Čiže nemá zmysel otvárať neoverené články lebo sa s toho zbláznis. Ži svoj život a buď rada, ze si zdravá. Nehľadaj ai komplikácie.
@anonym_441c64 to je normálne nechce prijať realitu a hľadá vinníka.To je prirodzena reakcia psychiky.
@lalinka328 ale prestaň.Keby si nebola očkovana možno tu už nie si.Zabudni na to, lebo sa zblaznis.Ludia umierajú, lebo pijú, fetuju, žerú, nešportuju a stresuju.Pozri sa ako ľudia žijú celé dni na zadku v kancelárii samé nezdravé jedlá..nulový pohyb.
@yosi preco si sa ty dal očkovať?
@magdalienka11: Lebo nepodlieham panike a malo to viac výhod ako nevýhod
@anonym_441c64 to je normálne nechce prijať realitu a hľadá vinníka.To je prirodzena reakcia psychiky.
@lalinka328 ale prestaň.Keby si nebola očkovana možno tu už nie si.Zabudni na to, lebo sa zblaznis.Ludia umierajú, lebo pijú, fetuju, žerú, nešportuju a stresuju.Pozri sa ako ľudia žijú celé dni na zadku v kancelárii samé nezdravé jedlá..nulový pohyb.
@anonym_a1f60f aleée no, zomierajú aj takí čo športujú, otužujú, zdravo sa stravujú, či?
@v03022012 no je pravda, ze mrna sice je vyvijana uz od 90tich rokov ale testovana bola na zvieratach. a boli tam velke vstupne naklady tak sa do toho moc firmy nehrnuli, jasne ze korona ''prisla vhod'' a zrazu sla mrna do obehu bez toho aby prebehli klinicke studie na ludoch. ale teraz si zober, citame to my, co sme museli byt ockovani, kvoli mnohym veciam. ano samozrejme ze mam strach ale teraz mam takto prezivat svoj zivot v neustalom strachu a obvinovani sa, ze kvoli hraniciam a praci som sa nechala opichat? ja som mala respekt voci tomu a nechcela som sa dat ockovat, ale co som mohla. snazim sa rozmyslat racionalne. ale my tu riesime vakcinaciu ale to ze ludia fajcia slopu a zeru cukor, vsetko je to tiez jed ktory si ludia denne davaju do tela. chemiu v sprejoch, v jedle hormony, zelenina ovocie plne presticidov a tazkych kovov, uz ani dojcenske mlieko nie je istota.prepalene oleje....
a teraz co? rtb mri ct tiez nie je zdrave, ani HAK ani ATB...mozme sa bat vsetkeho, kazdy z nas.
mozeme len dufat a verit a snazit sa zit v presvedceni , ze robime vsetko preto aby sme zili aspon trocha zdravsie.
@anonym_961187 no zdravy roxum hobori ze ,donutit, ta nemoze.moj dobry kamarat sa dal 3x a hovori,ze nikdy by taku blbost neurobil.aj ked ma stav.firmu a casto cestuje za hranice.ma velke zdrav.problemy
@anonym_a1f60f aleée no, zomierajú aj takí čo športujú, otužujú, zdravo sa stravujú, či?
@anonym_c7a190 samozrejme stačí jedna upchata cieva.Z okolia čo zomreli ľudia okolo 40 tky aj zdravý životný štýl bežec, extra strava, ale workoholik, ďalšia ťažky rozvod rakovina prsníka, 2 ženy, ktoré nepoznali nič iné len práca školenia, kongresy, až som sa pristihla, že aký má výborný život dobrý biznis a toť rakovina už tu nie je.Zeny sú prepracované chcu všetko rodinu, peniaze niekde sa to vždy ukaze
@anonym_8f0a12 lekár nie je žiadny oficiálny zdroj. Oficiálne zdroje sú vedecké články v medzinárodných recenzovaných časopisoch, prípadne národné a medzinárodné štatistiky. Nie niečo, čo si myslí jeden človek na základe náhodných dát z okolia.
@anonym_bd3f16 bohužiaľ rakovina je dnes druhá najčastejšia príčina smrti na Slovensku, každý štvrtý človek umrie na rakovinu, zároveň sa líši výskyt v rôznych krajoch, najväčší výskyt je v Nitrianskom kraji . Aj moja mamička umrela na rakovinu a nie, nestihla sa dať zaočkovat, umrela než prišli prvé vakcíny proti kovidu. Umrela behom 5 mesiacov od stanovenia diagnózy, mala len 61. Treba sa psychicky pripraviť, že každý jeden z nás má 26% šancu, že umrie na rakovinu. Hnusné čísla, ale boli tu už pred kovidom.
@anonym_bd3f16 bohužiaľ rakovina je dnes druhá najčastejšia príčina smrti na Slovensku, každý štvrtý človek umrie na rakovinu, zároveň sa líši výskyt v rôznych krajoch, najväčší výskyt je v Nitrianskom kraji . Aj moja mamička umrela na rakovinu a nie, nestihla sa dať zaočkovat, umrela než prišli prvé vakcíny proti kovidu. Umrela behom 5 mesiacov od stanovenia diagnózy, mala len 61. Treba sa psychicky pripraviť, že každý jeden z nás má 26% šancu, že umrie na rakovinu. Hnusné čísla, ale boli tu už pred kovidom.
@anonym_fe630f presne tak, aj moji rodičia zomreli na rakovinu pľúc, rokyyy pred kovidom, nitriansky kraj... Otec 10 dní po určení diagnózy, rakovina tu bola aj pred tým.
