Pomôžte Katke získať auto pre jej mobilitu
Dobrý deň prajem, prosím Vás, chcela by som vás aj na tomto fóre poprosiť o pomoc pre Katku a jej rodinu. Jej otec mal nehodu, kedy nie jeho vinou prisli o auto. Katka je na vozíku a na akýkoľvek presun auto potrebujú. Prosím, ak mate možnosť pomôcť co i len trocha, pomôžte. Vopred všetkým ďakujem!
@sisa_s snažia sa to vybaviť, ale nepokryje to celu sumu auta.
@sisa_s kedy tento stat pomohl ludom v skutocnej nudzi?… 😏
Namiesto oslovenia mamičiek.ktore často nemajú ani euro nazvyš by som písala mocným a bohatým politikom a ľuďom typu tejto dámy....
BRATISLAVA/ZAKAMENNÉ - Predsedníčka Úradu na ochranu osobných údajov (ÚOOÚ) Zuzana Valková bude poberať plat vo výške 5720 eur mesačne. V súlade so zákonným ustanovením jej plat vo výške štvornásobku priemernej nominálnej mesačnej mzdy určila vláda na svojom stredajšom výjazdovom rokovaní v oravskej obci Zákamenné....
A potom by som na nete zverejnila ich odpovede a reakcieak by vôbec nejaké boli...
Ja osobne som pomáhala celkom dosť na obyčajného cloveka,ale odkedy som si dala vypočítať môj dôchodok,ktorý ma čaká o pár mesiacov,tak som sa musela stopnút a som hlboko sklamaná z tej sumy.
Držím Katke prsty.
@lucialucia24 nerozumiem. Však škodu za auto mu má nahradiť poisťovňa vinníka z jeho PZP. Peniaze z toho iste musia mať a k tomu môžu požiadať o príspevok o auto. Takže tých 15 % určite budú mať. Však nemusia na príspevok kúpiť nové auto
@vanilkovazmrzka však pomáha, nárok na auto od štátu majú. Ak by požiadali, tak ho dostanú
@sasa1310 toto ma tiez napadlo. Ze skodu / totalku musi zaplatit pzp vinnika ked pisu ze majitel vinnikom nebol…
@andrejkap123 áno, dostanú niečo aj z poisťovne, ale nebude to stačiť, nakoľko auto mali staré a jeho hodnota je mala. Dakujeme za akýkoľvek príspevok!
@janinah ale prosím ťa 😀 gro z vládnucich politikov a ich posluhovačov by im nedalo ani floka :D a obyčajní pracujúci ľudia sú pre nich totálne hovno a odpad spoločnosti, však oni ani do obchodu svojou nohou nevstúpia :D nie to niečo napriamo rozdávať poddanému ľudu bez politického výtlaku
@lucialucia24 velmi ma mrzí ze tak dopadli a drzim im palce aby sa im to podarilo …
Moj ujo mal po autonehode zlomené stavce, ostal ochrnutý na vozíku. Nehodu nezavinil, pzp mu preplatili sumu až po dlhých mesiacoch. Čiže aj keď ti prispeje štát, aj keď ti preplatí niečo poistenie tie čakacie lehoty sú nekonečné. A stropný zdvihák kým mu schválila poisťovňa, to bolo pár dní pred smrťou, skoro po roku od úrazu.
Ved z PZP im zaplatia celu skodu. Teda auto si daju do povodneho stavu a poistovna to zaplati. Teraz sme tak robili 2 poistne udalosti v roznych poistovniach

Prispevok od statu na kupu auta nemozu vyuzit?