Strecha zničená krupobitím - žiadosť o pomoc

libusapk
27. mar 2022

Dobrý deň, dovoľte mi prosím obrátiť sa na Vás s prosbou oh)ľadne strechy zničenej krupobitím. Napriek tomu, že dom bol poistený voči živelnej udalosti a krupobitie živelnou udalosťou bolo, poisťovňa to odmietla brat ako poistnú udalosť. V emaile zo 13.1.2022 potvrdili viacnásobne svoje zamietavé stanovisko a napisali ... Naše stanovisko v tejto veci, prosím, považujte za konečné a nemenné. Pokiaľ ste naďalej presvedčená o oprávnenosti svojho nároku, máte právo obrátiť sa žalobou na príslušný súd, ktorý ako jediný môže takýto spor rozhodnúť . Poisťovňa vie, že sa nemôžem obrátiť na súd, nemám nato financie. , ale som presvädčená že sme v práve. Rozhodla som sa obrátiť na stránku www.ludialudom.sk , ktorá uverejnením výziev tiež pomáha ľuďom v ťažkých životných situáciách. A prvý krát sa obraciam o pomoc Modrého koníka. Zároveň sa ospravedlňujem, že Vás oslovujem v tejto ťažkej dobe, ktorá aj finančne asi postihla každého. Podrobnejšie informácie sú na overenej výzve
https://www.ludialudom.sk/vyzvy/12391. Pomôcť môžete aj zdieľanim mojej prosby. Ďakujem veľmi za zdieľanie a inú pomoc. K dnešnému dňu je výzva naplnená na 9 %.

Prispieť môžete prostredníctvom spomenutej stránky k uvedenej vyzve, alebo aj priamo na účet

SK12 0900 0000 0001 8084 1834 /Libuša Puškároví/

Pred vyše rokom som posielala prosbu na pomoc po požiari., pri ktorom zahynula moja 87 ročná svokra. Poisťovňa to tiež odmietla brať ako poistnú udalosť. Vďaka 336-tim darcom som mohla dať robiť kúrenie vo februári za 6.080,90 eur. a v novembri som dala sfunkčniť WC, vymaľovať kúpeľňu, ,chodbu a predsieň. Všetkým darcom patri veľké naše ďakujeme. Výzva bola naplnená na 49%. Nemohli sme v nej už pokračovať, lebo je určené, že výzva tam môže byť jeden rok. Tak nám poradili, že máme dať novú výzvu.

Viem, že mnohí sú na tom horšie čo sa týka zdravotného ci finančného hľadiska, ale ti čo nás poznajú vedia, že to nemáme ľahké. Ospravedlňujem sa tiež, že Vás oslovujem v dobe, keď nastala na Ukrajine vážna situácia. Myslime na nich a modlime sa.
S pozdravom a prianím všetkého dobrého Libuša Puškárová

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mogaa
27. mar 2022

@libusapk nuž treba sa odvolať.....skoro každá poisťovňa pri väčšom plnení dáva prvé stanovisko - zamietavé......treba sa odvolať aj na viac krát, aby plnili.....