Spojme sa pre Janka

iv_siv
19. nov 2021

Dobrý deň prajem,

prosím Vás len o chvíľočku na prečítanie.

Z celých síl bojujem za život svojho brata Janka (ktorého príbeh si prečítate tu: https://spojmesaprejanka.sk/ ), ktorý nám odchádza pred očami, a ja, jeho sestra Ivana sa mu snažím pomôcť najviac ako viem.

Za pomoci rodiny a veľa dobrých ľudí sme sa dostali do Bratislavy, kde mu zistili prítomnosť piatich nádorových ložísk v hlave. Ide o pleomorfný xantoastrocytóm s anaplastickou prestavbou temporo-parietálne vpravo, grade III. Jeden nádor čiastočne vyoperovali v Nemocnici sv. Michala v Bratislave. Momentálne však stráca rovnováhu, zhoršuje sa mu zrak, sluch, reč a pri chôdzi potrebuje oporu.

Janko síce podstupuje liečbu, no bez viditeľného zlepšenia aj keď liečba podľa MR zaberá. Môj 21 ročný brat, ktorý má celý život pred sebou, potrebuje okamžitú liečbu, ktorá mu však „doma“ nemôže byť poskytnutá. Jeho liečbu konzultujeme s pánom doktorom z Viedne, ktorý nám na základe tkaniva z nádoru určil tabletkovú formu liečby. Avšak tabletková forma liečba stojí závratných 10.000€ na jeden mesiac. Na túto liečbu nemáme žiadnu podporu, hradíme ju z vlastných zdrojov. Preto potrebujeme urgentne veľkú dávku pomoci. .

Napriek tomu, že Jankova choroba trvá už neuveriteľných šesť rokov, stále veríme a dúfame, že ak je hoci len malá šanca, že sa vylieči, nesmieme sa vzdať. Preto prosím dobrých ľudí so srdcom na pravom mieste o pomoc pri liečbe Jankovho zdravotného stavu.
Ako povedala Matka Tereza: „ Všetko, čo robíme, je iba kvapka v mori, ale keby sme to nerobili, tá kvapka by tam chýbala.“ – prosím, pomôžte nám „kvapnúť“ Jankovi nádej v lepší zajtrajšok.

https://www.ludialudom.sk/vyzvy/11696

https://spojmesaprejanka.sk/

https://www.facebook.com/spojmesaprejanka

Zo srdca ďakujeme.❤🙏

maximilie
19. nov 2021

@iv_siv si úžasná sestra!!! Neváhala som ani sekundu. Z celého srdca vám prajem, nech sa Janko vylieči!!! Prajem celej rodinke veľa síl!

iv_siv
autor
19. nov 2021

@maximilie Ďakujeme moc ❤ veľa to pre nás znamená 🙂 každý súrodenec by sa tak zachoval 🙂 ale ešte raz jedno veľké ĎAKUJEME 🙏 ❤

rohypnol1
19. nov 2021

Prajem veľa síl a zdravia. Podporené ;)

jaja20
19. nov 2021

@iv_siv Akurát som o vás čítala v časopise a chystala som sa prispieť 🙂
Prajem Jankovi zo ❤,aby sa to podarilo. Taký milý a pekný chlapec 🙂 Veľmi držím palce.

jazernica
19. nov 2021
Používateľ jazernica je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.

Dobrý deň,

nechcete skúsiť konzultáciu v Nemecku na neurochirurgickej klinike? V prípade záujmu ss.

iv_siv
autor
19. nov 2021

@rohypnol1 Ďakujeme vám, veľa to pre nás znamená 🙂🙏❤

iv_siv
autor
19. nov 2021

@jaja20 hlavne veľký bojovník, ĎAKUJEME vám, veľmi si to vážime ❤🙏

111blanka
20. nov 2021

@iv_siv podporene.Janko,drz sa!

iv_siv
autor
20. nov 2021

@111blanka Ďakujeme vám ❤🙏