icon

Prispejte, prosím, na auto pre Giulinku

Strana
z3
anonym_402a49
Včera o 15:15

Zbytočná zbierka, rovnako poslúži aj auto do 5000..

1sally12
Včera o 18:23
@anonym_4fb762

@7miriam77 a prispela si?

@anonym_4fb762 samozrejme že neprispela.ale prskať bude😁

anonym_1f1d0e
Autor odpoveď zmazal
70katka70
Včera o 19:32

Poznám rodinu. To dievčatko s AS je našou ziackou. Je neuveriteľné nadaná krasokorčuliarka. Chodi po súťažiach a specialnych olympiádach a majstrovstvách. Choroba najmenšej otriasla celou rodinou. Ťažko sa čítajú slová o vypocitavej matke a podobne. Dopraj a bude ti dopriate. Keď neviete a nemozete pomôcť, choďte dalej. To mnozstvo odsudzujucich komentárov je cez čiaru.

anonym_1f1d0e
Včera o 19:33
@70katka70

Poznám rodinu. To dievčatko s AS je našou ziackou. Je neuveriteľné nadaná krasokorčuliarka. Chodi po súťažiach a specialnych olympiádach a majstrovstvách. Choroba najmenšej otriasla celou rodinou. Ťažko sa čítajú slová o vypocitavej matke a podobne. Dopraj a bude ti dopriate. Keď neviete a nemozete pomôcť, choďte dalej. To mnozstvo odsudzujucich komentárov je cez čiaru.

@70katka70 A aspon to prvé najstaršie dieťa je zdravé?Myslí niekto aj na neho, aký život ma v takej rodine, resp, aký dopad to na zdravé dieťa bude všetko mat?

70katka70
Včera o 19:41
@anonym_1f1d0e

@70katka70 A aspon to prvé najstaršie dieťa je zdravé?Myslí niekto aj na neho, aký život ma v takej rodine, resp, aký dopad to na zdravé dieťa bude všetko mat?

@anonym_1f1d0e dopad to ma ma celú rodinu. Je jedno ci na dieťa s AS alebo na "zdrave" dieťa. Choroba najmenšej zamavala všetkými. Odlúčenia od mamy, strach, financie a kopec iných veci. Je to hrozne, kto nezažil nevie si predstaviť. A naozaj zastavme sa na chvíľu a dakujme za zdravie, za prítomný okamih, za cas strávený spolu....

anonym_e0c59f
Dnes o 13:33
@mikitilik29

@anonym_acc8c2 ja len dúfam ze vy nikdy nebudete musieť prosiť o pomoc. A pod anonym o je každý frajer

@irusa UV
@mikitilik29 hmmm, kto sa s takým ochorením nestretol, netuší, čo to obnáša, ako to celú rodinu poznačí. Automatický ten bežný chod domácnosti sa naruší, všetko čo bolo zaužívané skončí, nastane nový režim, ktorý smeruje jediným cieľom, aby ich dievčatko bolo opäť zdravé. Možno stačí darovať aj tých 5 €, možno aj 1 €.

irusa
Dnes o 14:10
@anonym_e0c59f

@irusa UV
@mikitilik29 hmmm, kto sa s takým ochorením nestretol, netuší, čo to obnáša, ako to celú rodinu poznačí. Automatický ten bežný chod domácnosti sa naruší, všetko čo bolo zaužívané skončí, nastane nový režim, ktorý smeruje jediným cieľom, aby ich dievčatko bolo opäť zdravé. Možno stačí darovať aj tých 5 €, možno aj 1 €.

@anonym_e0c59f netuším čo znamená UV

anonym_3a391d
Autor odpoveď zmazal
anonym_3a391d
Dnes o 14:26
@anonym_1f1d0e

@mikitilik29 Nuž, takýmto vyjadrením nečakaj, že ti tuna niekto prispeje. Väčšina ľudí je chorých, áno aj ja som mam depresiu a teraz čo? Všetci budeme zakladať zbierku? A jasne ze je to tvoj príspevok prezradila si sa

@anonym_1f1d0e jasne ze je to jej prispevok. Je mi luto dietata ale kvoli otrasnemu vyjadrovaniu sa zo strany matky neprispejem a uz vobec nie na auto za 27tisic. Priemerny Slovak ma ojazdene auto a vozí ním tiez chorych nevladnych ludi. Vsetko je lepsie ako ist autobusom. Skuste sa uskromnit a kupit auto za 10 000. Vasa dcera nie je vozickarka alebo 200kilová aby potrebovala "loď". Spamatajte sa

rozkvet1
Dnes o 14:39

Je pekné chcieť nové a drahé auto, ale uvedomuje si niekto, koľko stojí oprava takýchto áut? Spýtajte sa kohokoľvek, kto má Audi po roku 2012, koľko platí za výmenu rozvodov.
Budete mať na pravidelnú výmenu oleja s filtrami, rozvodov, bŕzd, časom na drahé nápravy, ktoré sa na našich cestách ničia rýchlejšie? Pokiaľ áno, tak veľa šťastia. Osobne si ale myslím, že vaše dieťa nepotrebuje tak predražené auto...

isah777
Dnes o 16:30
@anonym_1f1d0e

@mikitilik29 Ja mam posledne tri eurá na účte, kto by mal záujem pomôcť mi?
Že vam neni hanba zakladat take zbierky

@anonym_1f1d0e presne človek ktory závidí aj rakovinu

isah777
Dnes o 16:33
@anonym_1f1d0e

@anonym_1f1d0e ty si original retardovana. Aky je predpoklad ze bude niekto onkolgicky pacient?? Ty si retardovana takze to je choroba na cely zivot nic ti nepomôže

isah777
Dnes o 16:47
@rozkvet1

Je pekné chcieť nové a drahé auto, ale uvedomuje si niekto, koľko stojí oprava takýchto áut? Spýtajte sa kohokoľvek, kto má Audi po roku 2012, koľko platí za výmenu rozvodov.
Budete mať na pravidelnú výmenu oleja s filtrami, rozvodov, bŕzd, časom na drahé nápravy, ktoré sa na našich cestách ničia rýchlejšie? Pokiaľ áno, tak veľa šťastia. Osobne si ale myslím, že vaše dieťa nepotrebuje tak predražené auto...

@rozkvet1 hlavne ich dieta potrebuje tvoj mudry koment. Ked niekto nevie pomoct nech nesúdi lebo sa mu to moze vypomstiť. Zi a nechaj zit. Mat v rodine onkologického pacienta je ozaj vyhra … a závidieť rakovinu to je uz dobra úroveň

rozkvet1
Dnes o 17:16
@isah777

@rozkvet1 hlavne ich dieta potrebuje tvoj mudry koment. Ked niekto nevie pomoct nech nesúdi lebo sa mu to moze vypomstiť. Zi a nechaj zit. Mat v rodine onkologického pacienta je ozaj vyhra … a závidieť rakovinu to je uz dobra úroveň

@isah777 fuha ja zavidim rakovinu to som nevedela. Zaujimave ze ja chorych ludi z rodiny vozim v 26 rocnom aute. Ale dobre

anonym_afb0d7
Autor odpoveď zmazal
anonym_afb0d7
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3