Petícia za dostupné lieky aj v noci
@anonym_e87022 keď mi ATB lekár predpise na pohotovosti a je 23.00 tak musím čakať až do rana. O toto ide, že nejdes na pohotovosť len tak, lekár nepredpise lieky len tak. Najmä ak sa jedna o dieťa, tehotnú, či ľudí vo vyšším veku
Nemusíš podpísať petíciu, nie je to povinne, ale vyjadruj sa slušne
@anonym_autor práve som čítala, že Bratislava by do konca roka mala mať jednu nonstop otvorenú lekáreň. Lekárnici však žiadajú dáta, o aký objem pacientov cca pôjde. Ešte nie sú však dohodnutí na financovaní, zapojiť by sa mal aj BSK.
@anonym_autor práve som čítala, že Bratislava by do konca roka mala mať jednu nonstop otvorenú lekáreň. Lekárnici však žiadajú dáta, o aký objem pacientov cca pôjde. Ešte nie sú však dohodnutí na financovaní, zapojiť by sa mal aj BSK.
@kristina2412 verejny tlak sa vyplatil.
Bratislava nie je pupok sveta, ale je to hlavne mesto, je tu najviac obyvateľov, je tu aj veľa ľudí zo zahraničia a tá lekaren je zúfalo potrebná
Neviete ako to funguje v okolitych statoch? Maju 24/7 lekarne? Alebo nejako inak porieseny pristup k liekom?
@anonym_4f23aa zijem vo Svajciarsku. Nevyhnutne lieky, tak aby ti stacilo do dalsieho dna kym sa otvori lekaren ti daju. Ak sa jedna o bezne lieky od bolesti, tak sa spytali ci doma mas a ak nie, tak ti daju ale nie krabicku, len jednu dve davky, to co je nevyhnutne.
@anonym_4f23aa zijem vo Svajciarsku. Nevyhnutne lieky, tak aby ti stacilo do dalsieho dna kym sa otvori lekaren ti daju. Ak sa jedna o bezne lieky od bolesti, tak sa spytali ci doma mas a ak nie, tak ti daju ale nie krabicku, len jednu dve davky, to co je nevyhnutne.
@sense na Slovensku to tak nastavené nie je

@anonym_autor no tak ak si neviem antibiotiká vybrať počas dňa, tak asi budem mierne retardovaný aj to si treba uvedomiť, či som teda normálny, pokiaľ viem vždy existuje nonstop lekáreň v meste jedna čo funguje, či potrebujeme takú rovno vedľa domu???
@anonym_e87022 a veľmi sa mýliš, non stop lekaren nie je v každom meste ako si ty myslíš.
Skús ísť v diskusii po overených informáciách a faktory, inak len spamujes