Prispejte, prosím, na auto pre Giulinku
Prosim ta. Ukaz mi auto v normalnej vybave za 10tis a bude uplne nove a kupis ho ba showroome. Uz v obdobi pred mojim nastupom na MD sme mali take auta mozno len kia picanto alebo stonic a ked si videla interier vozidla, tak to boli tale hrkalky, ktorym plasty v interieri odchadzali uz ked som sa na to auto len pozrela. A ze to uz bolo par rokov a ze ceny isli dost hore. Zabehane auto od predajcov tiez chce malokto, lebo nevies kto ma aky styl jazdy a je to uplne normalne.
Maju auta, ktore su starsie v rodine, pisu to tam, do takeho auta musis investovat pravidelne za servis, bezna prax u starsich aut.
Ak mas chore dieta a potrebujes s nim absolvovat dlhsie trasy a musis mat na to auto spolah, tak si nekupis jazdenku a nekupis si ani male dochodcovske auticko do mesta, do ktoreho zmestis seba a nakup z jednoty.
Nase prve nove auto zo showroomu sme kupovali v roku 2018 a stalo tusim okolo 18tis a nebolo to ani SUV v najvyssej vybave.
Ale tak ked niekto druhemu aj chorobu zavidi a nevidi co je za tym a nepozna aktualne ceny vozidiel. A to ti pisem ako clovek, co si zarobil na svoju prvu skodu fabiu, ktora bola v zalostnom stave a veru, chore dieta by som v nej vozit nechcela. Je rozdiel chodit na ojazdenom aute do prace do susedneho mesta a rozdiel chodit s chorym dietatom na terapie na takom aute, ktore ked ti niekde klakne tak mas oci pre plac.
27 000€?! Nestačilo by vám auto za 10 000€? Niečo novšie a menšie? Sme dvaja pracujúci a nemáme auto za 27 litrov. Ale čo keď sa ľudia na to vyzbierajú tak prečo neskúsiť.
@anonym_acc8c2 to bol komentar k tvojmu, lebo mne toto hlava neberie ako cloveku co robil v automotive.
27 000€?! Nestačilo by vám auto za 10 000€? Niečo novšie a menšie? Sme dvaja pracujúci a nemáme auto za 27 litrov. Ale čo keď sa ľudia na to vyzbierajú tak prečo neskúsiť.
@anonym_acc8c2 ja len dúfam ze vy nikdy nebudete musieť prosiť o pomoc. A pod anonym o je každý frajer
@mikitilik29 Ja mam posledne tri eurá na účte, kto by mal záujem pomôcť mi?
Že vam neni hanba zakladat take zbierky
@anonym_1f1d0e nie není mi hanba zdieľať takýto odkaz!!!! Skôr by som sa hanbila zeby som napísala niečo ako vy!!! A pre všetkých čo máte za potrebu komentovať tento príspevok v duchu tejto ženy, radšej investujte energiu do iných diskusií a tuto preskočte. Lebo zbytočne tu budete robiť gerojky cez anonymný a straonovat sa.
@anonym_acc8c2 ja len dúfam ze vy nikdy nebudete musieť prosiť o pomoc. A pod anonym o je každý frajer
@mikitilik29 Ak raz budem v situácii, že prosím o pomoc, tak budem vďačná aj za oveĺa menej. Naozaj je možné sa voziť aj v lacnejšom. Obvlášť keď to nie je za vlastné, ale z toho, čo mi druhí prispejú.
@mikitilik29 ja prajem malej skore uzdravenie. Zazrak, ze jej tak rychlo diagnostikovali problem. Aj liecba sa jej dostava adekvatna. Tak vela sil.
Poznala som dievcatko, ktoremu rok nevedeli prist na presne tuto diagnozu a lezala neustala po nemocniciach, zle jej bolo, dlho hladali potom darcu. Je to strasne, ked male dieta trpi.
@anonym_1f1d0e nie není mi hanba zdieľať takýto odkaz!!!! Skôr by som sa hanbila zeby som napísala niečo ako vy!!! A pre všetkých čo máte za potrebu komentovať tento príspevok v duchu tejto ženy, radšej investujte energiu do iných diskusií a tuto preskočte. Lebo zbytočne tu budete robiť gerojky cez anonymný a straonovat sa.
@mikitilik29 Svojim neanonymným ,agresívnym vyjadrovaním tomu dievčatku viac uškodíš, ako pomôžeš.
