Prispejte, prosím, na auto pre Giulinku
@irusa Dnes sa invalidne dôchodky prísne posudzujú, čiže určite nikto ho nedostane na vymyslenu diagnozu. To sa dalo možno kedysi. Dostanú ho len ľudia,ktorí sú chorí naozaj. Dokonca veľakrát ani chori nie..A čo ako teraz? Máme všetci zakladat zbierky? Táto zbierka je čistá drzosť, o to väčšia, že autá majú a tu sa jedna žena vyjadrila, že kúpili auto za 500eur..tiež mala dcérku s rakovinou.
@anonym_1f1d0e https://www.dobrodinec.online/presov aby si mala prehľad o čom píšem.... Čiže ak môžu požadovať oni,prečo by nemohla aj autorka. Osobne nie som zástancom zbierok,no neviem ako by som reagovala ja,ak by mi takto ochorelo dieťa...to nevie nikto z nás,kým ho to nepostihne
Je mi dievčatka ľúto a držím palce, aby bola čím skôr maličká zdravá. No tiež si myslím že auto sa dá kúpiť i za nižšiu obstarávaciu cenu. Sama mám lacnejšie. Tu o cenách áut píše umelá inteligencia
Dacia SanderoCena: od 13 590 €Info: Najpredávanejšie lacné auto. Ponúka základný benzínový motor a praktický kufor. Pozrite si ponuku na Dacia Slovensko.Citroën C3Cena: od 13 490 €Info: Pohodlné mestské auto s moderným vzhľadom.Hyundai i10Cena: od 14 640 €
Prajem skoré uzdravenie 🍀🍀🍀, neviem si ani len predstaviť , takéto niečo riešiť 😭.......ja neviem prečo niektorí "hejtuju", no ale to je typická slovač 👎👎👎...nie je povinné prispieť, je to len prosba a nech prispeje, kto chce.
Prajem skoré uzdravenie 🍀🍀🍀, neviem si ani len predstaviť , takéto niečo riešiť 😭.......ja neviem prečo niektorí "hejtuju", no ale to je typická slovač 👎👎👎...nie je povinné prispieť, je to len prosba a nech prispeje, kto chce.
@7miriam77 lebo niektorym ludom je dobre otvorit oci ked niekto natahuje ruky na prestrelenu sumu. Taki ako ty ktori su naivni a pride im vpohode sa skladat na taku sumu treba dat do reality. Mat dve auta a zobrat o 3tie je tiez nahlavu.
@7miriam77 lebo niektorym ludom je dobre otvorit oci ked niekto natahuje ruky na prestrelenu sumu. Taki ako ty ktori su naivni a pride im vpohode sa skladat na taku sumu treba dat do reality. Mat dve auta a zobrat o 3tie je tiez nahlavu.
@anonym_e3e1e9 títo ľudia riešia vážne ochorenie dcérky a ty im závidíš, že sa im ľudia vyskladaju na 27 tisícové auto???? Preboha, hanbila by som sa ako pes takto reagovať!!!! Aspoň že si pod anonymom, že??? Ja im to auto doprajem. ...je to len vec!!!!! A vôbec nie som naivná.....
@anonym_e3e1e9 títo ľudia riešia vážne ochorenie dcérky a ty im závidíš, že sa im ľudia vyskladaju na 27 tisícové auto???? Preboha, hanbila by som sa ako pes takto reagovať!!!! Aspoň že si pod anonymom, že??? Ja im to auto doprajem. ...je to len vec!!!!! A vôbec nie som naivná.....
@7miriam77 a prispela si?
@anonym_4fb762 ľudia, prečo sa schovavate pod anonymom aj pri bežnej otázke?? A či som prispela je snáď moja vec, či? Načo je tebe dobré to vedieť???
@7miriam77 ano, je to tvoja vec. Nemusis byt hned agresivna. Ja som sa slusne pytala. V predchadzajucich spravach pisem, ze som tiez poznala v nemocnici dievcatko s touto diagnozou.
@anonym_4fb762 nie som agresívna, len odpovedám.... pekný deň
@7miriam77 z tvojho prejavu ide agresivita.
