Všetko tip top

28. júl 2022

Ahojte, chcem sa spytat takuto vec. Uz dlhdiu dobu ma zaraza jedna vec.Ako v tejto dobe skoro kazdy vyuziva soc.siete,samozrejme aj ja,som na IG,na Fb,...a na IG sledujem jednu mamicku,ma sve deti a vsetko ma tip top,vsetko zvlada,ma pefektnu postavu,vlasy,pery,nohy,manikuru,pedikuru,dokonaleho milujceho manzela,stastne deti,vie super varit,v biznise je tiez sikovna,chodia na dovolenky a uzivaju si zivot.Je aj pekna.Nie,nezavifim jej ! Lebo zasa to tu niektore bufu pisat,len preco ta zena takto klame.Viem,ze sa neda byt v kazdej oblasti zivota dokonala a keby to tak aj naozaj zvladala a stihala,tak klobuk doli pred nou,ale vazne sa tak prezentuje ze vsetko zvlada a zivot je pre nu gombicka.Nie,nezavidim jej!!

simsalabim
28. júl 2022

Opakuj si - Je to len iluzia, nic viac. Robi jej to dobre, ze ostatni jej zavidia, obdivuju ju....

autor
28. júl 2022

@simsalabim preco mas pocit ze je to iba iluzia? Mozno je fakt taka SUPER ZENA

simsalabim
28. júl 2022

Nemam taky pocit, iba zivotne skusenosti. Ale ty sa tym kludne trap a zozieraj, spytuj si svedomie, preco taka aj ty nie si...

sissy27
28. júl 2022

nie všetko čo vidíš na internete, je aj pravda.
A čo si sa vlastne chcela spýtať? 😀 lebo nejako ti vypadla otázka medzi tou ódou na nejakú influsrandu 😂

viestta
28. júl 2022

Však sa pousiluj a aj ty budeš mať všetko tip top. Kde je problém?

stanulienkat
28. júl 2022

Mozno je to iluzia, mozno je superzena. A??? Ked chces tak sa inspiruj. Niekto je proste akcnejsi, sikovnejsi.

cocolino234
28. júl 2022

@autorka táto tvoja odpoveď úplne postráda zmysel celého príspevku 😆 prečo má pocit, že je to ilúzia? asi pre rovnaký dôvod prečo si ty myslíš, že klame, nie? Chcela by som vidieť či si dáš na storku urevané a zasoplené dieťa, nepodarený obed alebo koláč, fotku po hádke s manželom.. ja neviem ako rozmýšľaš 😂 Logicky na internet dáva len to pekné a potom to tak vyzerá, že v kútiku duše závidíš. Ale ver mi, že tip top život bez občasnej drámy by začal byť nuda. 😀 Ale to čo si sem napísala, že dokáže.. ja neviem, je tu mnoho takých žien len to nemajú potrebu dávať na internet.

ninusa221
28. júl 2022

Ked sa chce tak sa dá 🙂)…

estrella5
28. júl 2022

Každý dáva na sociálne siete len to čo chce. A aj keď máme pocit, že napr.influencerov vlastne poznáme a vidíme im do života, nie je to tak. A či je "super žena"? Môže sa stať, že v spomenutých oblastiach života sa jej naozaj darí. A rovnako môže byť, že nie je to také super všetko, ale prezentuje to z tých lepších uhlov pohľadu. Ale zaručujem ti, že aj ona máva aj horšie dni, aj ona máva na prd náladu, aj ona si poplače, aj ona sa s niekým poháda, aj jej niečo nevyjde, atď.. Len to asi nedáva na sociálne siete.

snezienkaaa82
28. júl 2022

Ja si poviem, keď chcem mať všetko tip top, toto:nie obe môžeme vyzerať dobre: bud ja aalebo domacnost. 👍😀
Čiže, jjed sa chcem upraviť, neupratujhem, keď chcem navariht, necvicim. Nedá sa to všetko stíhať. Nech mi nikto nepovie, že áno.