@mikitilik29 ja prajem malej skore uzdravenie. Zazrak, ze jej tak rychlo diagnostikovali problem. Aj liecba sa jej dostava adekvatna. Tak vela sil.
Poznala som dievcatko, ktoremu rok nevedeli prist na presne tuto diagnozu a lezala neustala po nemocniciach, zle jej bolo, dlho hladali potom darcu. Je to strasne, ked male dieta trpi.
@anonym_4fb762 keď sa môžem opýtať uzdravila sa?
@mikitilik29 a ešte, mas prostredne choré dieťa, tak načo vám bolo ďalšie tretie?
@mikitilik29 v pribehu pises ze byvate 50 km od kosic. Tu mas uvedene Tahanovce. Tak kde teda byvate?
@mikitilik29 v pribehu pises ze byvate 50 km od kosic. Tu mas uvedene Tahanovce. Tak kde teda byvate?
@terina25 vy ste všetci tu negramotni alebo co? To není môj príbeh, ja som to len zdieľala.
@mikitilik29 a ešte, mas prostredne choré dieťa, tak načo vám bolo ďalšie tretie?
@anonym_1f1d0e ty si normálne chorá žena.
@anonym_1f1d0e ty si normálne chorá žena.
@mikitilik29 Nuž, takýmto vyjadrením nečakaj, že ti tuna niekto prispeje. Väčšina ľudí je chorých, áno aj ja som mam depresiu a teraz čo? Všetci budeme zakladať zbierku? A jasne ze je to tvoj príspevok prezradila si sa
Ĺudia, fakt si dobre rozmyslite, kým pomôžete s tým najlepším úmyslom. Aroganciu a drzosť od tých, čo naťahujú ruku namiesto pokory , skromnosti a vďaky tu nevidím prvý krát. Rada pomôžem vždy, ale dobrým ĺuďom. Takýmto ide len o to,aby cudzie eurká cinkali .Hlavne žiadne otázky, návrhy možných riešení, napr.lacnejsích a kritika, tak to už pŕŕ. Chcú iba tie vaše peniaze a vyťahujú drápy, keď si niekto dovolí čokoĺvek napísať proti srsti.
@terina25 vy ste všetci tu negramotni alebo co? To není môj príbeh, ja som to len zdieľala.
@mikitilik29 tak v prvom rade sa ukludni laskavo a neurazaj. Ja som sa normalne opytala. Za druhe,nikde si nenapisala,ze to nie je tvoj pribeh.len si to tu ,,capla,,s linkom,bez pokecu.
Za dalsie. Ako bolo spomenute. V prispevku sa pise,ze maju stare auta,cize odhadujem 2. Maju ako chodit k lekarovi. Clovek,kt.nema ziadne auto alebo 1,by bol vdacny aj za hocijaku sumu. No tu si ziadaju 27000 len na auto-trochu zvlastna suma... pricom 2 auta maju,hoci aj stare.
Ja ako clovek,kt.ma v rodine rakovinu toto nepochopim. Skor mi to pripada ako zabezpecit si nove auticko z penazi inych ludi.
No a ked to este prezentuje osoba ako ty, ...podrazdena,kt.uraza ludi,agresivna,bez stipky pokory. Tak tomu celemu ani neverim.
ale ved mate narok na prispevok na auto od statu, ten mate vybaveny ?
Prosim ta. Ukaz mi auto v normalnej vybave za 10tis a bude uplne nove a kupis ho ba showroome. Uz v obdobi pred mojim nastupom na MD sme mali take auta mozno len kia picanto alebo stonic a ked si videla interier vozidla, tak to boli tale hrkalky, ktorym plasty v interieri odchadzali uz ked som sa na to auto len pozrela. A ze to uz bolo par rokov a ze ceny isli dost hore. Zabehane auto od predajcov tiez chce malokto, lebo nevies kto ma aky styl jazdy a je to uplne normalne.
Maju auta, ktore su starsie v rodine, pisu to tam, do takeho auta musis investovat pravidelne za servis, bezna prax u starsich aut.
Ak mas chore dieta a potrebujes s nim absolvovat dlhsie trasy a musis mat na to auto spolah, tak si nekupis jazdenku a nekupis si ani male dochodcovske auticko do mesta, do ktoreho zmestis seba a nakup z jednoty.