@7miriam77 Nejde o závisť, ide o fakty. Tá ženská je zrejme továreň na postihnuté deti a žije z nich. Jedno má autizmus, ďalšie rakovinu a autizmus a ktovie, kolko ich ešte takýchto postihnutých porodí. A navyše je aj arogantná, preto tie reakcie. Dosť, ze decko má liečbu zadarmo, aspon na auto si zarobiť mohli a keďže nepracujú, nemusia mať najnovšie. Ale pomaly sa stáva zvykom, ze ľudia takto zarábajú na chorobách a smrti príbuzných. Stale sa objavujú výzvy na príspevky pri chorobách, pohrebe či prevoze mŕtvych príbuzných a podobne.
Tu o dieťa vôbec nejde, ono určite nové drahé auto nepotrebuje, ale ženská vytušila možnosť získať peniaze zadarmo, lebo existujú hlúpi ľudia, ktorí sa zľutujú. A okrem auta zaplatia bývanie, dlžoby, dovolenku, bežné účty celej početnej rodine. Takto funguje celé Donio.
@anonym_4fb762 aj z tvojho a ešte aj drzosť
@7miriam77 ja som inym uzivatelkam nepisala take negativne komentare. Povzbudila som autorku a pytala som sa ako dlho trvala diagnostika. Lebo som sa s takym pripadom stretla. Tiez sme mali so synom dlhsie hospitalizacie, operaciu a podobne. Muz pracuje, ja som bola s dietatom. Auto mame starsie. Mne nejde o nazor inych ludi... Ani teda neprispejem. Ale neobuvam sa do nazoru inych, lebo viem ako funguje zdravotnictvo.
Ty si si prisla kopnut do ludi s inym nazorom a ani sama neprispejes. Ved ich nechaj, je to ich prejav.
"Na čo konkrétne budú peniaze z tejto kampane použité?
Získané finančné prostriedky použijeme na kúpu novšieho a spoľahlivého rodinného auta, ktoré nám umožní bezpečne dochádzať na vyšetrenia, kontroly a hospitalizácie. Pomôže nám zvládať každodenné cesty spojené s Giulinkinou liečbou a starostlivosťou o jej sestry.
Ak sa Giulinka uzdraví a jej zdravotný stav to dovolí, naším veľkým snom je vziať všetky naše dievčatá k moru a dopriať im chvíle radosti po náročnom období, ktorým si celá rodina prechádza."
Podla mna tu sumu narocky prestrelili, nech je aj more... inak malej prajem samozrejme vyliecenie, ale niektore tie vyzvy to uz prehanaju...
@mikitilik29 nesúdim, malej prajem uzdravenie, ale keď nemajú na splácanie auta, dovolenku ani denné chodenie k dr, kto im bude platiť pohonné hmoty? My sme mali onko pacienta doma, rodičia cestovali tri hodiny starým autom za vlastné popri dvoch ďalších deťoch, bez dovolenky. A zvládli to.
@anonym_4fb762 nie som agresívna, len odpovedám.... pekný deň
@7miriam77 strašne prskáš a to pravidelne v témach. Komu tým prospievaš, ak ide s teba stále zlosť kopeš nožičkami.
@mikitilik29 oh leukémia:( dievčatko krásne dúfam,že sa z roho dostaneš:( moj sused po roku bojja umrel :( ľudia ked nechcete prispieť..neprispejte ale načo také hrozné komentáre :(
@mikitilik29 Ja mam posledne tri eurá na účte, kto by mal záujem pomôcť mi?
Že vam neni hanba zakladat take zbierky
@anonym_1f1d0e Máš si tvoriť rezervu.
@anonym_1f1d0e Máš si tvoriť rezervu.
@irusa Ja mam tiež psychicke problémy, depresiu(ako veľa ludi) a nikoho to nezaujima, nikto mi neprispieva.
@anonym_313c53 tak nech si tvorí rezervu aj pani na auto
@irusa Ja mam tiež psychicke problémy, depresiu(ako veľa ludi) a nikoho to nezaujima, nikto mi neprispieva.
@anonym_313c53 tak nech si tvorí rezervu aj pani na auto
@anonym_1f1d0e To je úplne iná situácia, buď rada, že nemáš dieťa s postihnutím. Tak si tvor rezervu a neplač.