snezienkaaa82
28. júl 2022

@ninusa221 daj návod 😀 rada vyskúšam. 👍

21anjelik19
28. júl 2022

Pretoze na ig davaju influencerky väčšinou len to čím sa chvalia....urcite tam nenapise....dnes som sa pohadala s muzom je to idiot.... radsej ds fotku o tyzden neskor ako jej donesie kvety aby mu odpustila a ona tam napise ze jej doniesol kvety len tak z lasky lebo ju miluje ... atd atd

estrella5
28. júl 2022

A nemyslím si, že je to o cielenom klamaní. V niektorých prípadoch možno, ale tak vo všeobecnosti nie... Ja si tiež pridávam nejaké veci na IG (nie som influencerka 🤭) a tiež tam nepridávam nejaké negatívne veci z môjho života. Nie preto, že by som chcela klamať alebo sa za to hanbila... Ale ja neviem.. Kto si bude dávať storku, že práve teraz revem vonku lebo sme sa pohádali s mužom o tom a tom?

laurita285
28. júl 2022

Poznám osobne jednu infuencerku, ktorá sa tvári ako všetko robí a ako sa stará o deti a realita je, že má normálne na 8hod/DENNE ( aj vrátane víkendov) opatrovateľku a samozrejme aj upratovačku (takže ona má 8hod denne len pre seba kedže je oficiálne ma materskej)

autor
28. júl 2022

@simsalabim taky nie je praveze nikto,lebo ludia su iba ludia a nie supermani.Ja som iba poukazala ze ludia na IG naozaj klamu.

sissy27
28. júl 2022

@estrella5 joj, o jednej takej viem, tá sa veľmi rada ľutuje 😂 hrá to na silnú ženu, potom sa fotí a natáča urevaná na storky aby potom mohla zdieľať screenshoty zo správ, akých má úžasných followerov a ako ju podporujú 😂

simsalabim
28. júl 2022

Autorka - No tak ti gratulujem k tomuto poznaniu 👍

autor
28. júl 2022

@snezienkaaa82 presne tak to je.Konecne niekto normalny.

snezienkaaa82
28. júl 2022

@laurita285 no presne, však ju to živí.
Jjed som bola na materskej, varila som podľa jednbej skupiny prikrmy. Akože recepty super,, jedlo mnam, výživné, zdravé.
No chystať eko, bio, racio raňajky, obedy, vecere, zháňať ingrediencie, študovať zloženie každého výrobku a podobne, bolo už priveľa.
Ženy, podľa ktorých som to robila sa tvárili, že to všetko stíhajú, a teda aj stíhali, keďže variť, zhganat a študovať potraviny bola vlastne ich práca. Čiže sup deti do školy škôlky, babke, opatrovatelke a venovali sa vlastnému podnikaniu.
Frustrovalo ma, že som nestihla kaše zohnať, naštudovať zloženie, namacerovat a podobne, medzi praním, žehlení, kŕmení, kocikovanim. Zaver: uhnala som si tetaniu

vani190493
28. júl 2022

Dopraj si deň u kaderníčky, kozmeticky, odfot jedlo v reštaurácii, choďte s deťmi na kupko, všetko zdokumentuj a dostaneš odpoveď, ako je to možné u tej mamičky, ktorú sleduješ.

lindous
28. júl 2022

Sú aj influencerky, ktoré zdieľajú aj svoje zlé dni, netvária sa, že sú perfektné a sú pomerne otvorené a realistické (neviem či mamičky, ja sledujem inú vekovú kategóriu, ale verím tomu, že aj medzi mamičkami sa také nájdu) - čaro je, že každý si môže vybrať čo chce sledovať 😊 to, že niekto prezentuje len to pekné, ale nepovažujem za klamstvo, pokiaľ to nie sú vyslovene vyphotoshopované veci (nehovorím o úprave, ale úplnej zmene postavy napr.) alebo nerobí také, že dá fotku ako cvičí, ale reálne sa iba odfotila...to nevieme, do zákulisia nevidíme, ale ak tomu neveríme a skôr nás to demotivuje ako motivuje, tak kliknúť unfollow je to najjednoduchšie čo sa dá

lesana25
28. júl 2022

@snezienkaaa82 na druhu stranu nikto ta nenútil opičiť sa po nejakých influencerkach, robila si si to sama.