@anonym_8f0a12 lekár nie je žiadny oficiálny zdroj. Oficiálne zdroje sú vedecké články v medzinárodných recenzovaných časopisoch, prípadne národné a medzinárodné štatistiky. Nie niečo, čo si myslí jeden človek na základe náhodných dát z okolia.
@anonym_fe630f ty sleduješ zahraničné médiá, koľko lekárov sa proti tomu ohradilo.. ?? Sami lekári aj výskumy uvádzajú, že sa zvýšil počet srdcových ochorení, mozgovej mŕtvice, úzkostí, depresií... u mladých zdravých ľudí čo pred očkovaním nemali žiadne zdravotné problémy, hovorí sa o tom verejne... Tie tvoje vedecké články, podplatení a zastrašovaní výskumníci musia uvádzať výsledky čo im Big Pharma nariadi.
Skoro všetky lieky majú hrozivé vedľajšie účinky (s tým snáď súhlasíš uvádzané na letákoch) a je na každom z nás či ich budeme užívať , alebo nie. K očkovaniu Covid 19 boli ľudia doslova donútení. Ľudia sa zdravo stravujú, cvičia, starajú sa o zdravie a nakoniec im niekto pichne do tela svinstvo čo im zničí zdravie, život.
Pozri si výskum lekárky pred a po vakcinácii pacientov
všetky podobné videá sú na YT mazané.
Tacker Carlson má debaty s lekármi, výskumníkmi " whistleblowers "... ako podvodne prebiehajú " krátke výskumy " Big Pharmy, aby sa nič nezistilo a mohli tie svinstvá predávať a zarábať na chorých ľuďoch spôsobenými liekmi, vakcínami...
@lalinka328 asi to nevieš, ale ver, že zomrieš, skôr neskôr, očkovaná neočkovaná.. ale takto sa stresujúca to bude skôr ako neskôr, a áno zomrieš očkovaná. Keby si očkovaná nebola, zomrieš neočkovaná ..
@anonym_fe630f ty sleduješ zahraničné médiá, koľko lekárov sa proti tomu ohradilo.. ?? Sami lekári aj výskumy uvádzajú, že sa zvýšil počet srdcových ochorení, mozgovej mŕtvice, úzkostí, depresií... u mladých zdravých ľudí čo pred očkovaním nemali žiadne zdravotné problémy, hovorí sa o tom verejne... Tie tvoje vedecké články, podplatení a zastrašovaní výskumníci musia uvádzať výsledky čo im Big Pharma nariadi.
Skoro všetky lieky majú hrozivé vedľajšie účinky (s tým snáď súhlasíš uvádzané na letákoch) a je na každom z nás či ich budeme užívať , alebo nie. K očkovaniu Covid 19 boli ľudia doslova donútení. Ľudia sa zdravo stravujú, cvičia, starajú sa o zdravie a nakoniec im niekto pichne do tela svinstvo čo im zničí zdravie, život.
Pozri si výskum lekárky pred a po vakcinácii pacientov
všetky podobné videá sú na YT mazané.
Tacker Carlson má debaty s lekármi, výskumníkmi " whistleblowers "... ako podvodne prebiehajú " krátke výskumy " Big Pharmy, aby sa nič nezistilo a mohli tie svinstvá predávať a zarábať na chorých ľuďoch spôsobenými liekmi, vakcínami...
@anonym_8f0a12 zaujímavé, že vychádzajú od vedcov články, ktorych Big pharmy podplatili. A že zrovna ty máš to šťastie čítať články od tých druhých vedcov, ktorých nepodplatili.😂Veľmi zaujímavé. Vieš o tom že, Kotlár nie je vedec? Len primitívny konšpirátor?
Už sú nejaký ten rok na svete štatistiky, kde sa uvádza, že nárast embolí, mozgových príhod,akýchkoľvek iných ochorení nemá absolútne rastúci charakter. Takže ti tvoje dezinformačné médiá si nechaj pre seba a nestraš tu ľudí dezolátskými vymyslami.
@anonym_8f0a12 zaujímavé, že vychádzajú od vedcov články, ktorych Big pharmy podplatili. A že zrovna ty máš to šťastie čítať články od tých druhých vedcov, ktorých nepodplatili.😂Veľmi zaujímavé. Vieš o tom že, Kotlár nie je vedec? Len primitívny konšpirátor?
Už sú nejaký ten rok na svete štatistiky, kde sa uvádza, že nárast embolí, mozgových príhod,akýchkoľvek iných ochorení nemá absolútne rastúci charakter. Takže ti tvoje dezinformačné médiá si nechaj pre seba a nestraš tu ľudí dezolátskými vymyslami.
@anonym_2cfabf samozrejme, keď nevieš slušne a k veci reagovať, vytiahneš konšpirácie, dezolátov... Na primitívne vyjadrovanie nebudem strácať čas !!!
Btw, nebavím sa o Kotlárovi, ale o vedcoch, lekároch... v Carlson´s a iných talk shows, zrejme nemáš prehľad o Big Pharma podvodoch, ale ži ďalej vo svojej bubline.

@lalinka328 Moja zakaznicka robila na onkologii ,ako sestricka, a primar im zakazal ockovat proti covidu, lekari , uz jasne vedia, ze nahly smrt a rakovina ( vacsinou ) je z ockovania. Samozrejme aj dakedy umreli ludia, aj v mladom veku,ale teraz z toho ock. je , vedci potvrdili, ze na pripravenie vakcinacie potrebuju roky, potom to testovat ,atd.
@anonym_302d7f to je story ala jedna pani povedala. Takých vymyslím na počkanie bárskoľko.