@7miriam77 Nejde o závisť, ide o fakty. Tá ženská je zrejme továreň na postihnuté deti a žije z nich. Jedno má autizmus, ďalšie rakovinu a autizmus a ktovie, kolko ich ešte takýchto postihnutých porodí. A navyše je aj arogantná, preto tie reakcie. Dosť, ze decko má liečbu zadarmo, aspon na auto si zarobiť mohli a keďže nepracujú, nemusia mať najnovšie. Ale pomaly sa stáva zvykom, ze ľudia takto zarábajú na chorobách a smrti príbuzných. Stale sa objavujú výzvy na príspevky pri chorobách, pohrebe či prevoze mŕtvych príbuzných a podobne.
Tu o dieťa vôbec nejde, ono určite nové drahé auto nepotrebuje, ale ženská vytušila možnosť získať peniaze zadarmo, lebo existujú hlúpi ľudia, ktorí sa zľutujú. A okrem auta zaplatia bývanie, dlžoby, dovolenku, bežné účty celej početnej rodine. Takto funguje celé Donio.
@anonym_654146 presne tak, ty si to zhrnula najlepsie
@anonym_1f1d0e To je úplne iná situácia, buď rada, že nemáš dieťa s postihnutím. Tak si tvor rezervu a neplač.
@anonym_313c53 Nič to nie je iná situácia, depresia je rakovina duše, ale aj tak sa neznižim k verejnym zbierkam
@anonym_1f1d0e https://www.dobrodinec.online/presov aby si mala prehľad o čom píšem.... Čiže ak môžu požadovať oni,prečo by nemohla aj autorka. Osobne nie som zástancom zbierok,no neviem ako by som reagovala ja,ak by mi takto ochorelo dieťa...to nevie nikto z nás,kým ho to nepostihne
@irusa Samozrejme aj tie zbierky pre kňazov sú odveci, ako 99% zbierok. Čo kňaz pomôže?ako? To si môžem nazbierať lysohlavky a bude to mať určite lepší efekt
@mikitilik29 ano, ale teda ten proces bol velmi dlhy... Aj kym nasli darcu, az v Polsku. My sme akurat boli tiez hospitalizovany so synom, potom sme si s tou mamickou aj pisali... Neuveritelne ako dlho moze taka diagnostika trvat. Vam to zistili ako rychlo?
@anonym_4fb762 toto je príbeh jednej rodiny, ktorú poznám. Neviem presne okolností ale to dievčatko mi je nesmierne ľúto a aj rodičov 😪
@anonym_313c53 Nič to nie je iná situácia, depresia je rakovina duše, ale aj tak sa neznižim k verejnym zbierkam
@anonym_1f1d0e ty prirovnávas depresie k rakovine? Sa zobuď
@mikitilik29 mne sa nechce pracovat, prispejte mi teda 480 000€ co mi dovoli zit krasne dalsich 40 rokov kazdy mesiac presne po tisicke a slubujem ze v buducnosti nebudem zbytocne zatazovat rozpocet socialnej poistovne SR😉
Pre toto neprispievam na choré deti, lebo ako niektorí rodičia zarábajú na svojom chorom dieťati a jeho ťažkom osude nemám slov... Spoľahlivé auto sa dá kúpiť aj jazdené do 5000 eur-sama som predávala nedávno auto za 3800 eur čo verím že pár rokov bude slúžiť ešte spoľahlivo, nie chcieť nové SUV s plno výbavou v automate.

@irusa Dnes sa invalidne dôchodky prísne posudzujú, čiže určite nikto ho nedostane na vymyslenu diagnozu. To sa dalo možno kedysi. Dostanú ho len ľudia,ktorí sú chorí naozaj. Dokonca veľakrát ani chori nie..A čo ako teraz? Máme všetci zakladat zbierky? Táto zbierka je čistá drzosť, o to väčšia, že autá majú a tu sa jedna žena vyjadrila, že kúpili auto za 500eur..tiež mala dcérku s rakovinou.
@anonym_1f1d0e no áno vidím to v okolí ako sa prísne posudzujú a akí ľudia sa o to pokúšajú. Musíš mať nešťastný život, veď nikto ťa nenúti prispieť. Veď len sama sa napríklad pozri na to na čo sú ľudia schopní sa skladať...už si počula o zbierke pre kňazov na mzdy,lebo majú málo ???? A predsav si,že ľudia sa im skladajú ( to je choré )Kľudne jej doprajem aj auto za 100 tisíc ( pretože žiadna materiálna vec nenahradí zdravie dieťaťa ) je to dennodenný boj a nápor na psychiku