panelacikova
28. júl 2022

najlepšie, čo môže človek pre seba urobiť (alebo s tým vôbec nezačínať) je to, že nebude sledovať životy iných na nejakých smiešnych sociálnych sieťach. ja som práve doumývala podlahy v malom byt, zvesila záclony, "nacifovala" si kompletne sanitu vo wc, vyumývala riady, odložila spotrebiče, ktoré nebudem potrebovať, dala prať, zavesila prádlo, znova dala prať.... trvalo mi to celé cca 2 hodiny (ešte som neskončila s upratovaním). leje sa zo mňa ako zo starej riti, som dopotená, vlasy v cope dopotené, nemám po byte dekorácie ani fotky dokonalého života na sociálnych sieťach.
chystám sa odcupitať do drogérie pre pemzu, pretože moje päty vyzerajú ako popraskaná púšť... no a teraz?
najspokojnejšia som vtedy, keď som zdravá, nič ma nebolí, keď je zdravá moja dcéra. viac ma netrápi.
a k môjmu úvodu dodám, že keby som aj ako chcela vyzerať ako ty píšeš že "tip-top", nemám šancu. stále je do čoho "pichnúť".
a ak sa tieto ženy takto prezentujú, je to preto tak, lebo práve na hlúpych ľuďoch, ktorí trávia hodiny ročne ich sledovaním, zarábajú 🙂 ver tomu, že majú babky, opatrovateľky, možno súkromné jasle, škôlky, proste niekoho, kto im rieši deti. mnohé majú deti len na "odfotografovanie". pretože každá matka vie, že ak sa dieťaťu a domácnosti venuješ, popritom chodíš do práce, neexistuje, že toľko tvojich dní je dokonalých a tip top 🙂

ummimaryam
28. júl 2022

Je to jednoduché, buď má opatrovateľku, upratovačku, alebo sa starajú rodičia, manžel. A ona má čas na seba, na manikúru a pedikúru.

luccija
28. júl 2022

Ja som uz asi stara, ale chcem zit realny zivot a nie tu pretvarku co je na FB, IG ludia sleduju ako ziju ini je to chore.Prinasa Ti to nieco pozitivne do zivota?myslim, ze nie.Ako vies, ze muz je milujuci a deti stastne?Lebo to napisala?🤣

laurita285
28. júl 2022

Inak my podnikáme a potrebovali sme jednu infuencerku a tiež hovorí že ,, výstupy si nachystám cez týždeň keď bude u nás opatrovateľka ktorá sa postará o deti " a samozrejme, že nikdy o opatrovateľke nepadlo ani slovo na jej sieťach, nie žeby to vyslovene zatajovala ale nikdy nepovedala, že má výpomoc.
Plus jej manžel bol na materskej s tými deťmi. Čiže muž na materskej, opatrovateľka a ona mala prácu len tie siete...

snezienkaaa82
28. júl 2022

@lesana25 ale zas ma aj naučili variť. Deti mi zjedia paradsajky, kapustu, papriku, kel. Karfiol, proste si naucene. A ja tiež. Co som dovtedy nevedela. A schudla som zo 75 na 50 kg. Takže tak.

zuzanka.zuzu
28. júl 2022

tieto siete nesledujem ale dovolim si oznacit @anjelicek26 lebo to je realna supermama 🙂 ja by som bola vyflusnuta o 10h pri jej tempe 😀

estrella5
28. júl 2022

@sissy27 to je zas druhý extrém 😅

kiwi3
28. júl 2022

tiez poznam taku babu, ktora toto robi, obcas aj modeling a pod... a vzdy bola taka... pekna a na vsetko mala "lidi". chlapi okolo nej skakali, socialne siete mala pod palcom uz predtym, ako sa riesili nejaki influenceri, pretoze na vsetko treba poznat toho spravneho cloveka. v osobnom zivote mi s nou stacila pol hodina... dnes ma tri deti, zije mimo slovenska a stale ma na vsetko "lidi", opatrovatelky, upratovacky a hlavne mamku, co vsetko zaplati. tiez si raz za cas pozriem fotky, lebo ved pekne fotky, ale je mi jasne, ze realita je o dost ina.