Zbierka pre Majku ❤️
Stalo sa niečo čo by ani v sne Majku nenapadlo ze sa stane. Majka je profesionálny rodič - stará sa o deti z detského domova u seba doma, miluje ich ako svoje deti, až kým si ich niekto neadoptuje... Okrem týchto detí má 4 svojich chlapcov. Pred cca 2 týždňami jej 11 ročný osvojeny syncek zomrel v nemocnici ☹ pohreb znášali veľmi ťažko, ale manžel bol pri nej a bol jej oporou 💜 no den po pohrebe zomrel na infarkt aj jej manžel (44 rocny zdravý muž), Majka to zvláda veľmi ťažko, milovali sa neskutočne, ostala na 4 svoje deti úplne sama. Aby nebolo málo tak v tých dňoch jej 4 ročný synček dostal zápal pluc, no už mu je lepšie. Manžela jej nikto nevráti ale každé euro ju poteší, pomoze, ak by sa našiel niekto kto je ochotný prispieť, tu je jej transparentný ucet:
SK63 8330 0000 0024 0189 5887 - https://ib.fio.sk/ib/transparent?a=2401895887
Dakujem v jej mene za každé euro! Ak by si niekto chcel s nou vypočuť rozhovor, ktorý modrý konik s nou minulý rok natočil, tak paci sa:

@permanentka aj ja vidim stale mena od ludi, co mi poslu peniaze. Nedavaju to do poznamky, normalne vidim majitela uctu.
Ale v kazdom pripade je lepsie ked je na ucel zbierky ucet zvlast, lebo kazdy vidi pohyby na ucte a to by asi majitel nechcel, aby bolo verejne jeho sukromne platby.
@permanentka
@alenamedvedova ani ja Majku nepoznám no príbeh ktorý som čítala ... hneď mi vyšli slzy a poslala som peniažky.
Myslím na Vás Majka prežívate ťažké obdobie, držte sa aj cela rodinka. Je mi to ľúto
Prispievam. Prajem všetko dobré

@permanentka nechces o nej napisat do v siedmom nebi?mozno by sa viac ludi mali dozviet aka skvela zena to je a vedeli by aj viac pomoct 🙂 ja ju nepoznam,keby ano napisem im sama o nej ale takto enviem coby som o nej napisala a som presvedcena ze pomoc si zasluzi 🙂
@wejuska7910 ono nie kazdy si praje byt pred kamerami pred celym slovenskom.
@wejuska7910 teraz ma napadlo, ze oni kedze maju v opatere deti ako profesionalny rodic, ani ich nesmu verejne prezentovat, vsimni si ze aj to babetko na fotke ma zamalovanu tvar. to by nebol dobry napad.
@negymama aha to som nevedela,skoda ale chapem to🙂
@wejuska7910 ja som s nou kedysi bola v skupine mnohopocetne rodiny, a ona bola velmi opatrna, co sa tyka tych zverenych deti, nic o nich nezverejnovala dopodrobna, ziadne foto, proste oni musia dodrziavat nejake pravidla.
@wejuska7910 len to nie 😔
Majku poznam zo skupinky. Zlata zena. Velmi mi je luto co sa stalo.
@wejuska7910 ďakujem za nápad, kamoška mala rovnaký. Výsledok by finančné bol super, no ako poznám tieto relácie, vyššia sledovanost čím viac rozolacu dotyčných, čiže by vyštavovali majku a deti jak sa dá len aby sa čo najviac rozplakal pred celým slovenskom, to by som nikdy nedovolila ☹ a myslím ze ani Majka by to nechcela ani s vidinou super financii
@permanentka treba to dat aj na FB, tam to urcite tiez ludia pozdielaju
@berginkan dala som zatiaľ máličko zdieľania. Ale ka môžeš tak ti budem po vďačná keď dáš 🙂
@permanentka poslem kamoskam ja nemam fb ucet uz ;)
@permanentka je to aj na FB ? Ja som to nevidela
@wejuska7910 v ziadnom pripade..a uz vobec nie V 7 nebi... @permanentka staci zatial toto gesto,tato pomoc.
@bocianka123 áno toto je veľká pomôcť. 7.nebo určite nie, ona by to tiež nechcela.
@permanentka ahoj prosim otazka idem poslat Majke sladkosti pre deticky.. Otázka nevie sa nahodou aku velikost ma to najmensie?? By som po synovi poslala nejake bundicky 🙏
@mimiqa to najmenšie myslíš osvojene ci jej? Ta malička mala teraz rok a jej najmladší mal v septembri 4 roky, veľkosti neviem
@permanentka tak pre ročne mam.. Pre 4 nie... my mame teraz dva.. Vymyslim nieco dakujem
Ona je v darovacej skupine a veľa babam pomohla je to dobrá duša

@sassannka práveže mne keď aj niekto posiela platbu tak aj napíše že jemine zabudol meno do poznámky ale normálne sa mi zobrazí majiteľ účtu, neviem možno fakt od banky záleží.
Nepísala by som to verejne ale Majka sama odpovedala na koníkovi aj fb verejne takze asi je s tým ok. Synček sa udusil vlastnými zvratkami v nemocnici, prešetrovalo sa to ze ci sa mohlo zabrániť, výsledky neviem