Vaše skúsenosti s Yves Rocher

konik_testuje28.8.2017

10 žien z Modrého koníka, ktorým nie je ľahostajný svet okolo nás, naša planéta a ekológia, no rovnako sa rady starajú aj o seba, malo možnosť testovať špeciálne koncentrované sprchové eko-gély francúzskej značky Yves Rocher.

4-krát koncentrovaný sprchovací gél rešpektuje pokožku celého tela a taktiež sa stará o životné prostredie. Zloženie sprchovacieho eko-gélu je koncentrované tak, že vám na celý kúpeľ bude stačiť množstvo gélu o veľkosti lieskového orieška. To získate jedným stlačením vďaka praktickému uzáveru s membránou.

100 ml balenia vystačí na 40 kúpeľov, teda na rovnaký počet, ako 400 ml balenia klasického sprchovacieho gélu. Obsahuje 97% zložiek prírodného pôvodu, má neutrálne pH k pokožke, je bez konzervantov a má ľahko biologicky odbúrateľné zloženie. Rovnako aj jeho obal je ekologicky priateľský - na výrobu recyklovateľného flakónu s objemom 100ml sa spotrebuje o 50% menej plastov než na výrobu 400ml flakónu a zároveň sa redukuje množstvo produkcie skleníkových plynov o 50%.. A čo je taktiež dôležité vedieť – za každý takýto zakúpený gél sa vysadí jeden strom.

V nasledujúci riadkoch fóra si môžete prečítať ich recenzie a názory. Bol to zaujímavý a veľmi pekne voňajúci test.

Viac o Yves Rocher a ich zodpovednosti voči planéte nájdete tu: https://yves-rocher.sk/

---

Ste zvedavé, ako dopadlo aj ďalšie testovanie s Yves Rocher, konkrétne nového radu starostlivosti o pleť, Elixir Jeunesse? Prečítajte si recenzie našich mamičiek tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-yves-rocher-elixir-jeunesse/

... A jarného detoxu Elixir Jeunesse tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-yves-rocher-novinky-elixir-jeunesse/

Potrebuje špeciálnu dávku hydrácie? Siahnuíte po rade Hydra Végetal. Aj ten sme podrobili dôkladnému testu a recenzie si môžete prečítať tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosi-s-yves-rocher-novinky-radu-hydra-vegetal/

Yves Rocher pravidelne predstavuje aj limitované vianočné edície. Prečítajte si recenzie našich mamičiek na vianočný balíček 2017 tu: https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-yves-rocher-vianocna-edicia/

Novinky radu Hydra Végétal tiež nezostali bez povšimnutia a získali si srdcia žien. Ich recenzie si môžete prečítať tu: https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosi-s-yves-rocher-novinky-radu-hydra-vegetal/