Nase prve nove auto zo showroomu sme kupovali v roku 2018 a stalo tusim okolo 18tis a nebolo to ani SUV v najvyssej vybave.
Ale tak ked niekto druhemu aj chorobu zavidi a nevidi co je za tym a nepozna aktualne ceny vozidiel. A to ti pisem ako clovek, co si zarobil na svoju prvu skodu fabiu, ktora bola v zalostnom stave a veru, chore dieta by som v nej vozit nechcela. Je rozdiel chodit na ojazdenom aute do prace do susedneho mesta a rozdiel chodit s chorym dietatom na terapie na takom aute, ktore ked ti niekde klakne tak mas oci pre plac.
@anonym_a0d7ea môžem ti napísať za seba, dcéra mala 2,5 keď jej zistili onkologické ochorenie a do DFNSPBB sme mali 100km, tak sme kúpili 16r Škodovku za 500€, a keď bolo treba 3x za týždeň do BB tak sme šli 3x, keď sa inak nedalo tak sme sa aj zadlžili.
Nikto nám auto nekúpil, nikto nám neprispel na nové auto. A keď sa.i ak nedalo existujú aj nadácie na prepravu malých inkopacietov.
@anonym_1f1d0e bože, ty si strasna chudera
@anonym_1f1d0e bože, ty si strasna chudera
@anonym_45e47e nie, ja nepytam auto za 27 tisíc, ale zrejme budeš z rovnakeho sudka ako autorka
Ľudia, keď nechcete prispieť tak neprispejte, ale načo ju ponižujete?
Ľudia, keď nechcete prispieť tak neprispejte, ale načo ju ponižujete?
@anonym_45e47e Opýtať sa, či by nestačilo zachovalé auto ''iba'' za 10 000 je ponižovanie? Pani vyššie kúpila auto za 500 eur, od nikoho nežobrala a tiež mala dcérku s rakovinou.
Prepáč, mne táto zbierka príde ako priživovanie sa na nešťastí dieťaťa a vypočítavosť, lebo keď má človek choré dieťa, myslím, že skôr pozerá možnosti liečby, než nové auto… 27k je pekná suma, určite za to bude nejaké lepšie auto, avšak, lepšie auto = aj drahší servis, to budete mať z čoho platiť? Lebo staré auto má nejaký diel kľudne za 50€ a novšie ho bude mať za 500€.
Niektoré komentáre sa až ťažko čítajú....auto za 27 000 tisíc jej zdravie detí nenahradí... maximálne trochu uľahčí situáciu na cestovanie. Mám pocit, že niektoré už závidia aj vzduch. Určite by dotyčná dala všetko,čo má za zdravie detí,tak trochu ľudskosti. Toto absolútne nepovažujem za prižívovanie,skôr beriem za priživovanie hľadanie diagnóz,len aby som ostala s dieťaťom na predĺženej RD alebo v 40 na invalidnom dôchodku ako sledujem novodobý trend.
@anonym_4fb762 keď sa môžem opýtať uzdravila sa?
@mikitilik29 ano, ale teda ten proces bol velmi dlhy... Aj kym nasli darcu, az v Polsku. My sme akurat boli tiez hospitalizovany so synom, potom sme si s tou mamickou aj pisali... Neuveritelne ako dlho moze taka diagnostika trvat. Vam to zistili ako rychlo?
Niektoré komentáre sa až ťažko čítajú....auto za 27 000 tisíc jej zdravie detí nenahradí... maximálne trochu uľahčí situáciu na cestovanie. Mám pocit, že niektoré už závidia aj vzduch. Určite by dotyčná dala všetko,čo má za zdravie detí,tak trochu ľudskosti. Toto absolútne nepovažujem za prižívovanie,skôr beriem za priživovanie hľadanie diagnóz,len aby som ostala s dieťaťom na predĺženej RD alebo v 40 na invalidnom dôchodku ako sledujem novodobý trend.
@irusa Dnes sa invalidne dôchodky prísne posudzujú, čiže určite nikto ho nedostane na vymyslenu diagnozu. To sa dalo možno kedysi. Dostanú ho len ľudia,ktorí sú chorí naozaj. Dokonca veľakrát ani chori nie..A čo ako teraz? Máme všetci zakladat zbierky? Táto zbierka je čistá drzosť, o to väčšia, že autá majú a tu sa jedna žena vyjadrila, že kúpili auto za 500eur..tiež mala dcérku s rakovinou.